Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Három be nem jelentett remaster, port érkezik egy éven belül a Take-Two-tól

Összesen 6 korábbi játékának új verzióit készül kiadni egy éven belül a Take-Two Interactive. A Grand Theft Auto sorozatért felelős Rockstar Games, a 2K Games és a Private Division anyacége egy prezentációt is közzétett a legfrissebb negyedéves üzleti jelentése mellett, ami alapján nem is kevés bejelentést tartogat a játékos közönség számára a kiadó.

Az egyik legérdekesebb információ, hogy a 2022-es üzleti évük (FY2022) végéig, ami 2022. június 30-ig tart, hat korábbi játékának új változatát készül kiadni. Ezek lehetnek feljavított remasteredek, átdolgozott remake-ek, vagy egyszerűen csak újabb portok, mindenesetre ezekből eddig három ismert:

  • Grand Theft Auto V: Enhanced & Expanded (PS5, Xbox Series X|S)
  • GTA Online (PS5, Xbox Series X|S) - a Rockstar Games egy ideje már külön számolja...
  • Kerbal Space Program (PS5, Xbox Series X|S)

A maradék három hely azonban kiadó, és bár a különválasztott GTA V és GTA Online illúziójával elég dominánsnak tűnik a Rockstar Games ebben a kategóriában, valójában nagyon jó esély van rá, hogy legalább még egy Rockstar Games cím új változata kerülhet leleplezésre, elég csak megvizsgálnunk az elmúlt pár év történéseit:

  • A Rockstar Games felvásárolta a Ruffian Gamest, ami most már Rockstar Dundee-ként él tovább. Ez a csapat korábban a sikeres Halo újrakiadáson, a Halo: The Master Chief Collection-ön dolgozott.
  • Az év elején furcsa teaserek miatt izzott a levegő, és sokan egy GTA3, GTA Vice City és GTA San Andreas Remastered megjelenésről ábrándoztunk. Bár ezek nem közvetlenül a Rockstarhoz, hanem a GTANet rajongói oldalhoz köthetők, a GTANet az egyik legelső internetes GTA közösség, akinek veteránjai könnyen kiérdemelhetik a a Rockstar bizalmát egy izgalmas teaser erejéig.
  • A Take-Two Interactive sorra próbál meg eltüntetni minden olyan modot, ami valamelyik korábbi GTA játék pályáját implementálja egy újabb játékba. Nemrég például a 15 éve fejlesztett GTA United-ot tüntették el szemrebbenés nélkül egy pillanat alatt.
  • Néhány éve a GTA IV-ről olyan kép került egy internetes portfólióba, amelyen Liberty City tavaszi köntösben, az ismertnél némileg szebb pompában tündökölt.

Hogy reális talajon álmodozzunk, a GTA3 idén lesz 20 éves, amiről a Rockstar Games korábban már felvállalta, hogy ismét ünnepélyes hírveréssel és tartalmakkal készül megünnepelni, aminek eddig semmi nyomát nem érzékeltük.

Egy másik lehetséges jelölt az első Red Dead Redemption, hiszen a Red Dead Redemption 2 a sorozathoz képes fantasztikusan teljesít a 38 millió boltokba szállított példánnyal, gyakorlatilag beváltotta a Rockstar korábbi álmát, hogy egyszerre több játéksorozatot tartsanak fenn, így egy feljavítás az előző játékból, aminek a története szorosan kapcsolódik az idén 3 éves RDR2-höz, abszolút jó ötletnek tűnik, főleg, hogy anno PC-re nem jelent meg, így a számítógépet preferálók első ízben ismerhetnék mega játék karaktereit és sztoriját.

Egyébként a Take-Two Interactive külön kiemeli a prezentációban, hogy minden a tervek szerint halad, a háttérben sem történtek halasztások a 2023-2024-es üzleti évre tervezett megjelenéseket illetően sem.

2021.08.09 19:16  ▪ Forrás: Take-Two Interactive Presentaition  ▪ Írta: Bence (Visali)

dani.szentgali
Offline
2021. 08. 14. 10:10
Ez jól hangzik. Nagy valószínűséggel a régi GTA epizódokat fogják felújítani, aminek én valamilyen szinten speciel tudok örülni, mivel a régi részek ugyan megvannak, de az irányításuk, bugjaik meg az akadozós PS2-es teljesítményük miatt sosem tudom rávenni magam, hogy végigvigyem őket, bármennyire is imádom mindhárom részt, számomra túl archaikus az irányításuk és gameplay mechanikáik. Úgyhogy jöhet a remastered, csak legyen jó minőségű, ne pedig egy rakás szar.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink