Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Hivatalos információk a next-gen GTA V újdonságairól!

Új részleteket fedett fel a next-gen és számítógépes Grand Theft Auto V exkluzív újdonságairól a Rockstar Games. A készítők elsősorban azokat az extrákat részletezték, amit azok kapnak, akik mégegyszer megveszik a játékot, de több rajongói kérdésre is válaszoltak a Newswire posztban.

Akik már játszottak a játékkal PlayStation 3 vagy Xbox 360 konzolon, de megveszik az új verziót is, a következő cuccokat kapják:

 • Új random eventek, amikkel exkluzív járművekhez juthatunk hozzá, mint az Imponte Dukes O'Death, vagy a Dodo hidroplán
 • Egy gyilkossági rejtély, amit Michaellel oldhatunk meg. Ha összegyűjtötjük a nyomokat, két Noir Style Filter válik elérhetővé
 • Két új fegyver: a Rail Gun és a bárd (hatchet)
 • Vadvilági fotózás, amit Franklinnel teljesíthetünk. Az új állatfajokról kell képeket készíteni, amive megszerezhetjük az új KrakenSub tengeralattjárót
 • Stock Car Racing: új autóversenyek, ahol kifejezetten izomautókkal nevezhetünk, és egyedi festéseket nyerhetünk, melyeket a játékbeli márkák inspiráltak
 • Monkey Mosaics: Majom alakú graffitik, amiket ha lefényképezünk, új majom jelemzt és exkluzív Go Go Monkey festésű Blistát kapunk
 • További új járművek a Cheval Marshall monster truck és egy gyorsabb, Xero Gas festésű léghajó (Blimp)

A Rockstar nyolc új képet is mellékelt ezekről illusztrációként.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA

A fenti újdonságokon kívül mindenki számára elérhető lesz több régi jármű a korábbi GTA epizódokból – tehát azoknak is, akik nem vették meg a korábbi változatokat. Bár ezeket nem részletezte a Rockstar, az egyik képen jól kivehető, hogy az Imponte Stallion is visszatér.

Kérdések és válaszok

A fejlesztők a rajongók több kérdésére is válaszoltak, amikből fontos részletek derültek ki:

 • Aki PlayStation 3-as vagy Xbox 360-as Special Editiont vagy Collector's Editiont vásárolt, az átviheti az exkluzív tartalmakat, mint a Stunt Plane Trials, bónusz ruhák és tetoválások, a Pistol .50, a Bullpup Shotgun és a kalapács hammer), melyek használhatóak a Story Módban, valamint a klasszikus GTA szülő karaktereket és a Khamelion elektromos autót is a GTA Online-ba. Ezek ingyenesek lesznek számára. Ugyanakkor a PlayStation 4, Xbox One és PC verziókban ezeket bárki megveheti majd a játékban ingame pénzért!
 • A PlayStation 3-as és Xbox 360-as GTA Online karakterek csak egyszer vihetőek át az új változatokba (Social Club profil szükséges hozzá). Ezután továbbjátszhatunk velük a régi verziókban is, de nem lesznek szinkronizálva a más platformokon elért eredmények
 • A fejlesztők egyértelműsítették, hogy a számítógépes verziót vásárlók is megkapják a PS3 vagy X360 konzolról visszatérő játékosoknak elérhető exkluzív újdondágokat
 • A hírben is említett exkluzív cuccok NEM lesznek elérhetőek a régi veziókban (de a Rockstar tervez még GTA Online frissítéseket minden platformon)
 • A játékosok által készített jobok is átvihetőek lesznek az új platformokra, viszont a lejátszási listák, ranglisták és Snapmatic képek nem! Az új verziókon nagyobb felbontűsú Snapmatic képeket készíthetünk majd
 • PlayStation 4 és Xbox One konzolokon, valamint számítógépeken nem csak a free roam szobákban játszhat majd egyszerre 30 játékos a GTA Online-ban, de ugyanúgy a Deathmatch, Race és más kompetetív módokban is

A GTA V november 18-án jön PlayStation 4-re és Xbox One-ra, 2015. január 27-én pedig PC-re.

2014.10.28 18:37  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

totyak
Offline
2014. 10. 28. 19:10
PC gépigény kéne, meg hogy lesz e CE kiadás rá és én csöndben várakoznék januárig.

Bence (Visali)
Offline
2014. 10. 28. 19:14
totyak: Mivel a PS3as és X360-as SE és CE cuccok alapból benne esznek a játékban, én nem tartom valószínűnek.

totyak
Offline
2014. 10. 28. 19:31
Bence (Visali): Jogos észrevétel, én is figyeltem egyébként a hírt olvasva. Ettől függetlenül a kézzelfogható tárgyak jöhetnének, elvégre az ingame dlc szerintem amúgy sem a leglényegesebb dolog a CE-ben.
2014. 10. 28. 19:32
A 4 legjobb: 1. Imponte Dukes O' Death (Charger!! YES!), 2. Chavel Marhsall Monster Truck, 3. Blista, 4. Stock Car Racing.

Mr.Vercetti
Offline
2014. 10. 28. 19:37
Most komolyan ilyen jelentős plusszokat kapnak azok, akik megvették oldgenre? Még a PC verzióban is csak azok kapják meg a legjobb dolgokat, akik oldgenre is megvették?! Pedig nyilvánvaló hogy aki PC-re veszi, annak nem volt oldgenje (vagy csak a GTA V miatt vette és már eladta). Remélem azért idővel mindent megkapunk, vagy valami illegális megoldással, vagy a rockszar által.

Látom visszaraknak régi járműveket,
remélem a régi Blista Compact is benne lesz.

Krisi22
Offline
2014. 10. 28. 19:37
Minden amerikai, és angolul beszélő ember írta:
Oh my God!!!
Gta V végén van olyan opció, hogy csak Franklin marad életben! Ezt csak azért írtam, hogy kipróbáljam a spoiler opciót!

totyak
Offline
2014. 10. 28. 19:45
Mr.Vercetti: Te valamit szerintem félreértettél. Ez elég egyértelmű: "A fejlesztők egyértelműsítették, hogy a számítógépes verziót vásárlók is megkapják a PS3 vagy X360 konzolról visszatérő játékosoknak elérhető exkluzív újdonságokat". Magyarán a pc-sek megkapják a felsorolt új dolgokat, meg még a korábbi SE, CE tartalmakat is. Szerintem nincs itt gond.

MateL
Offline
2014. 10. 28. 19:55
Az eredeti idézet:
R* írta:
Will PC players also receive the exclusive upgrade content like the Dodo and Dukes?
Yes indeed! The content detailed above will be available to returning players on all three new platforms.

Tehát PC-n is csak az oldgenesek kapják meg. De ez valószínűleg változik majd, csak addig még kipréselnek pár eladást.
2014. 10. 28. 20:05
Krisi22: amúgy nincs olyan opció hogy csak Franklin marad életben

Mr.Vercetti
Offline
2014. 10. 28. 20:14
totyak: remélem neked van igazad, de ha nem, akkor is előbb-utóbb csak megkapjuk az összes újdonságot.

Amúgy most nézem pont 18 leszek mire jön PC-re Az első GTA amit legálisan játszhatok

A Rómeó és Júlia végén öngyilkos lesz Rómeó és Júlia is

dani.szentgali
Offline
2014. 10. 28. 20:58
"A hírben is említett cuccok NEM lesznek elérhetőek a régi verziókban..." A kurva anyjukat!

bond71
Offline
2014. 10. 28. 21:52
Számomra semmi újdonság nem jön ami érdekelne ezekből, "Guggolás mod" kerülhetne vissza inkább mint sok autó.. Láncfürész Lángszóró Jatpack fegyvereknek, Billiárd, Kaszinó...video játékok ilyeneket várnék,,.

dvflls
Offline
2014. 10. 28. 22:24
A harmadik kép zseniális, Max Payne, Resident Evil, Alone In The Darktól kezdve minden van benne, a távoli jövőben jöhetne egy olyan GTA ami kicsit előtérbe helyezi a Thiller műfajt is, némileg visszafogott akcióval mint a Mafia 1-ben. De mindenek előtt remélem, hogy szorgosan dolgoznak az új Vice City-n.

aruha
Offline
2014. 10. 28. 23:13
Azért nem semmi az amit kihoztak a játékból grafikailag.. Le a kalappal

Ja és az a Jacht az első képen?? Az vezethető lesz?

Bence (Visali)
Offline
2014. 10. 28. 23:23
aruha: Nem.

realostew
Offline
2014. 10. 28. 23:31
Mr.Vercetti: Egyébként is PC... Miről híres a GTA PC-n? Tele van modokkal. Az-az, ha bármi olyan lenne, amit nem kap meg a PC tábor, azt valaki mod formájában úgyis belerakja... Szerintem a PC tábornak kell a legkevésbé aggódnia a content miatt.

Corelighter
Offline
2014. 10. 28. 23:57
Rail gun? A csávó kezéből is itélve ez tuti valami elektromos fegyver. Egysezr láttam ilyet nationalon, 30 méteres és miténtudjam mennyi iszonyat áram kell neki. Á nem itt van ilyen kicsibe kézifegyverként ez a GTA.. . Az új subról meg vártam egy kis jobb dizájnt, egy hadi tengeralattjáró vagy polipcsápos. Rem. akkor legalább lesz rá torpedó. Michael árnyéka pedig elég dúrva

dvflls
Offline
2014. 10. 29. 00:41
aruha: Ilyenkor a filmtörténelem legambiciózusabb karakterét, Winston Wolf-ot tudom idézni, miszerint: "Azért még ne kezdjük el egymás f#szát sz#pni." - mivel ezeken a képeken rendszerint rengeteg az utómunka, ha megnézed a korábbi összes screenshotot azok sem rondábbak, csak éppen a felbontása alacsonyabb. (Láthatóan még csak nem is recések a szélek sem, reméljük megkatpa a játék az állítható FSAA-t).
De ettől függetlenül a valósághoz közelebb állnak, és a látványra semmiképpen nem lesz panasz, de nyilván majd ehhez vas is kell, ha 2560x1800-ban akarjuk tolni PC-n.

Az egyébként feltűnt, hogy mindegy egyes screenshot gyakorlatilag az iparág egy-egy jelentősebb remekműveire utal, Resident Evil, Alone In the Dark, Flat Out, Driv3r, Monster Truck Madness, stb..?

Az meg rohadtjó, hogy lehet majd ilyen páncél verdákat is építeni mint a Jason Statham-es Halálfutam filmekben. Begurulsz vele a Grove Street-re ott nem is lesz több kérdés.

PawahDani
Offline
2014. 10. 29. 00:52
Az elején a vastagbetűs résznél van olyan, hogy "készítőkők", az hiba, nem?

bond71: Te mindenhova kiírod ezeket a "billiárd, guggolás stb." kívánságaidat? Nem is ide illik, de azért te benyögöd ide, hátha látja R*. Lépj túl rajta, csak te hiányolod, meg még pár ember, ott van a GTA IV, játssz azzal.

Zider20g
Offline
2014. 10. 29. 09:07
Railgun? Legelőször valamelyik Quake-be hallottam hogy benne van meg a Duke Nukem Foreverben.KÉP:http://cdn.tigors.net/ima...ver-railgun.jpg

Így fog ez kb kinézni a GTA-ban is? Mert az nagyon megnézném

Bence (Visali)
Offline
2014. 10. 29. 09:14

Rockstar69
Offline
2014. 10. 29. 09:15
Zider20g: Ott van róla a kép.

Zider20g
Offline
2014. 10. 29. 09:20
FRANCBA! Azt hittem sniper lesz

halalzolee
Offline
2014. 10. 29. 10:01
ma online leállás lesz GTA-ban, gondolom jön valami update a napokban

Franklin
Offline
2014. 10. 29. 10:02
dani.szentgali: XD
Ahogy elnézem az út szélét a creatorba is kapnak új cuccokat

Stan98
Offline
2014. 10. 29. 10:05
dani.szentgali: Hát kb. én is pont ezt gondolom...eredetileg ez a játék PS3ra és Xbox360-ra jött ki és mégis a nextgen konzolokat turbózzák fel jobban,amik ráadásul átlagcsaládokban megfizethetetlenek,annyira drágák...szóval kapja be a R* star

aruha
Offline
2014. 10. 29. 10:17
dvflls: Teljesen igazad van .. Ettől függetlenül biztosan sokkal szebb lesz...nekem két nagy kérdésem van...az egyik, hogy mennyire lesz brutális gépigénye, a másik, hogy a PC-s változathoz csinálnak-e valami finomítást az autók irányításával, mert így félő, hogy élvezhetetlen lesz !

dani.szentgali
Offline
2014. 10. 29. 10:46
Stan98: Ahogy mondod, kapják be!

avalanche8
Offline
2014. 10. 29. 11:03
Stan98:
Annyira fárasztó és szánalmas, hogy még mindig ez a lemez pörög.
Ez kb. olyan, mintha azon mérgelődnétek, meg bosszankodnátok, hogy a következő szériás Ferrariban még több extra van, mint az előzőben, amit ti vettetek meg.
Ilyen a világ emberek, egyre jobb dolgok jönnek, haladni kell a korral, és én vagyok a hülye, hogy már megint ezeket a közhelyeket írom.

Atlas
Offline
2014. 10. 29. 11:34
dani.szentgali: Szerintem is! Azt értem, hogy a régi konzolok nem viszik a grafikai újításokat meg ilyeneket, de legalább az autókat meg a fegyvereket megkaphatnánk!

halalzolee
Offline
2014. 10. 29. 14:39
ti basszátok meg! annyira feltudnak huzni az ilyen nagy kepu emberek...akiknek tellik ps4re, es meg nagykepuskodnek is...en ugyanazt a jatekot vettem meg, amit a nextgenesek fognak, ugyanyiert! grafika levan szarva, de kocsikat mernem kapjuk meg? nem birja a ps? vagy mi? vagy irjak at gta6ra! es nincs haborgas...nagyon megutaltam a rockstart, es szerintem nem vagyok az egyeduli...es am nem ertem hogy jon ide a ferrari? kovetkezoszerias? akk az mar nem a gta 6?

CsabCharger
Offline
2014. 10. 29. 18:13
Megvesszük. gépigény ugyan még nincsen de a gépet már összedobtam hozzá.. yeeeeeeeeeehaaaaaaaaaaaa

halalzolee
Offline
2014. 10. 29. 19:25
amugy a nextgenesek ahogy mondjak megerdemlik ennyi varakozas utan?? mi nem? beta teszteltuk a jatekot, meg ha mi nem veszuk meg, eleg sok penztol esett volna el a rockszar

Bence (Visali)
Offline
2014. 10. 29. 20:29
Franklin: Ezek Story Mode-ban készült képek. Ha a hatodikra kép alapján gondolod, az a Stock Car Racing. Ha megfigyeled, a Redwoodos Gauntletben ott ül Trevor.

avalanche8
Offline
2014. 10. 29. 21:11
halalzolee:
A Ferrarit metaforaként hoztam fel, hiszen a játék közel tökéletes, magas minőséget képvisel, és igen, ezt tekintsd úgy, mint egy új játékot, csak nem a 6, vegyük úgy, mint az 5 és fél, persze ezt nem írhatják rá, hiszen a sztori ugyanaz.
Mellesleg én is megvettem a ps3-as változatot, szóval nem "next-gen"-es vagyok, egyszerűen csak egy fogyasztó, aki szereti a GTA-t, és hajlandó vagyok érte fizetni. Ez nem nagyképűség, te látod rosszul, meg kell venned a játékot, ha az új tartalmakat szeretnéd, amit te megvettél, azt meg is kaptad, se többet, se kevesebbet, azt kaptad, amiért fizettél, amiért nem fizetsz, azt már nem kapod meg, nem értem, mi ennyire bonyolult ebben. Az új autókat, a visszatérősökön kívül persze pedig még megkaphatja a régi generáció is, hiszen erre nem cáfoltak rá, azok, amik a visszatérősöknek járnak nyilván nem lesznek elérhetőek, mivel azt a Rockstar azoknak adja, akik kétszer is hajlandóak kifizetni a játék árát.

dani.szentgali
Offline
2014. 10. 30. 12:53
avalanche8: A probléma az, hogy akárhogy is ragozhatjuk, akármit is mond az, aki egyetért a R* hozzáállásával, mindenki tudja, hogy ebben az esetben elég inkorrektek voltak. Te pedig jobban tennéd, ha hanyagolnád a szánalmas metaforáidat. Múltkor volt a szomszéd nénis meg b*szós példád, most meg Ferrari modellek hülye példájával próbálsz érvelni az álláspontod mellett. Azt érdekesnek és kicsit szomorúnak is tartom, hogy te eredetileg prevgenre vetted meg, mégis jogosnak tartod a pofátlanul nagy különbséget a két verzió között, de neked nyilván van kereted arra, hogy megengedhesd magadnak az új verziót is. Ezzel nincs semmi probléma, azzal viszont van, hogy nem mindenkinek van kerete új konzolra és új játékra, és láthatólag te és néhány társad ezt nem tudjátok megérteni. De semmi gond, mondd csak azt, hogy velem van a baj, és hogy a R* mindent helyesen csinál, de ha a gyenge hasonlatok gyártása helyett kicsit jobban belegondolnál ebbe a dologba, te sem így látnád a dolgokat.

avalanche8
Offline
2014. 10. 30. 20:31
dani.szentgali:
Ezt nagyon jól tudom, hogy nem mindenki engedheti meg magának, és sajnálom is, de ezzel sajnos nem tudok mit tenni, ahogyan a Rockstar sem. Mivel viszont ők nem jótékonysági szervezet, így annyiért fogják adni, amennyiért nekik megéri, és így sajnos tényleg lesz, aki kimarad belőle. Nekem senkivel semmi bajom, csak arra próbálok rávilágítani, hogy attól, mert neked/nektek nincs keretetek az új verzióra (amit ismét leszögeznék, szomorúnak tartok), attól még nem kellene sem utálkozni, sem a Rockstart, vagy bárkit szidalmazni, mivel az előző hozzászólásaitokból ez jött le, és bocs, ha félreértettem valamit.

Stan98
Offline
2014. 10. 30. 21:35
dani.szentgali és halalzolee: örülök,hogy legalább ti megértitek a problémámat és jó tudni,hogy nem csak én vagyok felháborodva. avalanche8: Lehet amcsiban mindenkinek telik PS4re és megveszik az új cuccok miatt,de ez Magyarország baszki. Idézőjelesen csórók vagyunk,nem tehetik meg a magunkfajta családokban élők,hogy PS4-et vegyünk ennyiért,főleg hogy tavaly kaptam a PS3-at. Te biztos a tehetősebb rétegbe tartozol,oké. Akkor vedd meg,örülj,hogy megteheted és élvezheted a felturbózott GTA 5-öt. De ne pofázz be már nekünk azért amiért idegesek vagyunk a drágaságos Rockstarra. Értem a hasonlatodat de ez nem olyan mint egy Ferrari...itt arról van szó,hogy a R* szarik rá az eredeti támogatóira.

Ugyanannyi jogosultságunk lenne az új tartalmakra mint a nextgeneseknek...ha már a multiban nekünk 32 helyett csak 16 fős szervereket csináltak és csesztek belső nézetet meg egyéb kis hibákat megcsinálni,akkor legalább a szaros DLC-kel támogassa meg a "szegényebb réteget" is...Ez az amiről mi beszélünk danival és halalzoleeval...

dani.szentgali
Offline
2014. 10. 30. 21:40
Avalanche8: Eleinte még nem volt konkrét szidalmazás, amit a Rockstar felé intéztünk. Először csak megjegyeztük, hogy szerintünk nem egészen korrekt az, amit csinálnak azzal, hogy ennyire felnyomják az új verziót a régihez képest. Aztán ahogy egyre jobban látszott, hogy mennyire más lesz az új verzió és mennyi új extra tartalom jár hozzá, és hogy ennek hallatán felnyílt néhány Nextgenes és PC-s felhasználó csipája (természetesen nem rólad van szó, és nem is sok emberről, de akkor elég volt egy megjegyzés is ahhoz, hogy kirobbantsa az indulatainkat), azután valóban elkezdtük szidalmazni a Rockstart és ezáltal szembekerültünk azokkal a felhasználókkal, akik meg támogatták az egyre növekvő különbségeket, újításokat és adták a lovat a Rockstar alá. Ennyi volt a történet, de már belátom, hogy akármennyit nyafogok, akárhány felhasználóval kapok össze és akárhányszor kimondom, hogy ez szerintem nem fair ez a dolog, tenni úgysem tudok ellene, csak fölösleges vitákat szítok, aminek semmi értelme. Igaz, hogy ezt már korábban is megfogadtam, de ez a fenti hír megint kihozta belőlem a dolgot. De a mai naptól tőlem azt is bejelenthetik, hogy egy vírust küldenek ki az összes prevgenes konzoljára, ami örökre blokkolni fogja a GTAV-öt, akkor sem fogok egy szót sem szólni, túlteszem magam rajta. Tőlem csinálhat a Rockstar amit csak akar, én elástam a csatabárdot.

Kaito
Offline
2014. 10. 31. 02:56
dani.szentgali:
Most komolyan ezen a pár apróságon vagytok kiakadva? 2 új fegyver meg kb +15 perc játékidőnyi újdonság??!? Ennyit nem ér az egész, se idegeskedni rajta, se fizetni érte. Szerintem. Valóban nem fair húzás, viszont üzleti.

avalanche8
Offline
2014. 10. 31. 09:12
Stan98: dani.szentgali: Kaito:
Pontosan! Ezt nagyon jól megfogalmazta Kaito! Ez nem ellenetek, vagyis a prev-genesek ellen irányul, egyszerűen csak egy üzleti döntés, hogy még többen beruházzanak a next-genes verzióra. Másfél éve fejlesztik, belekerült nekik egy csomó pénzbe, a részvényesek is tartják a markukat, magas eladásokat kell produkálni a nagyobb bevétel érdekében, amihez pedig el kell "szeparálni" a prev-gent, a next-gentől. 34 millióan vették meg a játékot, elég sokan játszottak már vele, muszáj valamivel átcsábítani őket az új konzolokra és PC-re.
Fair dolog? Valószínű nem az. De ez egy Profitorientált cég, a fairséget, mint luxust nem engedhetik meg maguknak.

Stan98
Offline
2014. 10. 31. 13:22
Belátom,igazad van...ahogy dani.szentgali is mondta,nem tudunk ellene mit tenni szóval nekem is felesleges itt vitázni ezen,bármennyire is nem értek egyet a R*-al..

halalzolee
Offline
2014. 10. 31. 15:10
épp ezért szar a rockstar...mert ez is egy szaros pénz központú cég mint a többi!

és remélem a PC-sek majd fizettik a netadót a játék és a dlc-k miatt keményen! (így is sok pénzük van)

dani.szentgali
Offline
2014. 10. 31. 22:16
halalzolee: Azért rosszat másnak nem kéne kívánni, mert egy szaros cég kicseszett az emberrel. Nem a PC-sek választották ezt, hanem a Rockstar állt be a többi köcsög fejlesztőhöz. Ergo nem kell őket bántani ezért. Ők ugyanúgy nem tehetnek arról, hogy a Rockstar GTAVI-ot akar kiadni nekik az újítások mennyiségével, mint ahogy mi sem tehettünk/tehetünk arról, hogy már több, mint egy éve játszunk a játékkal, kívülről vágjuk a sztoriját és már rég túl vagyunk onlineban a 100-as szinten, míg ők csak pár hónapja kaptak hírt arról, hogy egyáltalán lesz nekik is GTAV. Az, hogy az övék mennyi mindenben jobb lesz a miénktől, már nem az ő saruk, hanem a köcsög Rockstarosoké, akik egy szemét üzleti húzással igyekeznek újra megvetetni a játékukat. De ez van, le kell nyelni ezt a békát.

Davekoma
Offline
2014. 11. 01. 07:55
Aztak*rva mi folyik itt, ez egyáltalán nem egy GTAVI lesz, bele tesznek pár újdonságot nem is értem miért kell megint ezt a vitát gerjeszteni, szerintem a R* teljesen jól csinálja, mi megkaptuk a játékok 2013-ban, a prevgen és a PC-sek pedig 1 év és 1,5 év késéssel kapják meg, nem értem mi itt a baj, hogy plusz tartalmakat kapnak, ez már egy Remastered kiadás csak nincs benne a nevében, hiszen a R* nem használ ilyen szavakat a játékaiknál. Nem kell itt vitatkozni el kell fogadni.

avalanche8
Offline
2014. 11. 01. 08:15
dani.szentgali: Davekoma:
Amúgy esküszöm nektek, ha ez lenne az új játék címe, hogy GTA 5 Definitive Edition, vagy GTA 5 Remastered, akkor tutira nem lenne ennyi félreértés, meg vita. Basszus, tavaly óta hány újra kiadás történt, és a játék egyik esetben sem osztotta meg így a rajongókat, mert mindig fel volt tüntetve a nevében, hogy az egy új.

Davekoma
Offline
2014. 11. 01. 08:40
avalanche8: Én is ugyanezt mondom.

Atlas
Offline
2014. 11. 01. 15:10
dani.szentgali: Kitudja lehet, hogy később mi is megkapjuk ezeket a pár autókat fegyvereket egy-két hónap múlva.(Ezt a pár újítást olyan csalinak látom ).

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink