Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVMax Payne 3 - Helyszín

Módosítva: 2013. 07. 13. 04:13  |  Szerző: Ben Dover

Az előző részek sötét, tél idején játszódó New York-i helyszínei után a Max Payne 3 szokatlan módon Dél-Amerikába, azon belül is a brazíliai São Paulo városába kalauzolja el a játékosokat. A jól megszokott "noire" hangulat után furcsa lehet ez a váltás, de a történet során az is kiderül, Max miért és hogyan került a brazil metropoliszba.

Először is rövid felvezetésként megtudjuk, hogy Max Payne maga mögött hagyva sötét és reménytelen New York-i múltját, Brazíliába utazik, ahol egy neves üzletember, Rodrigo Branco családját kell megvédenie. Mint később kiderül, ez korántsem könnyű feladat, Maxnek ugyanis fel kell vennie a harcot a kegyetlen helyi bandákkal és az ellenük bevetett speciális osztagokkal is, miközben sorra kudarcok érik a történet alatt.

Mint ahogy a kiadott videókból is megtudjuk, azért lesznek New York-i helyszínek is a játékban, nem egyszer lesz lehetőség az igazi Max Payne feeling átélésére újra.

São Paulo

A hatalmas városnak egyaránt vannak lepukkant, bűnözéstől és szegénységtől súlytott negyedei és exkluzív, hivalkodó villákkal teli gazdagnegyede is. A belvárosban gigászi felhőkarcolók és komoly létesítmények árulkodnak a nagy mennyiségű pénzekről és üzletekről, amiket ott bonyolítanak le. A szegény negyedként megnevezhető favelák (bódéházak) környékén kegyetlen és törvényen kívüli bandák uralkodnak, akikkel szemben az állam speciális osztaga, a játékbeli U.F.E. veszi fel a harcot, több kevesebb sikerrel. Mivel a bűnözés igencsak nagy, és hatalmas forgalom nehezíti meg a mindennapi életet, az elit réteg előszeretettel utazik helikopterekkel.

São Pauloról és az új környezet feltérképezéséről a Rockstar többmindent is elárult, melyeket az alábbi linkeken olvashattok el:

További hasonló cikkek várhatóak még a Rockstar Games hivatalos oldalán.

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Max Payne 3
Ki van itt?
Jelenleg 35 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak