Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Max Payne 3 Casting - Megvan az első négy multiplayer karakter

Decemberben adtunk hírt arról, hogy a Rockstar Games a Max Payne rajongókról kívánja mintázni a multiplayer karakterket, ma pedig megosztották velünk az első négy szerencsést, akik viszontláthatják majd arcukat az online csaták során.

 

Az első hét kiválaszottjai:

  • @HaraldFranker Németországból, aki kinézetével nyerte meg a fejlesztőket. Klasszikus borotvált fej, Mohawk frizura és agresszív tekintet. Egy hiteles figura, aki ellen kiállhatunk majd bármelyik online deathmatchben.
  • @Alexisssx3 Kaliforniából (Egyesült Államok), aki frappáns mondatával fogta meg a készítőket: "@Rockstar Games, nektek egy igazi játékos kell a csajhoz! Garantáltan szétzúzlak majd titeket a multiplayerben!"

A második hét kiválasztottjai :

  • @Wheelerj28 Kanadából, aki a Winnipeg-i Power 97 nevű rock rádiócsatorna reggeli showjában hallható. A kis kampányával hívta fel magára a figyelmet: büszkén megengedi a hallgatóinak, hogy virtuálisan szétlőjék az pofáját arcát.
  • @ElvisMarques Brazíliából, aki egy lelkes rajongó a Max Payne 3 helyszínéről, Brazíliából - úgy az igazi, ha a csapatban legalább egy igazi brazil is van.

A válogatás még nem ért véget. Aki szeretne Max Payne 3 karakter lenni a többjátékos módban, az még próbálkozhat - erről bővebb információt a korábbi hírünkben találtok.

2012.01.10 22:21  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

asd14asd
Offline
2012. 01. 11. 08:03
Az első a legjobb. XDD

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink