Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Elkészült a GTA Online Los Santos Tuners Guide cikkünk!

Elkészült a teljes GTA Online Los Santos Tuners leírásunk! Mikor oldódnak fel az új trade price árak? Lehet-e játszani a tartalmakat Solo és Invite Only sessionben? Mikor térül meg az Auto Shop ára? Mennyit lehet keresni az új tevékenységekkel? Minderre részletesen kitérünk új cikkünkben.

» GTA Online Los Santos Tuners Guide «

Az elmúlt egy hétben saját tapasztalatainkat, a GTAForums, a Reddit és más oldalak aktív közösségeinek észrevételeit alapul véve igyekeztünk kidolgozni egy minél hasznosabb útmutatót az új ingyenes autóstalálkozós GTA Online frissítéshez.

2021.07.28 22:53 ▪ Írta: Bence (Visali)

dani.szentgali
Offline
2021. 07. 31. 11:24
Köszi a guide-ot, biztosan szuper minőségű ez is, ahogy minden más is az oldalon. Majd egyszer, ha talán megjönne a kedvem ehhez a frissítéshez, el is olvasom, egyelőre viszont nem nyűgözött le, meg már elég unalmas a GTAOnline, szóval ezt most szerintem egy időre kihagyom.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink