Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Új Social Club Multiplayer Event naptár

Folytatódhat a fejlesztőkkel vívott online csaták sorozata, hiszen a Rockstar Games ma publikálta az új Social Club Multiplayer Event naptárat, mely most csak két hónap - január és a február eseményeit tartalmazza.

Ez annak tudható be, hogy márciusban megjelenik a Max Payne 3, amely szintén rendelkezik majd többjátékos funkcióval, de a kiadás pontos dátuma nem ismert. Nyilván nem szeretnék lelőni a poént., de ebből akár arra is következtethetünk, hogy az új játék a tervek szerint talán a hónap elején vagy közepén jelenik majd meg.

Jöjjön a lista:

  • Január 13. Péntek (22:00-tól 01:00-ig)
    Red Dead Redemption: Game of the Year Edition (Tirple XP!)
    PlayStation 3 (PSN)
    A 2012-es év első multiplayer eseménye, csatázás a PSN-en veled és a társaiddal valamennyi Red Dead Redemption többjátékos módban - beleértve az Undead Nightmare Undead Overrun-ját is. (Fontos, hogy nem szükséges külön a Game of the Year kiadás egyik Red Dead eseményhez sem. Bármelyik verzió megfelel, amelyen játszható a mód.)
  • Január 26. Csütörtök (23:00-tól 02:00-ig)
    Grand Theft Auto IV: Complete Edition
    Xbox 360 (XBL)
    Miután a legutolsó GTA konzolos esemény a PSN-en lett megtartva, az Xbox LIVE-on is eleget teszünk a rajongók helyénvaló követeléseinek a Cops n´ Crooks, GTA Race, Witness Protection és az összes többi online többjátékos módban a Grand Theft Auto IV alapjátékban és az epizodikus tartalmakban - a Lost and Damned-ben és a Ballad of Gay Tony-ban egyaránt.
  • Február 10. Péntek (22:00-tól 01:00-ig)
    Red Dead Redemption: Game of the Year Edition (Tirple XP!)
    Xbox 360 (Xbox LIVE)
    Red Dead csaták a Grand Pix Horse Racing-tőla Gold Rush-on és a Stronghold-on át az Undead Overrun-ig. Mint a legtöbb eseményen, ezúttal is lesz 20 második díjunk és egy nagy díjunk. Sok sikert...
  • Február 24. Péntek (22:00-tól 01:00-ig)
    Grand Theft Auto IV & Episodes from Liberty City
    PC (Games for Windows LIVE)
    Igen, 32 játékos zúzhatja majd egymást Race módban, vadulhat kicsit a Free Mode-ban, és néhány klasszikusabb Deathmatch csatában - mindezek pedig csak részei az teljes eseménynek.

    Azt időpontokat a GMT+1 (Budapest) időzónának megfelelően adtuk meg.

    Természetesen a fent felsorolt eseményeken kívül is játszanak majd a fejlesztők, kövessétek őket a Twitteren és a Facebookon, hogy értesülj a további időpontokról.

    2011.12.16 16:37  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

    Hozzászólok

    Szekciók
    Kiemelt YouTube Listák
    Más Rockstar játékok
    Hivatalos oldalak
    Partnereink