Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Összefoglalás: Ezekre várunk most

Mióta megjelent a The Business Update a Grand Theft Auto V-höz, jóformán semmilyen új információt nem kaptunk a GTA sorozat jövőjét illetően, így most bátorkodunk összeírni nektek egy listát arról, hogy jelenleg milyen megjelenésekre, bejelentésekre várunk.

A Rockstar mostanában csak új verfied jobokatcsapatokat és rajongói munkákat mutat be a Newswire-on. Már régóta húzzák eléttünk a mézesmadzagot, ígérgetik, hogy majd jönnek az ilyen meg olyan überizgi tartalmak. A legújabb közleményükben, amit egy kommentben tettek közé, már igencsak óvatosan fogalmaznak, azt írják, remélik hamarosan tudnak mondani valamit az érkező tartalmakról. Biztató, mi?

Mindenesetre itt egy lista és találgatás a jövőbeli kiegészítésekről, megjelenésekről.

GTA Online tartalmak

Online Heistek

A multi talán legszaftosabb lehetősége a megjelenéskor kimaradt a játékból. Már régóta ígérgetik a fejlesztők, hogy a GTA Online-ban is lesznek nagyszabású rablások.

Capture Creator

A Capture Creatorról nemrég ejtettek szüt. A tartalomszerkesztő új lehetőséggel fog bővülni, nem csak deathmatcheket és versenyeket, de Capture the flag pályákat is készíthetünk majd.

Story Mode

A fejlesztők már a Beach Bum Pack bejelentésekor megnyugtattak minket, hogy nem csak a GTA Online-t fogják nyomatni, de a single playerhez is jönnek majd kiegészítések. Nemrég elhintettek néhány morzsát, hogy milyen tartalmakra számíthatunk.

Assassination feladatok

A Rockstar további bérgyilkos feladatokat szeretne hozzáadni a játékhoz. Részleteket nem tudni, de a GTA V sztoriját és kimenetelét ismerve feltételezhető, hogy Lester ad majd újabb feladatokat Franklinnek. Már pedig ha így lesz, akkor izgalmas frissítésnek nézünk elébe, mivel a bérgyilkos feladatok szorosan összefüggnek a tőzsdézéssel, így újabb lehetőség nyílna sok pénz megszerzésére azoknak is, akik nem éltek ezzel a lehetőséggel, amikor kijátszották a játékot.

Flight School kihívások

A bérgyilkos feladatokon kívül a repülőiskola is bővülni fog újabb kihívásokkal.

"And much more soon..."

A Rockstar mindig hozzáteszi a fentiekhez, hogy ezen kívük sok újdonság jön még. Ez egyrészt jelenthet újabb kiegíszítő pakkokat, mint a Beach Bum Pack, vagy a The Business Update, amik többek között új járműveket, fegyvereket, és online jobokat tartalmaztak. Ezeken kívül viszont számíthatunk nagyszabású bejelentésekre is.

PC bejelentés

Régóta vita tárgya, hogy vajon mikor jelentik be a GTA V-öt PC-re, vagy hogy egyáltalán megjelenik-e számítógépekre is. A Rockstar soha nem mondta, hogy nem lesz számítógépes átirat, és egyre biztatóbban fogalmaz a játék kiadója. Nagyon sok érv szól a PC kiadás mellett, például így tovább tudnák reklámozni, hogy milyen jó a GTA Online, amiben számítógépen bizonyára nem 16, hanem 32 fős szobák lennének, növelve az izgalmakat. Ezen kívül az sem elhanyagolható, hogy eddig minden jelentős rész kijött PC-re, csak néhány exkluzív rész nem. Az pedig mindenképp biztató, hogy anno a GTA IV sokáig a legnépszerűbb Games for Windows LIVE cím volt, azaz viszonylag sokan vásárolták meg eredetiben.

Next-gen megjelenés

A PC verziónál bizonytalanabb, hogy vajon megjelenik-e a GTA V az új generációs konzolokra. A Take-Two hivatalos álláspontja az, hogy arra a platformra adják ki a játékot, ahol rajngókat (értsd: vásárlókat) találnak, az új konzolok pedig egyre nagyobb példányszámban kelnek el, így talán a Rockstar is jobban bízik majd a next-gen kiadás sikerében. Az sem mellékes, hogy a játék fájljaiban modderek találtak olyan kódokat, amik PlayStation 4 és PC verzióra utalnak.

Kaszinó

A lelkes modderek nem csak next-gen verzióra, de egy kaszinós kiegészítőre is találtak utalást. A Beach Bum Update elvileg tartlmaz néhány hangfájlt, melyek valójában már ismert karakterek, például Lester és Simeon monológjai. Ezekből következtetni lehet arra, hogy lehet majd fogadni, ismét lesznek fedett pályás offroad versenyek, és újabb lehetőségekkel bővül a Snapmatic applikáció.

Mission Creator

Igencsak pöpec lenne, ha nem csak deathmatcheket és versenyeket tudnánk készíteni a Creatorral, de saját küldetéseket. Szintén egy buzgó moddernek sikerült előhívnia egy fícsört a játékban, mellyel küldetéseket lehet készíteni. Viszont az is benne van a pakliban, hogy ez a fejlesztők saját elrejtett eszköze, amivel a jobokat készítik.

2014.03.24 20:58 ▪ Írta: Visali

Neil
Offline
2014. 03. 24. 22:14
PC-bejelentés már nagyon kéne, fél éve megjelent a játék. Ha más nem, a WD megjelenése előtt kicsivel be kéne már jelenteni...

MolGabi
Offline
2014. 03. 24. 22:51
Neil:

A minap jutott eszembe, nem lehet, hogy a "konkurens" Watch Dogs megjelenése is közrejátszat a bejelentés csúszásához ? Szerintem legkésőbb április hónapban most már tényleg kell, hogy történjen valami ! Emlékeztek még, a legelső trailerben volt valami számsor a járda szélén, akkor valami májusi dátumról mentek a találgatások. Hátha ...

NikitaDragovich
Offline
2014. 03. 24. 22:59
Végre valami hír, habár egy picit aggódok is. Annyira szeretném már kipróbálni az Online Heisteket, hogy végre-valahára legyen egy kis izgalom a multiban, mert már dögunalom! Ámbár, annak örülnék leginkább, ha mondjuk miután az Online-ben minden egyéb DLC-t hozzáadtak a játékhoz, elérhető lehetne North Yankton és egy GTA V-ös Liberty City . Több mint valószínű, hogy újabb területekkel is bővítik majd a játékot, viszont én nagyon reménykedek LC-ben vagy North Yanktonban. Hiszen milyen jó lenne már találkozni Nikóval vagy Romannal, nemde?

Tyler89
Offline
2014. 03. 25. 01:42
Heistek már tényleg jöhetnének! 20 szint kéne még a 100-hoz... Ha nem hoznak valami színt az online világba, akkor platina után pihenőpályára teszem, mert kezd elég uncsi lenni... :/

PawahDani
Offline
2014. 03. 25. 07:15
Szerintem azért nincsenek hírek, mert már tényleg sok pakkot dobtak ki, és kell egy kis pihenés, mert(szerintem) ez nem egy átlagos "hétvégén kipihenem magam" munka, az én elképzelésem szerint! De én nem bánom, mert az ilyen időszakokban ugyanúgy tudok játszani, persze, tudom egész nap, hogy mi hiányzik az életemből, de túlélhető!

Tyler89: Szerintem azért még mindig nem unalmas, mert ha ugyanígy, vagy akár lassabban is jönnének a pakkok, akkor igen is jó lesz, egyébként tényleg jöhetne, legalább ha nem TDM-ben akkor Heist-nél legyen már csapatmunka, mert nem bírom ki, hogy 4 fős csapat, és mindenki 4 irányba, az ellenfél az meg egyesével lelő, szóval érted...

MateL
Offline
2014. 03. 25. 07:16
Ezeket az ütőkártyákat a R* biztos nem hagyja ki. Egyébként elsőre a címben öszefogást olvastam, kicsit megijedtem hogy rossz oldalra tévedtem.

Kálmix
Offline
2014. 03. 25. 10:48
Én csak a PC bejelentés miatt izgatom magam. A többi egyenlőre nagyon hidegen hagy. Viszont, nagyon sok elméletet gyártottam már a PC-s verzióról. Szerintem erősen valószínű, hogy nem csak egy átiratot kapunk. FullHD verzió lesz, amely kihasználja az erősebb gépeket is és az új konzolok adottságait egyaránt. De akár a 4K-s felbontást is támogathatja, hiszen a legújabb videokártyák már arra is felkészültek!
Ezen kívül azt is el tudom képzelni, hogy a PC GTA online akár nem csak 32 fős szervereket jelenthet, hanem többet is, hiszen hatalmas a játéktér. Még az is eszembe jutott, hogy a letöltős játékosokat megfogva, olyan online világot teremtenek, mint ami a WoW-ban van. Csak remélni tudom, hogy nem ilyen havi feltöltőkártyás vackot!

totyak
Offline
2014. 03. 25. 11:03
Szerintem a R* kicsit már túl sokáig játssza a titokzatost. Eddig tényleg türelmes voltam, viszonylag keveset nyavalyogtam, mert tudtam, hogy a PC-s biztosan késni fog jó pár hónapot. De azért a GTA IV-hez viszonyítva ez már szemétség, amit csinálnak. Ha jól rémlik a konzolos megjelenés után kb. 3 hónappal bejelentették a PC-s kiadást és rá 6-7 hónapra meg is érkezett. Most meg ott tartunk, hogy már most eltelt 6 hónap és sehol egy kósza hír. Ebből így legjobb esetben is utolsó negyedév lesz, ami meg még nagyon messze van. A játékot továbbra is nagyon várom, de a R* már nem akkora "sztár" a szememben.

PawahDani
Offline
2014. 03. 25. 15:25
Kálmix: Mondasz valamit, szerintem azért késik ennyit, mert az új generációs konzolokra egyszerre fog érkezni

totyak: Eddig sem volt "sztár", csak egy neves játékkiadó!
És ha nem adják ki PC-re, akkor mi lesz? Persze, ki fogják adni, de ha mégsem, akkor jönni fog az ehhez hasonló nyavalygás, és fikázás...

kekesi
Offline
2014. 03. 25. 15:57
Amúgy mi értelme van annak, hogy lassan már fél éve titkolózik a Rockstar?
-Szevasztok srácok! Mikorra várható a PC-s megjelenés, tervezitek egyáltalán a számítógépes portot?
-"Ezzel kapcsolatban sajnos nincs bejelentenivalónk."
- Értem, akkor egy PS4 esetleg Xbox One átirat sem jöhet szóba? Biztos rengeteg konzol fogyna ha bejelentenétek a programot.
- "Ezzel kapcsolatban sajnos nincs bejelentenivalónk."
- Huu (kínos nevetés) Jó akkor beszélgessünk inkább az Online részlegről! Nagyon népszerű a játékosok több mint 75% kipróbálta már, de előbb utóbb alábbhagy az érdeklődés mik a terveitek annak érdekében, hogy ez ne történjen meg, terveztek új játékmódokat, Heistek-et vagy egyéb tartalmakat?
- "Ezzel kapcsolatban sajnos nincs bejelentenivalónk."
- Hát jó... Izé őő Az egyjátékos kampányt is tervezitek bővíteni? Esetleg kapunk új területeket, főhősöket?
- "Ezzel kapcsolatban sajnos nincs bejelentenivalónk."
- Most őszintén tudtok mást is mondani az "Ezzel kapcsolatban sajnos nincs bejelentenivalónk." szövegen kívül? Nem gondoljátok, hogy a rajongók már tülkön ülve várnak az új frissítésekre, tartalmakra, portokra?
- "Ezzel kapcsolatban sajnos nincs bejelentenivalónk."
- Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúú tudjátok mit basz*tok meg a k*va anyátok, én lépek a getszybe.
-"Ezzel kapcsolatban sajnos nincs bejelentenivalónk."

totyak
Offline
2014. 03. 25. 19:44
PawahDani: Igen, akkor jönni fog a nyavalygás, fikázás, mert akkor bőven megérdemlik. Probléma? Te nyugodtan ülj le a konzolod elé és örülj, ne a PC-seket baszogasd!

Bence (Visali)
Offline
2014. 03. 25. 20:21
MateL: Nekem is beugrott, amikor egyszer hirtelen ránéztem. De megnyugtatlak, a kampanyplace.hu még odébb van.

PawahDani
Offline
2014. 03. 25. 20:56
totyak: Mostanában vagy dühös, vagy csak ilyen a természeted, mert amit én írtam abban senkit, főleg nem téged sértettelek meg!
Meg ezt nem úgy kell felfogni, mint egy fél-degenerált agy, hogy nyifi-nyafi, hiszti, mert ennek te sem örülsz, de ezt te is tudod!

Az én elképzelésem az ügyben, hogy nem akarják úgy hagyni az Online-t, mert onnan elmennek, és az nem jó! A PC-seknek pedig nem ígért senki semmit, hagyjuk őket, de ez rossz felfogás, mindenki tudja! Szerintem amikor kijönnek a fontos dolgok az Online-hoz, akkor már jön a PC-s bejelentés is!
És a konzolosoknak nem azzal van a baj, hogy a PC-s portért reklamál a többség, hanem ahogy reklamál! De ezt nem csak a konzolosok gondolják így!

totyak
Offline
2014. 03. 25. 21:07
PawahDani: Egyáltalán nem vagyok ideges, nyugodt természet vagyok. Nekem az jött le, hogy kapásból beszóltál elsősorban nekem, másodsorban meg minden pc-snek, aki a GTA V-re vár. Most elolvastam újra a nekem címzett üzenetedet és még mindig így gondolom.
Konzolosoknak igazából nem értem a fájdalmukat, hogy őket mért zavarja, hogy mi elkeseredetten várunk. Örüljenek, hogy ők játszhatnak és ne a pc-sekkel foglalkozzanak.

Arminho
Offline
2014. 03. 25. 21:20
kekesi: Rég nevettem ilyen jót, köszi, hogy feldobtad az estémet!
2014. 03. 26. 16:44
PawahDani: A nyavalygásnál azért nézzünk szét mindenhol. Amikor a GTA V -öt elhalasztották a rajongók is folyamatosan csak hisztiztek. És amikor nem jött információ semmiről, tovább hisztiztek. Ajánlom figyelmedbe, és mindenki figyelmébe, aki szép egyoldalúsággal tudja hajtogatni a maga kis mondanivalóját.

PawahDani
Offline
2014. 03. 26. 18:22
The Cleansing Fire: Én mindkét oldalt ismerem, mert PS3-ra megvan a GTA V, de eközben PC-re is ugyanúgy várom! Én is kiakadtam, hogy, meddig halasszák még, én is dühöngenék, csak én tudom, hogy nem a hiszti miatt hozzák előrébb a bejelentést! És attól még, hogy van konzolom, nem vagyok se konzol-buzi, se PC-buzi, én a kettő közötti aranyközépútnál vagyok! Amúgy leginkább azért van egy PS-m is, mert vannak olyan játékok amelyek konzolon vannak csak, meg persze olyanok amik hamarabb jelennek meg konzolra, de sok játékot szívsebben pötyögök gép előtt, nem hiszem, hogy futna majd a gépemen a GTA V, de mennyivel több videó lesz már fent!

MolGabi
Offline
2014. 03. 26. 19:05
A R* bebizonyította már, hogy a PC portok feladják a leckét nekik mindig - kivétel ez alól talán egyedül a Max Payne 3. Amit 2008 végén ki mertek adni, az több, mint csapnivaló bug halmaz volt. Ezért gondolom azóta azt, hogy az eltelt idő nincs arányban azzal, hogy minőségi munkát adnak ki a kezük közül, sajnos. Hiába a sok év fejlesztési idő, konzolon ( PS3 és 360 egymás után ) mikor kipróbáltam, valamilyen szinten csalódás volt a játék. Nagyon üresnek éreztem, csúnyának, és bizonyos részeknél visszalépésnek a GTA IV-hez képest. Remélem a PC verzió késése most valóban indokolt lesz és nem lesz tele hibákkal, mint akárcsak a konzolos verziók a megjelenés idejében.

Nálam az igazi várakozás, a valódi új generáció érzés a IV-nél volt, az V-nél már abszolút nem éreztem semmi "újdonságot", erre pedig rátesz a jelenlegi értelmetlen titkolózás is. Amennyire vártam a játékot, ma már annyira halványul bennem a késztetés, hogy megvásároljam ezt az epizódot ...

Kaito
Offline
2014. 03. 27. 01:08
PawahDani:
Már ne haragudj, de rohadtul nem ismered a PC-s "oldalt". Könnyű neked, hogy te PS3 -mon tudsz játszani a GTA V -tel, így nem is csoda, hogy téged nem annyira zavar a dolog... Erős a gyanúm, hogy ha neked nem lenne PS3-mad te "hisztiznél" itt a legjobban.

MolGabi:
Egyetértek veled.

PawahDani
Offline
2014. 03. 27. 20:56
Kaito: Hidd el, én is tudnék hisztizni, sőt belül általában dühöngök, de nem itt hisztiznék, hanem levelet küldenék a Rockstar-nak, mert ha itt kiöntjük a szívünket, az nem ér semmit, ha írunk a Rockstarnak, hát...akkor sincs, de legalább lenne benne logika! Én amúgy már küldtem 2 szépen megfogalmazott angol levelet, persze jön a szokásos üzenet, és szarnak a képünkbe! Szerinted engem nem érdekel?! Én a GTA IV időszakában hisztiztem, azért nem ennyire, de az se volt semmi, de amikor a GTA VI-ről megy a sztori, akkor majd ti is rájöttök, hogy miről is beszélek, az a sok értelmetlen, önégető rinya, a mínusz értéket képviseli, nem csak, hogy nem nyerek vele semmit, hanem veszítek rajta mentálisan, mert csak jobban feldühített amikor 2 héttel a levél elküldése(vagy üzenet elküldése) után, jött egy auto-üzenet(vagy fórum válasz), és "téma lezárva!", általában ennyi, azzal csak magamat égettem! Ezért szoktam ellenezni a felesleges kiakadásokat, őrjöngéseket, hisztiket, és a többit! Már jó úton haladtam a diliház felé! De végre kiadták a PC-s portot! És azután minden a rendes kerékvágásban ment tovább!

Épp ezért nem szeretem amikor írok egy választ egy kisebb hisztire, vagy átlagos rinyára(vagy kivételes esetben egy értelmes kérdésre/szövegre), és aztán én "nem ismerem a PC-s oldalt" meg ilyesmi, nem a fa**t nem! Én egy éve megtapasztaltam a kemény sz*rt! Csak a stressz, semmi más!

AngelHeart
Offline
2014. 03. 31. 12:06
MolGabi: Sajnos veled kell egyetértenem. Én is veszettül vártam a PC-s megjelenést (elöre félretettem rá a pénzt, minden nap keresgéltem olvasgattam hátha jön valami hír stb..), de minnél több idő telik el annál kevésbé várom, ma már az sem biztos hogy negveszem egyáltalán ha megjelenik (letölteni sem fogom) az ára is elment másra. Sajnos azt kell mondjam hogy ez a titkolózás valóban nem jó reklám, ez csak dühíti az embereket, ha legalább annyit mondtak volna pár hónapja hogy lesz/nemlesz csak nemtudjuk mikor mert meg akarjuk nektek csinálni fasz*n akkor mindenki nyugiban ülne és várná hogy mi lesz. De ezzel csak ártanak a jövőbeli PC-s eladásnak ha lesz. Meg túl sok idő telt már el a konzolos megjelenés óta érezhetően csökken az érdeklődés a játék iránt már ami a PC-s tábort illeti.

MolGabi
Offline
2014. 03. 31. 19:56
AngelHeart:

Elég kiszámíthatatlan csapat a Rockstar, de most tényleg azt érzem, hogy túl messzire mennek már ezzel a viselkedéssel. Az előző nagy rész megjelenése után valamivel több, mint 3 hónap kellett ahhoz, hogy bejelentsék a PC verziót. Emlékszem, akkoriban még ez is őrülten rossz volt, de már adott egy támpontot ( azt hiszem novemberre tervezték kiadni ), hogy lesz, és vissza lehetett számolni, volt "mire" várni. De most, főleg, hogy ilyen őrület összeg folyt be a játékból, végképp nem értem ezt. Eltelt már közel annyi idő, mint eddig a GTA3-éra óta a PC bejelentés és megjelenés alatt eltelt hónapok, és még mindig nem kaptunk egy rohadt bejelentést sem. Bejelentés után még hány hónap mire kijön(ne) ? Lehet én is már öregszem, alig játszom már pár játékkal, de eddig a GTA volt a legkedvesebb széria számomra a játékok között. Sajnálom, hogy ilyen - számomra - értelmetlen politikát folytatnak. De mint említettem, kipróbálás után vagyok már a játékot tekintve és bizony nem azt láttam, amire számítottam volna ... és már a 6. hónapban járunk.

Sajnálom, de tényleg csalódott vagyok.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink