Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Grand Theft Auto V: Enhanced & Expanded információk esedékesek a jövő héten

Február 7-én, azaz két hét múlva hétfőn tartja harmadik üzleti negyedévének értékelőjét a Take-Two Interactive, emiatt a jövő héten nagy valószínűséggel újra hallhatnak a Grand Theft Auto V Enhanced & Expanded kiadásáról az érdeklődő játékosok.

Grand Theft Auto V Enhanced & Expanded

A legutóbbi, ősszel kiadott trailer alapján márciusban érkezik az új verzió, amit PS5 és Xbox Series X|S konzolokra portolnak vagy írnak a fejlesztők. Mivel ez a játék kiadójának utolsó prezentációja a tavaszi hónap előtt, esedékessé vált, hogy kiderüljön a pontos megjelenési dátum, vagy bejelentsék a GTA V E&E újabb halasztását, mégha a büszkeség fő forrása a Zynga felvásárlása lesz, amivel a Take-Two a mobilos piacon igyekezhet megvetni a lábát.

Grand Theft Auto V Enhanced & Expanded

A GTA V PS5 és Xbox Series X|S változatát a PC verzióhoz hasonlóan 4K felbontású textúrákat tartalmaz majd, emellett exkluzív GTA Online tartalmakat fog kapni a jelenlegi verziókhoz képest. Néhány modder és érdeklődő játékos arra is nyomot talált, hogy ismét elérhető lesz egy karakterátvitel lehetőség, melyre a játék már elérhető kiadásainak háttértáron és szerveren tárolt fájljaiban találtak árulkodó kódrészleteket.

2022.01.27 20:06  ▪ Forrás: Take-Two Interactive  ▪ Írta: Bence (Visali)

dani.szentgali
Offline
2022. 01. 29. 19:29
Nem tudom, ez ki a fenét érdekel. Lényegében egy 8 éves játékról "várunk" "új" infókat. Nevetséges. Már mindent tudunk róla, 30x végig toltuk, ismerjük az összes csavart benne, az Online-t is ismerjük, de ami abban esetleg új lenne, az meg a kutyát nem érdekli már, mert egy kaptafára épül benne szinte minden. Arról nem is beszélve, hogy láttuk már a trailert illetve a tavalyi GTA remastered trilógiát is. Összecsapott, szar munka lesz ez is minden bizonnyal, aminél megint sokkal különbek lesznek a játékosok által gyártott PC-s modok. Tényleg nem tudom felfogni, hogy mit keresünk még mindig itt, ennél a játéknál. Nonszensz egy fejlesztő lett ez a Rockstar.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink