Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Újra megvásárolható a Midnight Club: Los Angeles Xbox konzolokra

Több éves kimaradás után ismét elérhető lett a Rockstar Games legutolsó autóversenyzős játéka, legalábbis Xbox konzolokra. A Midnight Club: Los Angeles teljesen váratlanul lett újra elérhető az Xbox digitális áruházában, és bár egyelőre semmilyen hivatalos reakció nem érkezett kiadótól vagy a fejlesztőktől, a visszatérés jó eséllyel szándékosan történt, hiszen már több, mint egy napja újra aktív a vásárlás gomb a termékadatlapon.

Közel két éve mi is érdeklődtünk a fejlesztőknél, hogy miért nem érhető el többé a játék – több más Rockstar cím mellett –, de akkor csak azt a választ kaptuk, hogy a játék nem csak Magyarországon, de más régiókban sem érhető el. Bár erről sohasem történt hivatalos említés, a korábbi tapasztalatok nyomán mi licenc problémákra gondoltunk, amit lehetséges, hogy most sikerült megoldania a Rockstarnak.

A játék ráadásul a DLC formában érkezett kiegészítőkkel együtt érhető el, mint South Central Upgrade Pack. A Midnight Club: Los Angeles Complete Edition mindössze 2000 forintért vásárolható meg az Xbox Games Store-ban (vagy Microsoft Store-ban), és visszafelé kompatibilitással Xbox One és Xbox Series X|S konzolokon is játszható.

Egy kis érdekesség a GTA V és a Midnight Club: Los Angeles kapcsán, hogy nem csak a helyszínen osztozik a két játék, de Franklin speciális képessége is innen ered.

A Rockstar Games az elmúlt napokban több korábbi játékával is foglalkozni kezdett, nemrég a Max Payne 3 és az L.A. Noire PC verziója kapott egy-egy frissítést, ami az összes DLC csomagot ingyenessé tette az alapjáték mellé.

2021.04.28 21:19  ▪ Forrás: Microsoft Store  ▪ Írta: Bence (Visali)

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink