Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V - A Rockstar nem kíván hozzászólni a pletykákhoz

Aki nyomon követi az eseményeket, egészen a Grand Theft Auto IV megjelenése óta, az bizonyára tudja, hogy az internet az őrült találgatások tárháza. Nos, az utóbbi időkben igen sok kacsa információ tört elő az internet legmélyebb bugyraiból, és a NowGamer oldalának szerkesztői nem voltak restek felvenni a kapcsolatot a fejlesztővel…

A Rockstar Games már bebizonyította ugyan, hogy minden egyes Grand Theft Auto megjelenésnél próbál, a lehető legnagyobb titoktartásba burkolózni, de „bízva bízzál”, az ember már-már elfeledkezik erről, és reménykedik egy kis információszórásban.

Ám sajnálatos módon, hiába bátraké a szerencse, a NowGamer is azt a választ kapta, mint az eddigi jelentkezők. Idézet alant.

„Nem kommentáljuk a feltevéseket, spekulációkat és úgy összességében, az internetes őrültségeket sem. Értékeljük, hogy a rajongók milyen szenvedélyt mutatnak a Grand Theft Auto V irányába, és várjuk azt a közeljövőben esedékes alkalmat, amikor megoszthatunk némi információt mindenkivel.” - A Rockstar Games szóvivője

És hogy mi a lényeg? Nos, az elsődleges az lenne, hogy minden kedves rajongó, óvatosan higgyen a kétes forrásoknak. A másodlagos, de fontossági sorrendben mégis elsődlegesnek vélhető pedig az az információ, hogy a „közeljövőben” kifejezés, szerepel a hivatalos válaszban.

2011.11.14 17:24  ▪ Forrás: NOWGamer  ▪ Írta: Shotgun

Rockstar69
Offline
2011. 11. 14. 17:37
Remélem azért hamarosan hivatalos forrásból, többet meg tudunk a játékról.

MolGabi
Offline
2011. 11. 14. 17:46
Ahogy írta már más is korábban itt, amíg lesz valami újabb info a V-ről, addig ott a többi játék - akár a most megjelent LA Noire - szórakozni. Személy szerint nem érdekel most a GTA V, majd jön amikor jön az új infó, kép, akármi

totyak
Offline
2011. 11. 14. 20:22
Még jó, hogy a nagy nem kommentálás közepette is rengeteg hasznos információt adott ki a RockStar.
Első körben ott van, hogy nem mondanak semmit a feltevések, spekulációk és őrültségek tekintetében. Magyarán nagy baromságok azok az információk, amik eddig ilyen-olyan forrásra hivatkozva megjelentek. Hacsak nem fordított pszichológiát alkalmaz a RockStar és a nyilvánvalót próbálja leplezni.
Másodsorban pedig az említett közeljövőben esedékes alkalom. Biztos vagyok benne, hogy Mikulásra vagy Karácsonyra kapunk valamit.

ATi0021
Offline
2011. 11. 15. 08:58
totyak: Szerintem azért a pletykák között volt hihető is. Főleg a legutóbbi ilyen áradat nem tűnt akkora badarságnak.

Ha jól tudom a IVnél nem volt ilyen hamar trailer 2. Bár tény, hogy jönnek az ünnepek ami jó a marketingnek. Plusz amit írtál. Az angolszászéknál a Mikulás Karácsonykor jön. Szóval, ha jól tudom a dec 6. náluk nem divat, szóval marad a Karácsony és Újév. Plusz december 10-én lesz a VGA Awards ahol talán ott lesz R*.

Shotgun
Offline
2011. 11. 15. 09:51
Azért a hihetőség nem azon múlik, hogy mekkora blődség az információ, hanem a forrástól. Az ilyen információáradatok eddig egyszer sem bizonyultak igaznak, csupán a Grand Theft Auto IV előtt, amikor is egy nagy valószínűséggel GTAForums.com adminisztrátor bennfentes információkat kapott a Rockstartól.
2011. 11. 15. 10:06
találgassunk tovább és kérdezzük meg a rockstart mindegyikről és előbb utóbb kizháratjuk a lehetséges feltevéseket és onnantól már ki is lehet találni persze addigra már ki is kerül a játék a boltok polcaira

ASD95
Offline
2011. 11. 15. 18:43
Lehetséges,hogy januárba jelenik meg a játék?

baucsek
Offline
2011. 11. 15. 20:13
ASD95: Sajnos nem valószínű.

Shotgun
Offline
2011. 11. 15. 22:56
Maximum januárbaN, de igazából nem tartom valószínűnek.

RickOconnel
Offline
2011. 11. 16. 18:52

Bence (Visali)
Offline
2011. 11. 16. 19:35
RickOconnel: Ahány webáruház, annyi féle dátum van feltüntetve. Van ahol Szeptember 2., van ahol augusztus, szóval ne higgy neki, főleg mivel péntekre esik. A GTA epizódok kedden jelennek meg.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink