Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Megújult a Rockstar Warehouse! - FRISSÍTVE!

A Rockstar Games eddig kissé elavult felülettel rendelkező webshopja most teljesen megújult, és a hivatalos weboldalhoz hasonló designnal várja a vásárlókat. A külcsín mellett a belbecs, azaz a termékek száma is gyarapodott. Alább a hivatalos közlemény magyarul:

Szerezd meg közvetlenül tőlünk a legkiválóbb minőségű Rockstar termékeket — és most a legújabb cuccokkal, mint a Grand Theft Auto III 10 Éves Évforduló Gyűjtemény vagy az új Navy & Gold Edition Rockstar sapka — a megújult Rockstar Warehouse online shopban.

A mai új termékek a következők:

A Grand Theft Auto III 10-Year Anniversary Collection tartalmazza a tegnap bejelentett limitált számú Sideshow Claude Akciófigurát. Ezt a teljesen élethű, 1:6 arányú figurát a világhírű játékcég, a Sideshow készíti, és korlátozott mennyiségben már előrendelhető. Megrendelheted még a Grand Theft Auto III 10-Year Anniversary poszter szettet is — mindkettő az erre az alkalomra készített egyedi borítókat ábrázolja. Az egyik az eredeti Amerikai kiadás, ami az első jellegzetes GTA borító, a másik pedig az Európai kiadás borítója. Figyeljétek a következő hetekben a Rockstar Newswire-t, mert további egyedi tárgyak kerülnek a Grand Theft Auto III 10-Year Anniversary Collectionbe.

A vadonatúj Navy & Gold Edition Rockstar sapka és az eredeti Navy & White Rockstar Baseball sapka is megvásárolható, utóbbi közkívánatra került vissza a kínálatba.

Sokat dolgoztunk a szállítással kapcsolatos árcsökkenésen is az Egyesült Államok területén belüli és nemzetközi vásárlóink számára, így a szállítás költsége jelentősen csökkent. Az Egyesült Királyságba, Németországba, Franciaországba, Spanyolországba, Olaszországba, Japánba, Svédországba és több más területre is átlagosan 15-20%-kal olcsóbban szállítunk. Ezen továbbra is dolgozunk, tehát még olcsóbbak lesznek a szállítási árak a következő néhány hónapban.

Az új Warehouse most először Digitális Tartalmakat is kínál, ahol egy rakás linket találsz digitális zenei tartalmakhoz, DLC csomagokhoz, stb. A továbbfejlesztett csomagkövetéssel, Game Series gyűjteményekkel és Social Club bejelentkezéssel a vásárlóink könnyen eligazodnak az új boltban. Ezen kívül sok mással készülünk még mind a termékek, mind a szállítás terén, tehát maradjatok velünk!

UPDATE: Az USA-n kívülre sajnos csak a DHL Express szállít, aminek a költsége országonként változó. Hozzánk nem kevesebb, mint $55.87 dollárért, azaz kb. 12 000 forintért szállítanak. Eddig lehetett amerikai postával is szállíttatni ide, ami jóval olcsóbb — bár lassabb — volt. Reméljük, a közeljövőben tényleg dolgoznak az árak lefaragásán, mert ezzel szerintem a világ nagy része csak rosszul járt. Ismét amerikainak legjobb lenni...

2011.10.14 22:21  ▪ Forrás: Rockstar Games  ▪ Írta: Ben Dover

csaba292
Offline
2011. 10. 14. 23:38
Ez a sapka szemez velem D nem lehet tudni mennyi a kiszállítás MO-ra /Szlovákiába?

powerscotty
Offline
2011. 10. 14. 23:47
nem:/

CBool
Offline
2011. 10. 15. 01:55
csaba292: Ahogy nézem egyedül DHL Express szállítást lehet választani. Ennek az ára viszont pl. a 20$-os sapkánál 59$(~12500 forint) csak a szállítása. Szlovákiába is ugyanennyi.

csaba292
Offline
2011. 10. 15. 08:24
CBool: Na jóreggelt... köszi a választ, ezt a rendelést kihagyom.

Gege
Offline
2011. 10. 15. 10:19
hm eddig volt más is nem csak a DHL.

edit: elmennek a picsába, tényleg csak DHL express van. eBayről olcsóbban megrendelek bármit a világ bármely pontjáról, köcsögök.

Cube Head
Offline
2011. 10. 15. 12:37
de mázli hogy van angliai ismerősöm

asd14asd
Offline
2011. 10. 15. 14:17
"Ismét amerikainak legjobb lenni..." - azt adom!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink