Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Utoljára 00 éve 00 napja 00 órája 00 perce és 00 másodperce jelent meg új Grand Theft Auto játék
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

A GTA San Andreas és még két Rockstar játék érkezik Xbox One-ra

Három további Rockstar Games játék lesz játszható hamarosan Xbox One-on is. A GTA San Andreas, a Midnight Club: Los Angeles és a Table Tennis is csatlakozik a visszafelé kompatibilis játékok közé.

Mindhárom cím Xbox 360 változata június 7-től lesz játszható Xbox One konzolokon is, akár lemezes, akár digitális változatot vásároltunk egykor, vagy vásárolunk majd a jövőben.

A fejlesztők egyúttal megerősítették, hogy a GTA San Andreas-ból az eredeti Xbox verzió tulajdonosainak is automatikusan az Xbox 360-ra kiadott, feljavított felbontással és látóhatárral felturbózott változatot telepíti majd a rendszer, illetve a Midnight Club LA-ből mind az alapjáték, mind Complete Edition futtatható lesz.

Korábban a GTA IV és a a Red Dead Redemption csatlakoztak a visszafelé kompatibilis játékok sorába, utóbbi még Xbox One X feljavítást is kapott.

2018.05.31 19:35  ▪ Forrás: GameInformer  ▪ Írta: Visali

Gege
Offline
2018. 06. 01. 21:04
kellett mint egy falat kenyér

van egyáltalán valakinek xbox oneja?

Luszie
Offline
2018. 06. 01. 23:19
Gege: Ami igaz, az igaz.

Maccs
Offline
2018. 06. 02. 10:00
Az még a szép az egészben hogy boltban ujonnan 9ezerért képesek adni a 360-as San Andreast. Használtan is 5ezer. Ez mi!? Gege nekem az van abbol is az One X!

dani.szentgali
Offline
2018. 06. 02. 12:22
Maccs: Hát az valóban durva kicsit, hogy a San Andreas még mindig ilyen drága. Még szerencse, hogy nekem megvan tabletre. Igaz, hogy az érintőképernyős irányítással még mindig nem vagyok a legmelegebb baráti viszonyban, de már egész jól megszoktam és azért a tablet nagy kijelzője miatt valamivel jobb és használhatóbb az irányítás, mint telefonon.
Gege: Ez jó volt!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink