Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - Saints Row 2 vs GTA IV

Nem olyan rég jelent meg a mindenki által várt legújabb Grand Theft Auto erát bemutatni igyekvő GTA IV, de már számos oldalról támadások érik amiért ’kevés’ lehetőséget szolgáltat a sandbox játékok világában jártas játékosoknak. Ezt kiparodizálva, a THQ által fejlesztett egyik legkeresettebb GTA klón, a Saint’s Row második részének legújabb teaser videója teljes mértékben arra van kiélezve, hogy szítsa a két játék rajongói közt lángoló háborút…

A dolog pikantériája az, hogy az SR ’sorozaton’ dolgozó csapat teljes mértékben lemásolja a Rockstar Games által már igen sokszor ellőtt szatirikus humort, mely már sokak szerint – köztük szerintem is – kissé szánalmas és egyáltalán nem vicces. Ezt az első teaser videó tudja a legfőképpen indikálni, amiben egy narrátor segítségével próbálják bemutatni a játékban fellelhető fegyver- és járműválasztékot.

Ezzel úgy önmagában nincs probléma, mivel már nagyon sokszor láthattunk hasonló probálkozásokat, más játékfejlesztő és kiadó cégektől. A legutóbb kiadott teaser viszont már egy sokkal ellenségesebb formában próbálja megtámadni a GTA IV-et, ami - ismételt szóhasználat - szánalmas. Az 'Activities Trailer' névre keresztelt médiaanyag közel másfél perces játékidővel kecsegtet, melynek leforgása alatt folyamatosan, a San Andreas-éra teljesen hasonlító lehetőségeket mutatnak be.

A kérdés az, hogy ezek után mivel próbál majd visszavágni a Rockstar? Esetleg egy rejtett Easter Egg az elhalasztott letölthető tartalmakban? Nem tudni.. de tény az, hogy amíg a Saint's Row 2 PC-re is érkezik, nagy eséllyel lehet a Grand Theft Auto IV vetélytársa.

2008.06.06 22:39  ▪ Forrás: GameTrailers  ▪ Írta: Shotgun

adam
Offline
2008. 06. 06. 22:59
ez már fáj hogy mennyire egy gta utánzat

sadam5
Offline
2008. 06. 06. 23:08
Én ugyanezt mondtam, tisztára sananos. Mivel úgy akarják, hogy ne hasonlítson a gta4-re (amit nehéz lenne nekik gyártani) inkább csinálnak egy next gen játékot amiben sanan tulajdonságai vannak, hogy elkápraztassanak minket. Ahh THQ gyártja azokat a játékokat amik filmen alapulnak, spiderman stb. na valjuk be, eddig tudtak nagy sikert alkotni? Nem Azért várom a 2-t.

Leone
Offline
2008. 06. 06. 23:11
Spiderman? Az összes egy rakat ürülék volt az én szemszögemből. Szerintem a régebbi játékaik voltak csak jók.

zetii10
Offline
2008. 06. 07. 01:01
sztem nincs baj a saints row-val ez is egy próbálkozás. egy jobbféle. amúgy amit a gta 4 számlájára írtak az tényleg jogos, például a tévé funkció teljesen felesleges, valamint a vigyük a haverokat szórakozni elég egyhangúra és laposra sikerült. ha megnézitek a grafikáját, akkor ellmondható, hogy nem sokkal rosszabb a IV-nél, sőőőt..én mindenesetre nem hurrognám le kapásból, adnék neki egy esélyt, hiszen még az is lehet hogy jobb a gta-nál. a fagyverválaszték mindenesetre sokkal színesebb.

ymhotep
Offline
2008. 06. 07. 06:57
Szánalom a köbön ez a Saints Row...

muntyán zsolt
Offline
2008. 06. 07. 06:59
Én ahogy elnéztem a trailert hát nem is tudom...Nekem nem tünt valami nagynak.De ki tudja.Lehet ,hogy nem is oylan rossz.

walczviktor
Offline
2008. 06. 07. 07:51
omg nem sokkal rosszabb a grafikája a 4-nél? szánalmasan szar koppintás, valahogy nem áll össze a grafika, a 3-nak is jobb volt ennél

xdiscoveryx
Offline
2008. 06. 07. 08:08
GTA öröké !! a jelmondatom de ez nemazt jelenti hogy más játékra nem nézek. Nemhiszem hogy a GTA IV et elverné.. ilyen eladást nem produkálhat.. GTA töb éves több része hozta meg a hírnevet. SR egyhamar nemlesz ilyen hírneve. ugyhogy bátran fogom kipróálni. És ebbe még az a jó hogy ez lessz PC re.. titkon remélem a R* ha más nemis de ez befolyásal lessz hogy a GTAIV et is kidobják PC re

zetii10
Offline
2008. 06. 07. 08:37
makaveli, azért ne túlozz...
Garrettel viszont egyetértek mindenben, sajnos az a baj a GTA-klónokkal, hogy bármilyen jóra is sikerülnek, akkor is csak GTA-klónok maradnak mindenki szemében, így eleve hátrányból indulnak a GTA-val szemben. én nem azt mondom, hogy ez lesz a legjobb játék idén, de könnyen lehet hogy mégis (bár elismerni úgyse fogják mert a gta-klón az gta-klón...)

Athlon
Offline
2008. 06. 07. 09:21
Hát lehet a THQ-nak fájt hogy a IV-ben eredeti ötletek is vannak míg ők csak halál, kinyírlak dolgokat tudnak belerakni. Legalább a GTA próbál tenni az ellen hogy minden egyes erőszakos cselekedetért őt hibáztassák. Egyébként semmi bajom a SR-vel. Az 1 jó kis játék volt és ezt is biztos beszerzem majd.

Gege
Offline
2008. 06. 07. 09:45
Véleményem szerint a Saints Row 2 egy remek járék lesz, akár koppintás akár nem.

Laca
Offline
2008. 06. 07. 10:29
Nem néz ki rosszul. Amúgy az, hogy a THQ csak szar játékokat gyárt, hülyeség. Supreme commander az egy nagy játék... Az Ubisoft húzott most bele! Amúgy, ha az SR kijön PC-re, akkor a R* nyalhat...

Markee
Offline
2008. 06. 07. 10:34
Most szerintem a SR lenyomása érdekében még egy okuk van, hogy kiadják PC-re a GTA IV-et. Ebben vezetnek a GTA klónok, mert azokat legalább 100%, hogy kiaják PC-re. (Mafia 2, Saints Row 2)

xdiscoveryx
Offline
2008. 06. 07. 10:40
Igazábol a PC nemis anyagi fellendülést hozna a GTA IV nek vagy SR nak.. hanem inkább hírnevet, rajongó tábort, ha multis lessz akkor az imázsát nagyon megdobja
Szerk:
jó monyuk a Mafia meg a Mafia 2 kicsit erősebb mint az SR meg a hasonló klónok.. az a játék már letett valamit az asztalra.. Ugytom GTA 3 mal jött ki egyidőben. és szerény véleményem szerint kenterbe veri

sadam5
Offline
2008. 06. 07. 11:34
Szerintem a Mafia 2 nem mondhatjuk klón-nak, annak megvan a saját kis világa, saját kis tere. Rider én tisztára egyetértek veled, de ha láttad volna az egyet, hogy néz ki selejt. Viszont a SR-nak is megvan a saját hangulata meg világa, csak a dolgok gta-sak. Mindenesetre én a Mafia 2-öt várom, annak a kinézete meg fizikája már olyan, mint a gta4.

MateL
Offline
2008. 06. 07. 11:45
bár a gta 4-gyel még nem játszottam, de sztem is "túl reális" lett a minijátékok és a feature-ök terén. lehetett volna legalább annyi tevékenység a játékban, mint az SA-ban. sztem a Saints Row 2 jó kis játék lesz azoknak, akik kiábrándultak a GTA4-ből.

ymhotep
Offline
2008. 06. 07. 11:50
Hát hiába igyekeznek kis barátaink, a kreatívást, a szép érzéket és a humorérzéket nem sikerült ellopni a Rockstartól...

Leone
Offline
2008. 06. 07. 12:00
Rider írta:
sztem nincs baj a saints row-val ez is egy próbálkozás. egy jobbféle. amúgy amit a gta 4 számlájára írtak az tényleg jogos, például a tévé funkció teljesen felesleges, valamint a vigyük a haverokat szórakozni elég egyhangúra és laposra sikerült. ha megnézitek a grafikáját, akkor ellmondható, hogy nem sokkal rosszabb a IV-nél, sőőőt..én mindenesetre nem hurrognám le kapásból, adnék neki egy esélyt, hiszen még az is lehet hogy jobb a gta-nál. a fagyverválaszték mindenesetre sokkal színesebb.


Bizonyos szinten igazad van a Saints Row-val kapcsolatban, de azért a grafikát ne nagyon elemezgessük. Nekem úgy túlságosan is átlátható az a meseszerű színvonal amit a fejlesztők bele próbálnak csempészni a második részbe is... kb olyan Postal 2 szint egy TPS bőrébe bújtatva. De amúgy biztos jó lesz, csak ennyi erővel lehetne San Andreas 2 is a címe.

Gege
Offline
2008. 06. 07. 12:59
Aki a Mafia-t GTA klónnak meri nevezni annak a szürkeállományában nincsen minden rendben...

Gege: Szerintem a SA volt a legrosszabb GTA epizód..Két arcú főszereplő, bár sok dolgot lehetett benne csinálni de ugye sokat akar a szarka... Meg nem volt benne meg az a GTA-s HANGULAT, ami a Vice City-ben és a GTA3-ban is benne volt. A GTAIV ből kivették a fölösleges SA-s ficsőröket,, és csak a legfontosabbakat tartották meg. Azaz visszatért a GTA feeling. Szerintem.

ymhotep
Offline
2008. 06. 07. 13:18
Én mindegyik eddigi GTA részt egyformán élveztem... Talán csak a 3at nem (néma főszereplő, nincs térkép)

A Mafia abszolúte nem GTA kopp még ha úgy is tűnik a külső szemlélőnek... Aki egyszár is játszott már vele, az tudja, hogy ég és föld a két gamma

Markee
Offline
2008. 06. 07. 13:55
Én már játszottam a Mafiával, nagyon jó volt, várom a kéttőt is, csak azért mondtam GTA klónnak, mert sok helyen így említik, és a régi GTA Place GTA klón bemutatós sorozatában is szerepelt.

walczviktor
Offline
2008. 06. 07. 21:08
mondjuk igen, elfogult vagyok, nagyon elfogult vagyok ezen a téren bevallom. a gta az egy életérzés nállam, hasonló játékok a kategoriába meg se közelitették nállam. 4et még nem tudom mien, mert még élőbe nem láttam futni de sztem nem fog csalodást okozni. ezeket meg eccerüen nem birom egy lapon emlegetni a gtakal. A rockstar annyira eltalálta pl a városok feeling-jét, a történetet, a missziokat, a legaprobb kis dolgokat is, hogy lehetetlenségnek tartom felülmulni

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink