Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Konzolokon már előtölthető a GTA: The Trilogy - The Definitive Edition

Kevesebb, mint 1 hét maradt a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition digitális megjelenéséig, a közelgő alkalom miatt pedig lehetővé tették az előtöltést is, hogy minél hamarabb belevethessék magukat a játékosok a nosztalgiázásba.

Aki a Microsoft Store-on vagy a Nintendo eShop-on rendelte elő a feljavított játékok digitális kiadását, mától kezdve töltheti le a trilógiát (a különböző epizódok külön-külön is letölthetők), a PlayStore-on pedig helyi idő szerint éjféltől lesz elérhető ez a lehetőség. Az előtöltött játékok digitális kiadásait magyar idő szerint legkorábban november 11-én 16 órakor indíthatjuk el. Az eddigi információk szerint a PlayStation és az Xbox konzlojain 38 GB tárhelyre lesz szükség, amiből megközelítőleg 5 GB a GTA 3, 11 GB a Vice City és 22 GB a San Andreas tárhelyigénye. Nintendo Switch-en 25, PC-n pedig - az előzetesen kiszivárgott információk alapján - 45 gigabyte-ot kóstálnak együttesen a játékok, utóbbi esetében azonban nem lesz lehetőség az előtöltésre, valószínűleg a korai szivárgások elkerülése miatt.

Kisebb vigasz számukra, hogy aki Rockstar Store-on vagy a Rockstar Launcher-en keresztül szerzi be a játékot 2022. január 5-ig, az egy 3000 forintos kupont kap ajándékba, amit január 17-ig válthat be a következő vásárlás alkalmával, amennyiben legalább 5240 forint értékben vásárol. Sajnos a relikviák nem elérhetők hazánkban, azonban a digitális játékok vásárlásánál jól jöhet a kedvezmény. A részletes feltételekről itt olvashatsz.

A Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition november 11-én jelenik meg digitálisan PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch és PC platformokra. A PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S és Nintendo Switch konzolokra megjelenő fizikai kiadás pedig decmeber 7-től lesz megvásárolható.

2021.11.05 15:40  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69

totyak
Offline
2021. 11. 05. 18:57
Még mindig nagyon furcsának tartom, hogy fizikai kiadásban PC-re és PS5-re nem jönnek. Hogy miért pont erre a két platformra esett a választás, ami kimarad, rejtély számomra.

Rockstar69
Offline
2021. 11. 05. 19:13
totyak: A legtöbb PC-ben már nincs is DVD meghajtó, gondolom emiatt. A PS5 viszont jó kérdés.

totyak
Offline
2021. 11. 06. 13:45
Rockstar69: Ugyanúgy meg lehetett volna oldani, mint a PC-s GTA V esetén. Adnák a lemezeket (bár őszintén nem tudom az megint hány darab diszket jelentene) és mellette digitálisan is le lehetne szedni a kóddal. Vagy nem is lenne semmi adathordozó, csak a doboz, kóddal, a gyűjtőknek a polcra. PS5 még nagyobb rejtély. Talán arra gondoltak, hogy a PS tulajok vegyék meg PS4-re, onnan meg upgradeljenek, ha akarnak. Csak szerintem a PS4 verzió nem támogatja a 4K 60fps-t, a PS5 meg igen. Meg hát Xbox-ra is mindegyik gépre jön külön lemezesen. Eleinte azt hittem csak kimaradt a listából, de aztán konzekvensen nem említik őket sehol.

Végül is PS4-em van csak, szóval majd valami betyár akcióban feldobom a polcra.

dvflls
Offline
2021. 11. 06. 17:41
@totyak

Nem lesz egy külön poszt fotókkal esetleg a híres gyűjteményről? Sokunkat érdekelne. Én is beszereztem sikeresen néhány korábbi kiadást a közelmúltban.

Rockstar69
Offline
2021. 11. 06. 20:47
totyak: A PC mindig is elvolt hanyagolva ilyen szempontból, gyűjtöi kiadások se nagyon érkeztek rá.

PS Store-on is egybe van a PS4 és PS5 verzió. Sőt, ugye PS4-en belül is van eltérés a Pro miatt, tehát biztosan tudni fogja a 4K-t a dobozos verzió is.

totyak
Offline
2021. 11. 06. 23:01
dvflls: Poszt nem hinném hogy lesz, én csak felhasználó vagyok az oldalon, nem posztolok. Maximum fórumbejegyzésben tudnám megmutatni, eddig azért nem tettem meg, mert még nem teljes, hiányzik pár darab. De ha van rá igény, végül is keríthetek rá alkalmat. Azért híresnek nem nevezném, de elég szép, terjedelmes.
(Így belegondolva, valószínűleg túl sokszor emlegettem a gyűjteményem itt az oldalon, talán dicsekvőnek tűnve. Nem az volt a szándékom sohasem. Csak büszke vagyok rá.)

dani.szentgali
Offline
2021. 11. 07. 13:57
totyak: Igen, lényegében az egész GTAPlace közösség legalább egyszer, de inkább többször is hallott már a kollekciódról, és hogy bár alapvetően PC-s vagy (tudom, van egy PS4-ed is, de a PSN tanúsága szerint nem sűrűn használod, több hónapja nem kapcsoltad be), olyan dobozos kiadásokat is megveszel a gyűjtemény teljessége érdekében, amelyek olyan platformokra vannak, amilyenek neked nincsenek és soha nem is lesznek, kvázi a kollekció gyarapításán kívül semmilyen más funkciója sincs ezeknek. Szóval, miután ennyiszer említetted és érdeklődtél az oldalon is azzal kapcsolatban, hogy X játéknak hol lehet beszerezni a számodra épp hiányzó, ritka kiadását, érthető módon az emberek többségében felkeltetted az érdeklődést, így szívesen várunk majd egy, vagy akár több képet is arról a híres gyűjteményről. Persze csak ha te is úgy gondolod.

Rockstar69
Offline
2021. 11. 07. 21:43
totyak: Szerintem nem tűnsz dicsekvőnek. Én inkább a lelkesedést meg a maximalizmust láttam benne. Egyébként én is kíváncsi lennék rá.

totyak
Offline
2021. 11. 08. 17:24
dani.szentgali: Majd megpróbálom kicsit visszafogni magam és kevesebbet dicsekedni. Annyit azért hozzá kell tennem, hogy a meglevő darabok 99%-át tudom használni és használtam/használom is. Mindössze 2db játék van, amihez nincs megfelelő konzolom, ebből az egyik epizód olyan, ami amúgy másik platformon megvan és tudom játszani. Csak az Xboxos kiadásokat kerülöm, olyan konzolom ugyanis valóban nincs és a szívem a PS felé húz.

dani.szentgali
Offline
2021. 11. 10. 15:11
totyak: Nincs baj a dicsekvéseddel, szimplán csak annyit mondtam, hogy ha már felmerült mások által, hogy csinálhatnál fotót/fotókat a gyűjteményedről, és ha már annyiszor beszéltél róla, ami egyébként nem csak a "dicsekvésben" merült ki, mint írtam, sokszor csak annak kapcsán merült fel a gyűjteményed, hogy többször is feltettél kérdéseket például a fórumon is, hogy adott példányt hogyan tudnád beszerezni a gyűjteménybe, hogy az ember egészen egyszerűen akarva-akaratlanul is kíváncsi lesz a gyűjteményedre. Úgyhogy ezt pusztán kíváncsiság miatt írtam én is, nem azért, mert irritáló dicsekvésnek érezném a rajongásod. Azt viszont nem tudtam, hogy a gyűjteményedben lévő játékok nagy részét használni is tudod, azt hittem, hogy te PC-s vagy és így a más platformra vásárolt részeket nem tudod használni, de ezek szerint akkor nem jól gondoltam és félreértettem valamit.

totyak
Offline
2021. 11. 10. 19:24
dani.szentgali: Pc mellett van Ps3-am, ami megeszi a Ps1 és Ps2 lemezeket is. Emellett ott a Ps4, Psp, Nintendo ds. Egyetlen Xbox példányom van, illetve egy Gameboy color kiadás, amikhez nincs konzolom.
Ok, majd megmutatom őket valamikor.

dani.szentgali
Offline
2021. 11. 12. 18:13
totyak: Ja értem. Bocsi, de ezt nem tudtam. Akkor elnézést, visszaszívtam, amiket mondtam. Nem gondoltam, hogy PC-sként több konzolod van, mint nekem, pedig ezek szerint pont ez a helyzet. Mindegy, így legalább sikerült tisztázni ezt is, ami mindenképp örvendetes.
Rendben van, majd ha egyszer úgy gondolod, hogy bemutatod a kollekciót, akkor mi szeretettel és kíváncsisággal fogjuk majd várni.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink