Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

A GTA Online: Los Santus Tuners az eddigi legnépszerűbb frissítés, mindenkit megjutalmaz a Rockstar Games

Számos régóta várt funkcióval, és pár kevésbé várt karakterrel élesedett a GTA Online legújabb frissítése, a GTA Online Los Santos Tuners, amelyben a föld alatti autós találkozók mellett új rablásokat is végrehajthatunk. Az új tartalmak hatására újra rekordot döntött a játék, ezért extra jutalom is jár mindenkinek a héten.

Az LS Car Meet területén 50.000 GTA$ kicsengetése után számos új funkció válik elérhetővé, és reputációs szintekkel olcsóbb autókat és különböző kiegészítőket oldhatunk fel, valamint tesztelhetünk három aktuális, akár még meg sem jelent autót a sajátunk mellett, és megnyerhetjük a heti nyereményautót egy kihívás teljesítéséért: ezen a héten 3 napon keresztül dobogós helyezés eléréséért valamelyik új street race-ben egy ingyenes Annis Remus jár.

Egy Auto Shop megvásárlása után pedig új rablások is teljesíthetők a hellyel járó garázs és autószállítós feladatok mellé, már ha el tudjuk viselni Moodymann (alias KDJ) és Sessanta cseppet sem gátlásos viselkedését. Ezentúl mindenki, aki a héten belép a GTA Online-ba egy ajándék Race and Chase arcade gépet kap az Auto Shopba, bármikor is vásárolja meg azt.

A héten összesen tíz új autó érkezett, amelyet a következő hetekben hét új fog követni:

GTA Online Los Santos Tuners: Karin Calico GTF GTA Online Los Santos Tuners: Karin Futo GTX GTA Online Los Santos Tuners: Annis Euros
Karin Calico GTF Karin Futo GTX Annis Euros
GTA Online Los Santos Tuners: Vapid Dominator GTT GTA Online Los Santos Tuners: Annis ZR350 GTA Online Los Santos Tuners: Dinka RT3000
Vapid Dominator GTT Annis ZR350 Dinka RT3000
GTA Online Los Santos Tuners: Vulkar Warrener HKR GTA Online Los Santos Tuners: Obey Tailgater S GTA Online Los Santos Tuners: Dinka Jester RR
Vulkar Warrener HKR Obey Tailgater S Dinka Jester RR
  GTA Online Los Santos Tuners: Annis Remus  
  Annis Remus  

Elérhetővé vált egy új rádiócsatorna Media Player néven, melyhez a játéktérben szétszórva különböző adathordozók felszedésével oldhatunk fel playlisteket, amelyek között az interaction menüben válogathatunk. Elsőként 5 darab usb stick fedezhető fel, melyből négy a Rockstar új CircoLoco albumáról származik, egy pedig Moodymann különleges nyári mixe. Aki mind a négy CircoLoco zenelistát megtalálja, egy CircoLoco pólót és egy különleges DJ mixet kap, amelyet a Los Santos Tuners zenéje ihletett.

Moodymann révén új ruhamárka is elérhető lett a Born x Raised személyében, ezen a héten a fekete Born x Raised póló ingyen beszerezhető, a fehér verzió pedig egy Auto Shop Contract rablás teljesítése után oldható fel.

További információ érkezett a PlayStation 5 / Xbox Series X|S verziók exkluzív tartalmairól is, amely úgy tűnik kimerül bizonyos autók nagyobb végsebességében és néhány LS Car meet tuningon, így egyelőre nem kell túlságosan aggódni azoknak, akiknek még nem sikerült beszereznie valamelyik új konzolt.

GTA ONLINE BÓNUSZOK JÚLIUS 28-IG

Aki a múlt héten sikeresen feloldta valamelyik LS Customs ruhadarabot, a héten 72 órán belül megkapja.

A héten LS Customs Varsity Jacket jár mindenkinek, aki belép az LS Car Meet területére, a tagok pedig megkapják a Ron Racing Livery-t a Pfister Comet S2-höz, amely jövő héten érkezik. Egy Sprint Challenge teljesítéséért Rockstar Yellow Pattern Tee jár, a 20-as Car Meet szint eléréséért pedig 250.000 GTA$.

Mivel a GTA Online újra rekordot döntött, köszönetképp mindenki további 250.000 GTA$-t kap ajándékba.

További kedvezmények:

  • 2x RP és GTA$ szerezhető a San Andreas Super Sport Series versenyein
  • A pódiumra az Ocelot Lynx kocsi került, most ez pörgethető ki a Lucky Wheel szerencsekeréken

GTA ONLINE KEDVEZMÉNYEK JÚLIUS 28-IG

Maibatsu Penumbra FF -30%
Southern San Andreas Super Autos
$1.380.000 $966.000
Elegy Retro Custom -30%
Benny's Original Motor Works
$904.000 $632.800
Vapid GB200 -40%
Legendary Motorsport
$940.000 $564.000
BF Club -40%
Southern San Andreas Super Autos
$1.280.000 $768.000
Lampadati Michelli GT -40%
Southern San Andreas Super Autos
$1.225.000 $735.000
Annis Savestra -40%
Legendary Motorsport
$990.000 $594.000
Karin Sultan -40%
Benny's Original Motor Works
$12.000 $7.200
Vapid Dominator GTX -40%
Southern San Andreas Super Autos
$725.000 $435.000
2021.07.23 20:06  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL

Mr.Vercetti
Offline
2021. 07. 24. 10:24
Szánalmas. Így ne is várjunk új részt ha ilyen baromságokkal még mindig rekordpénzeket tudnak kifacsarni a végletekig unalmassá vált régi játékukból. Persze pénzes unatkozó kisgyerekekből mindig lesz utánpótlás, de már őket sem értem hogy tarthatják ezeket a tartalmakat szórakoztatónak. Speciel jelenleg bármely más rész jobban elszórakoztat.

dani.szentgali
Offline
2021. 07. 24. 12:18
Mr.Vercetti: Egyetértek, de sajnos ez van. Így tényleg nem lehet új GTA-t várni, és valószínűleg jó darabig még nem is lesz. Én sem igazán értem, hogy egy ilyen frissítés hogyan dönthet rekordokat. Egynek elmegy, de egyáltalán nem nagy szám. Versenyek, garázs, tuning meg rablások eddig is voltak a játékban már elég régóta, nem igazán látom, hogy ezek a nemrég kijött darabok mivel lennének jobbak vagy annyival másabban a régiekhez képest, hogy ekkora rajongást váltsanak ki ennyi emberből, hogy már megint rekordokat dönt a játék. Még ha valami nagyon extra DLC lenne egy teljesen új térképpel, új küldetésekkel meg pár igazán nagy újdonsággal, még azt mondanám, hogy megértem, de ez a frissítés is egy tök lapos unalmas szar. Legalább annyira erőltetnék meg magukat, hogy beraknak egy felújított LC-t meg San Fierro-t meg Las Venturas-t ha már új részt nem akarnak csinálni, de még erre sem hajlandóak, s mégis rekordokat döntenek. De hát ez van, el kell engedni már ezt az egészet.

totyak
Offline
2021. 07. 24. 15:58
Mr.Vercetti: És még ki sem adták jelenlegi generációs konzolokra. Mi lesz majd ott? Én is szomorúan olvasom ezeket a híreket, de lehet bennem van a hiba. Engem az online frissítések nem kötnek le, a Cayo Perico rablást is csak elkezdtem, de nem vittem végig. Frusztrál, hogy mindenféle előkészületek kellenek, meg sokszor idegen játékosokat kényszerít rám a játék, stb.

kispocak
Offline
2021. 07. 25. 23:20
Már régen nem szórakoztam ilyen jót GTA-val mint ezzel a DLC-vel. Az autók irányítása más, élvezhetők a versenyek bár, ez attól is van, hogy van kivel versenyezni.A Contract-os mission-ök meg kifejezetten élményszámba mennek.Nyílván nem ötvenszer egymás után.
Az meg külön plusz hogy egyedül is lehet csinálni mindent. Nekem Need for speed-es hangulatot ad.A régiekét,még PS2-őről.Ha elmúlik a hype,akkor már csak a küldetések lesznek érdekesek, ezért aki a versenyeket szeretné kipróbálni szerintem ne várjon. Persze most már nem árt venni és tuningolni mert az első pár nap, amikor még nem sok játékosnak volt tuningolt kocsija hamar elmúlik.

dani.szentgali
Offline
2021. 07. 26. 21:18
totyak: Egyetértek. Ha kijön az újgenerációs változata is a játéknak, akkor valószínűleg az erősebb gépek erőforrásait felhasználva mégtöbb hülye DLC-t fognak csinálni az Online-hoz. Én is csalódott vagyok, de ahogy mondtam, ebbe bele kell törődni. Ez van, ez volt és sajnos még egy jó darabig ez is lesz. Hála annak a sok játékosnak, aki a folyamatos mikrotranzakciókkal meg vásárlásokkal nemhogy életben tartja, de egyenesen virágoztatja ezt az egészet.

kispocak: Örülünk, ha neked ennyire tetszik, úgy látszik te a többséghez tartozol. Az a jó hírem, hogy még jó pár évig nektek fog állni a zászló, nem pedig nekünk, akik új részt akarnak. Nekem nem jött be annyira ez a frissítés, de ezek szerint akkor bennem van a hiba.

Shotgun
Offline
2021. 07. 28. 11:14
dani.szentgali: Tudom, nem lesz túlságosan mérvadó a véleményem, de első blikkre nekem sem tetszett ez a frissítés.

Amikor viszont kipróbáltam, úgy voltam vele, hogy nem is annyira rossz ez a DLC, hisz azért valljuk be, a Grand Theft Auto alapvetően az autókról és a küldetésekről kellene szóljon, és a frissítéssel behozott járművek tuningolási lehetőségei, a küldetések, és már alapvetően az, hogy az interakciós menüből is ültethetők az autók, szerintem ha apró dolgok is, de sokak által várt lehetőségek a játékban. Végigtolni a "kampányt", amit szerencsére nem kell többedmagammal elvégezni, ismételten egy olyan dolog, amiért adok egy esélyt ennek az update-nek.

Én is sajnálom, hogy semmi hír egy esetleges új címről, de valljuk be, hogy jelenleg a GTA Online az egyetlen olyan lehetőségünk, hogy élvezhessük a GTA sorozatot. Mondom ezt úgy, hogy én abszolút nem vagyok oda az online playért, és ezerszer jobban szeretnék egy összetett küldetésekkel, sztorival, bonyolult karakterekkel tarkított GTA-t játszani. De sajnos, vagy valakik számára nem sajnos, ez a lehetőség még várat magára.

Addig is, ingyen játszhatok egy folyamatosan frissített GTA-val, ami valamelyest "öröm" számomra, de legördül pár könnycsebb az arcomon, akárhányszor frissítést látok.

dani.szentgali
Offline
2021. 07. 31. 11:21
Shotgun: Persze, a te véleményedet, álláspontodat is meg lehet érteni. Persze ha azt nézzük, tényleg nem olyan vészesen rossz ez a frissítés, meg persze az autókról szól és ez legalább már nem egy GTA-tól teljesen idegen baromság, mint amik túlnyomórészt eddig voltak, csak ez a frissítés így szerintem már eléggé megkésett. Persze jobb később, mint soha, de itt már azzal van a legnagyobb baj, hogy a sok szar frissítés után kiadnak egy végre valamivel jobbat, de maga a játék egész egyszerűen már túl régi, elavult, a térkép unalmas és már mindenkinek a könyökén jönnek ki ezek a dolgok. Persze az is igaz, hogy legalább ingyenes, bár azért ez is nézőpont kérdése, mivel azért rohadt sokat kell játszani a játékkal ahhoz, hogy az embernek elég pénze legyen mindenre, aztán ha ez nincs meg, akkor marad a mikrotranzakció. Meg ha már frissítések, adnának inkább egy új térképet, hogy legalább ennyi változatosság legyen, ha már grafika, fizika ugyanaz. De még ezt sem. Na mindegy, ez csak az én véleményem. Engem már nem tud lekötni a GTAO, ez az összesen kb. 270 szint amit szereztem benne a kezdetek óta bőven elég volt, láttam mindent és nem igazán vagyok már kíváncsi semmire a GTA5/Online-on belül, egy új részt akarok.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink