Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Dél-Koreában már korhatár besorolást kapott a még be nem jelentett GTA3 Remastered trilógia

A számtalan pletyka és árulkodó kijelentés után most egy egészen kézzel fogható nyom utal arra, hogy valamilyen feljavított formában kerül újra kiadásra a GTA3, a GTA Vice City és a GTA San Andreas. A remastered trilógia ezúttal a dél-koreai videojáték korhatár besorolásért felelős intézményben bukkant fel.

Konkrét értékelést is kapott a három játékot tömörítő kiadás – ami természetesen 18+ –, azonban a publikus adatlapja cikkünk megírásakor is elérhető, és nevet is tartalmaz: Grand Theft Auto Trilogy - The Definitive Edition.

Ez egyébként összecseng azzal a névvel, ami a 2006-ban megjelent trilógia pakk kapott. A "Definitive Edition" megnevezés egyébként egy apró érdekesség is számunkra, hiszen Kalocsai Balázs, akire a magyar GTA rajongók közül talán a legbüszkébbek lehetünk, épp ezzel a  jelzővel látta el a GTA Vice City-t a saját fanmade, fiktív remastered trailerében.

2021.09.30 23:13  ▪ Forrás: Kotaku  ▪ Írta: Bence (Visali)

totyak
Offline
2021. 10. 01. 15:28
Szívesen látnék néhány gameplayt, hogy milyenek is lesznek ezek a felújítások. Sokat ki lehetne belőlük hozni, de az munkával is járna, rockcsillag meg mostanában a könnyebbik végét fogja meg a pénzcsinálásnak.

dani.szentgali
Offline
2021. 10. 01. 16:09
totyak: Hát ez az, én is attól tartok, hogy ezúttal is le fogják szarni az egészet magasról. Pedig tényleg faszán felújított, átdolgozott remakeket lehetne csinálni ezekből a klasszikusokból, de hozzád hasonlóan én is tartok tőle, hogy erről szó sincs. Meg hát abból az elvileg hivatalos nyilatkozatból, vagy ahhoz nagyon közeli 9%-ban biztos szivárogtatásból már kiderült, hogy a GTA trilógia "remastered" "régi és új grafikai elemekből" fog felépülni, illetve egyaránt tartalmazni fog majd régi (valószínűleg csak minimálisan, vagy szinte egyáltalán nem feljavított) és új (remélhetőleg szépen kidolgozott, kornak megfelelően feljavított) grafikai elemeket. Hogy ez a gyakorlatban mit jelent, azt persze nem tudjuk, de nekem már ebből a nyilatkozatból is az jön le, hogy nem lesz túl nagy munka ebben az újraalkotásban, legalábbis Resident Evil meg Final Fantasy remake szintet semmiképp sem szabad tőle várni, sajnos. Szerintem egy, a PS3-mas/Xbox360-as GTA San Andreas felújításhoz hasonló, kevésbé minőségi feljavítást fogunk kapni, amik biztosan nem fogják feszegetni még a régebbi konzolok teljesítménybeli határait sem, hát még az újakét, a PC-kről pedig már nem is beszélek. Úgyhogy ja, nagyon valószínű, hogy már csak emiatt sem mutatnak nagyon képeket, videókat a projektről, mert azon rögtön látszana, hogy valójában ezt is csak egy összecsapott, könnyű pénzszerzés céljából összehányt szar lesz. Meg persze az is lehetséges ok, hogy majd a GTA 5 szintén eléggé gyenge "remastered" kiadásával egyidőben, esetleg egy csomagban kívánják majd értékesíteni a trilógiát is, dupla szemetet vágva ezzel az egyre mérgesebb és türelmetlenebb rajongótáborhoz. Persze még meglátjuk, hogy mi lesz, de sajnos több mint valószínű, hogy nem egy méltó felújítást kapunk majd, hanem egy újabb, lusta, trehány valamit, amivel majd jól lehúzzák azokat, akik befizetnek rá, míg ők szinte semmit nem fektettek bele sem anyagilag, sem munkában. Sajnos ez a jelenlegi Rockstar.

dvflls
Offline
2021. 10. 03. 08:11
Örvendetes, mondhatni most már készpénznek vehető a dolog, részemről mivel rongyosra játszottam annak idején PC-n, így most Switch-re várom, hogy nyaralások alatt is lehessen kenni. A probléma, hogy az eredeti zenék jelentős részének a licensze évekkel ezelőtt lejárt, ami sokat ront az élvezeti értéken, mindannyiunknak van bizonyára kedvenc GTA-s száma ami azóta is a fejben van, ezt jó lenne ha a R* nem lenne fillérbaszó és megújítaná és nem új zenéket tenne be mint a IV-be is ahol gyakorlatilag a teljes Vladivostok FM le lett cserélve a legutóbbi patch-csel, többek között a legendás trailer-zene a Seryoga - King Ring sem hallható a játékban többé ami azért felér egy érvágással.

dani.szentgali
Offline
2021. 10. 04. 17:07
dvflls: Na igen, ez eszembe sem jutott, de abszolút jogos, amit írsz. Tényleg nagyon fontos elemei voltak mindig is a GTA-knak a zenék és az is 100%, hogy ahogy te is mondtad, a régi zenék licenceinek jó része már évekkel ezelőtt lejárt, szóval tényleg nagyon jó kérdés, hogy mit fognak hallgatni a játékbeli rádiókon a remastered trilógiának bizalmat szavazó játékosok. Mindenesetre arra szerintem kár számítani, hogy a rockstar akár csak egy dollárt is fizetne azért, hogy esetleg vissza szerezzék ezeknek a számoknak a licenceit, vagy netán újakat szerezzenek, szóval eléggé érdekes akusztikus élmény van kilátásban a remastered trilógiával kapcsolatban, már ami a rádióadókat illeti. Na mindegy, majd meglátjuk, mi lesz, egyelőre ott tartunk, hogy csak szivárgások vannak, hivatalos bejelentés nuku, és még egy képet sem láttunk a "feljavított" trilógiából, szóval bár jogos probléma lehet a zenékkel, egyelőre még az egész tárgytalan. Kérdés, hogy meddig titkolózik még a rockstar úgy, hogy folyamatosan megy a háttérben a szivárgás.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink