Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Megjelent a Grand Theft Auto V és GTA Online újgenerációs változata

Megjelent a Grand Theft Auto V PlayStation 5 és Xbox Series X|S konzolokra optimalizált változata, és az új konzolokra önállóan is megvásárolhatóvá vált a GTA Online. Június 14-ig akciósan lehet megvásárolni mindegyik változatot, ráadásul a GTA Online PlayStation 5 verziója ingyenesen is beszerezhető a következő három hónapban.

A több grafikai és tartalmi újdonsággal érkező verzió tartalmáról részletesebben is olvashattok összegző cikkünkben, valamint a visszatérő és (újra)kezdő Online játékosok jutalmait, lehetőségeit és a migrációval kapcsolatos információkat is összegyűjtöttük.

A GTA Online-ban az exkluzív tartalmakhoz Hao telefonhívását kell fogadni, és teljesíteni kell egy Time Trial kihívást egy Hao által feltuningolt autóval, hogy igénybe vehessük a Hao's Special Works szolgáltatásait az LS Car Meet területén.

Kezdetben öt új autó lesz átalakítható kivételes teljesítményűvé:

Coil Cyclone II Pegassi Weaponized Ignus
Coil Cyclone II Pegassi Weaponized Ignus
Imponte Arbiter GT Pfister Astron Custom
Imponte Arbiter GT Pfister Astron Custom
Karin S95
Karin S95

Továbbá ezek a korábbi járművek fejleszthetők még Hao-nál:

  • Übermacht Sentinel XS
  • Shitzu Hakuchou Drag
  • Grotti Turismo Classic
  • Bravado Banshee

A különlegesen feltuningolt járművekkel ezután részt vehetünk a HSW Race Series versenyein, illetve teljesíthetjük a HSW Time Trial kihívást. Az LS Car Meet területén minden héten ingyen kipróbálható lesz egy Premium Test Ride is, amit egy gombnyomással azonnal meg is lehet vásárolni. Az első héten egy speciális Banshee lesz kipróbálható.

Azok, akik PS4 vagy Xbox One konzolról térnek vissza, ajándékba kapnak egy Karin S95 autót teljes HSW tuninggal, egy Cool Noise HSW Racing Suit öltözéket. illetve ingyenesen használhatják az új Dark Purple Pearl és Red Prismatic Pearl Chameleon festéseket Hao garázsában a kompatibilis járművekre. Fontos, hogy a migrálás után a korábbi konzolon az átmentett karakter már nem lesz elérhető.

A GTA Online-hoz elérhető lett egy új főmenü is, amellyel könnyen lehet különböző játékmódok között válogatni, és a heti leárazásokat is meg lehet tekinteni.

GTA Online Menu

Az új verzió további újdonságokat is tartalmaz a GTA Online tekintetében, például a Find New Session menüpontnál többféle session típus közül lehet választani, és megemelték a fizetéseket a Biker Business eladásokhoz és a Nightclub napi bevételhez. Hamarosan az összes verzióhoz is érkeznek további finomhangolások, például a PvP-hez gyakran használt járművek tulajdonságaihoz. Ezeket a változtatásokat a közeljövőben fogják bejelenteni.

Ezenkívül teljes átalakítást kapott a játék 2013 óta lényegében nem változó hivatalos honlapja is, ahol az újgenerációs újdonságok kerültek előtérbe.

A mai naptól külön is megvásárolható a GTA Online az új konzolokra, amelyhez a sztori később is megvásárolható lesz kiegészítőként. Fontos, hogy a Director Mode és Rockstar Editor funkciókat is ez a kiegészítő tartalmazza, tehát azok a különálló GTA Online-ban nem lesznek elérhetők.

2022.03.15 15:58  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL

totyak
Offline
2022. 03. 15. 18:07
Szerintem eddigi életem során még nem találkoztam olyan játékkal, ami már a harmadik konzolgenerációra jön ki egyhuzamban, anélkül, hogy közben a fejlesztő kiadott volna másik játékot az adott sorozathoz. Ez is egyfajta rekord. Ha tudtok ilyet, osszátok meg velem, mert komolyan érdekel.

(Vajon a lemezes kiadások árazásával is ilyen nagylelkűen bánnak majd?)

MateL
Offline
2022. 03. 15. 18:50
totyak: Ha jól tudom a Skyrim a másik ilyen játék, bár ott free upgrade volt, nem kellett harmadszorra is megvenni.

dani.szentgali
Offline
2022. 03. 17. 11:31
totyak: Hát ez nekem is teljesen új, pedig én sem tegnap kezdtem el játszani. Érthetetlen ez az egész, de tényleg. Na mindegy. Ahogy látom, ez az új verzió is lényegében semmi egyebet nem tud, csak az újabb konzolokon kicsivel szebb grafikát, szintén nem lényegesen szebb felbontást és ami talán egyedül számít valamit, 60fps-t ad a játékhoz. De ezen kívül sok extrát nem kapunk. Ráadásul a pofátlanság netovábbja, hogy ezért még elkérnek ennyi pénzt harmadszorra is. Legalább annak adnák ingyen, aki korábban már kétszer megvette, de nem. Pénzéhes geci banda. Ez a frissítés bőven a free update kategóriába kellene, hogy essen, nem pedig pénzt kérni érte, még akkor sem, ha most "csak" 7 ezret kérnek érte. Lényegében a PC verziót kapták meg az erősebb konzollal rendelkezők, vagy legalábbis a PC verzióhoz hasonló minőségű verziót (sok videón láttam illetve tesztekben is olvastam, hogy FPS módban csak a régi szokásos felbontást meg textúrákat kapjuk meg, kb ugyanazt mint ami a PS4 pro-n is volt, de még így sem betonstabil a 60fps, ami nem azt jelenti, hogy gyenge hozzá a 2 éves PS5, hanem csak azt, hogy a szar rockstar ismételten képtelen volt megjelenésre optimalizálni egy közel 10 éves játékot, mert pont leszarják ezt is magasról). És ezt már a kisebb, eredetileg telefonos játékokat készítő csapatra sem foghatják. Elég szánalmas, de hát ez van. Meg engem amúgy sem érint, egyrészt nincs még egyelőre nextgen konzolom (mondjuk ha lenne sem venném meg rá újból a GTA5-öt), másrészt megvan PC-re is a játék, és bár nem a legjobb a gépem, abban teljesen biztos vagyok, hogy egy sima 1080p 60fps-t ki tud sajtolni ebből a játékból. Úgyhogy a Rockstarról meg a T2-ről ismételten ennyit, azt a közhelyet pedig már felesleges is lenne ellőni, hogy egy random PC-s modder 2 hét alatt szebbet és jobbat csinál full ingyen, mint ezek. Amúgy azt esetleg tudja valaki, hogy PC-re is ki lesz adva ez az "új" verzió, vagy legalább annyi eszük van, hogy látják, hogy a PC verzió eddig is így nézett ki úgy kb. 2019 óta, azóta meg már inkább szebb is mint amit ők csináltak 2022-ben? Röhejes egy társaság, tényleg egyre mélyebben vannak. Ezek után a GTA6-nak vagy új résznek, legyen bármi is a neve, 10x kell überelnie az egész 3d trilógiát meg az egész HD érát a két Red Dead játékkal együtt ahhoz, hogy elfelejtsük és megbocsássuk azt, amit az elmúlt években, különösen most a GTA trilógia remastereddel meg a GTA5 nextgen verzióval műveltek a hű rajongóik ellen.
MateL: Azért az elég sokat számít, hogy a Skyrim valóban ingyenes frissítés volt, míg a GTA5-ről és Online-ról folyamatosan húzzák le egyre nagyobb mértékben a sokadik bőrt is mindennemű lelkiismeretfurdalás nélkül.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink