Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

2012 legnagyobb játéka lesz a GTA V egy elemző szerint

Nagy a csend így az ünnepek között a híreket tekintve, az elmúlt pár napban nem történt semmi említésre méltó. A november elején kiadott trailer igencsak felcsigázta a rajongókat, de azóta csak további pletykákra hagyatkozhatunk a következő GTA-val kapcsolatban.

Az EEDAR elemzője, Jesse Divnich szerint bár egyelőre nem ismerjük a tervezett megjelenési dátumot sem, könnyen lehet, hogy a sokak szerint jövőre megjelenő GTA V az év legnagyobb címére is okkal pályázik majd. Divnich az IndustryGamers-nek összeállított 2012-es listájában azt véli, hogy az új GTA akár a következő Call of Duty eladásait is lepipálja.

"Különösebb említés nélkül tudjuk, hogy a GTA V az év egyik legnagyobb kiadása lehet, de én továbbmegyek és kijelentem, hogy 2012 legnagyobb játéka a GTA V lesz. Ne értsenek félre, a Call of Duty kétségkívül nagy cím, ahogy azt az elmúlt években mutatta, de ha tippelnem kéne a verseny célfotójára, a GTA V-öt választanám." — véli az elemző.

KAPCSOLÓDÓ HÍREK:

Amíg újabb információkra várunk az új GTA-ról, tekintsétek meg a játékról szóló cikkeinket, amelyeket folyamatosan frissítünk!

2011.12.28 14:04  ▪ Forrás: IndustryGamers  ▪ Írta: Ben Dover

balazska2
Offline
2011. 12. 28. 15:24
Hát én már nagyon várom a további hivatalos információkat, videókat, képeket. Engem már a trailer legyőzött hogy fent lesz a legjobb 10-es toplistán az 5.
(Bár hozzá kell tennem, hogy emiatt egy szép összeget is szánok majd a megjelenés előtt a gépemre)

Hannibal
Offline
2011. 12. 28. 21:54
A COD-ot biztos leelőzi tudomásom szerint az Activision nem kíán jövőre újabb részt piacra dobni tartani akarnak egy-két év szünetet.

Gaby86
Offline
2011. 12. 28. 22:52
A COD-ot minden szempontban verni fogja csak eladásban nem.
Sajnos a divatot nem lehet legyőzni hiába, hogy gagyi, a COD is divat játék.
Sajnos az embereket nem érdekli, hogy 4 óra vagy 30 single.
Vagy hogy évről évre ugyan az a multiplayer ugyan azzal az irreális animációkkal. Meg a COD minden platformra megjelenik egyszerre, ezért is nagyobb az esélye.

MasterP
Offline
2011. 12. 29. 10:05
Szerintem ez EGYÉRTELMŰ gyerekek, hogy akármikor jön ki egy GTA, az az ÉV JÁTÉKA!!! Számomra ez mindig is így volt.

NikitaDragovich
Offline
2011. 12. 29. 14:17
MasterP: Számomra is! De amúgy mindegyik GTA rész az év játéka volt?

Danny
Offline
2011. 12. 30. 00:13
Nincs olyan hogy év játéka rohadt sok magazin oszt ilyen díjat illetve most esetleg tekintheted ennek a VGA-t is de van a British video game award is meg mit tom én mik tehát nincs ilyen kimondottan h év játéka illetve az biztos h nem az összes az IV-SA-VC-3 elég sok helyen meg lett választva a többi nem igazán
Összehasonlítani meg alapból csak eladásokban lehet mert most egyik egy (tucat) FPS a másik pedig (egy) TPS tehát ,amúgy simán lehet h veri eladásokban sőőt...

Hannibal:Az 1 kamu hír volt amit egy gyakornok írt,jönni fog jövőre megint és még mindig ua. lesz mint a 4 kis változatatásokkal...

MasterP
Offline
2011. 12. 30. 10:00
én azt mondom, hogy mindenkinek az az év vagy élete játéka ami számára a kedvence. Ha valakinek a COD a kedvence akk bárki mondhatja neki a GTA-t neki úgy is az lesz... Ezt mindenki döntse el maga.
Én a COD-ot annyira nem szeretem mert kicsit már uncsi mint a NFS, de ez csak az én vélemányem...
Nálam a GTA a nyerő mindenben!

Gege
Offline
2011. 12. 30. 11:24
A Call of Duty egy interaktív film, ahol irányíthatod a főszereplő(ke)t. Minden meg van írva benne, és azon kívül nem csinálhatsz semmi mást. Viszont marhajó a feelingje, a narráció, történet.

SpeedlPN
Offline
2012. 01. 21. 12:26
Én a Rockstar north miatt kerestem magamnak suli mellé melót.
Ja új gép, legális játék: 500.000ft
Ja és sztem 5 hó alatt össze lehet dobni egy gta-t mert 5-9 játékot adnak ki évente a rockstar n....

ganti971
Offline
2012. 11. 10. 21:14
Én már úgy várom a GTA V-öt hogy az mát kifejezhetetlen! A pálya nagyobb lesz mint a Red Deadredempitions a GTA San Andreas és a GTA IV pályáját együtt össze véve ami őőő hogy is mondjam....ááá meg van! kib*szott nagy!A PC-sek felkészülhetnek hogy legalább 30 GB-os lesz a játék a nagy pálya végett

vetranio
Offline
2013. 09. 03. 19:12
én is nagyon várom a GTA 5- ÖT, amúgy szerintem is az év játéka lesz

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink