Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA Online Weekly Update: Megérkezett a hó Los Santosba

Visszatért az ünnepi hangulat a GTA Online-ba, most karácsonykor a havas tájak és a szokásos ünnepi ajándékok mellett hóembereket rombolhatunk, egy különleges filmes utalásba botolhatunk bele egy felhőkarcoló tetején, de akár még egy gonosz manó is ellophatja a karácsonyunkat. Aki pedig még nem vágott bele a múlt héten érkezett LSD üzletbe, annak most érdemes pótolni, ugyanis a héten dupla fizetség jár az áru eladásáért.

Karácsonyi ajándékok és események

GTA Online Candy Cane GTA Online Green Reindeer Beer Hat

A héten minden belépő játékosnak jár karácsonyi ajándék, amely a szokásos snack, páncél, tűzijáték és gránátcsomag mellett egy különleges Candy Cane fegyvert és egy Green Reindeer Beer Hat sapkát is tartalmaz. 

GTA Online Snowman gyűjtenivalók

A havazás beköszöntével egy új limitált gyűjtenivaló is érkezett. Los Santos területén szétszórtan hóemberek bukkantak fel, amelyeket a kísértésnek engedve lerombolhatunk pénzjutalomért. Mind a 25 hóember felkutatásáért és likvidásásáért további 125.000 GTA$ és egy különleges Snowman Outfit öltözék is jár.

GTA Online Snowman Outfit

GTA Online Gooch

Los Santos havas tájai veszélyt is hordozhatnak. A városban elkezdett garázdálkodni a Gooch, aki a karácsony mellett a mit sem sejtő játékosok pénzét és snackjeit is ellophatja. Amennyiben sikerül elkapni, a pénz visszaszerzése mellett további 25.000 GTA$ is jár, valamint a különleges Gooch maszk is elérhető lesz.

GTA Online Gooch Mask

GTA Online Weazel Plaza Shootout

A hírek szerint a Weazel News karácsonyi partija igen rosszra sikerült, miután egy fura német fószer lövöldözni kezdett a Weazel Plaza tetején. Aki drágán adja az életét és a csatába beszállva legyőzi a terroristát, a pénzjutalom mellett egy különleges WM 29 pisztolyt és egy Season's Greetings festést is kap a Pistol Mk II-hoz.

GTA Online Seasons Greetings Pistol MKII Skin

GTA Online bónuszok december 28-ig

GTA Online Festive Surprise GTA Online Acid Lab
GTA Online Beast vs Slasher GTA Online Versenyek
  • 3X GTA$ és RP jár a Beast vs Slasher játékmódok teljesítéséért
  • 2X GTA$ jár az Acid Lab árueladások teljesítéséért
  • 2X GTA$ és RP jár a Rockstar által készített, Verified vagy Community Series-ben szereplő versenyek teljesítéséért
  • 50% kedvezménnyel vásárolható meg a Homing Launcher rakétavető
  • 50% kedvezménnyel vásárolhatók meg a Proximity Mine aknák
  • A héten az Annis 300R és az Överflöd Entity MT tekinthető meg a Luxury Autos autószalonban
  • A héten az Ocelot Ardent, a Vapid Clique, az Ocelot Stromberg, a Maxwell Vagrant és a Pegassi Toros próbálható ki a Premium Deluxe Motorsportban
  • A héten az Übermacht Revolter, a Pegassi Infernus Classic és a Declasse Drift Tampa autók próbálhatók ki az LS Car Meet-en
  • A héten az Imponte Arbiter GT HSW autó próbálható ki az LS Car Meet-en PS5 és Xbox Series konzolokon
  • A heti Prize Ride Challenge jutalma a Pfister Comet S2 Cabrio, amiért öt napon keresztül kell LS Car Meet versenyeken az első helyen célba érni
  • A pódiumra a Pfister Comet Safari autó került, most ez pörgethető ki a Lucky Wheel szerencsekeréken

GTA Online kedvezmények december 28-ig

Declasse Granger 3600LX -30%
Southern San Andreas Super Autos
$1.035.000
(Trade Price)* 
$724.500
(Trade Price)* 
$1.380.000
(Teljes ár) 

$966.000
(Teljes ár) 

Pegassi Infernus Classic -30%
Legendary Motorsport
$915.000 $640.500
Benefactor Schafter V12 Armored -30%
Legendary Motorsport
$325.000 $227.500
Ocelot Stromberg -30%
Warstock Cache & Carry
$2.395.000
(Trade Price)** 
$1.676.500
(Trade Price)** 
$3.185.350
(Teljes ár) 

$2.229.745
(Teljes ár) 

Obey Tailgater S -30%
Legendary Motorsport
$1.121.250
(Trade Price)***
$784.875
(Trade Price)***
$1.495.000
(Teljes ár)
$1.046.500
(Teljes ár)
Declasse Drift Tampa -30%
Southern San Andreas Super Autos
$995.000 $696.500
Pegassi Toros -30%
Legendary Motorsport
$498.000 $348.600
Jobuilt Velum 5-Seater -30%
Elitás Travel
$995.000
(Trade Price)**** 
$696.500
(Trade Price)**** 
$1.323.350
(Teljes ár) 

$926.345
(Teljes ár) 

*A Granger 3600LX trade price (kereskedői) árának feloldásához szükséges 5 Security Contract küldetés teljesítése.
**A Stromberg trade price (kereskedői) árának feloldásához szükséges a Setup: Submarine Recon küldetés teljesítése.

***A Tailgater S trade price (kereskedői) árának feloldásához egy bizonyos LS Car Meet szint elérése szükséges. A szintlépésekről bővebb információ guide cikkünkben található.
****A Velum 5-Seater trade price (kereskedői) árának feloldásához szükséges a The Prison Break Heist teljesítése.

GTA+ havi kedvezmények január 18-ig

  • $500.000 játékbeli pénz
  • Ingyenes Acid Lab Upgrade az MTL Brickade 6x6-hoz
  • Ingyenes Buckingham Alpha-Z1
  • Ingyenes LSIA A17 Hangar
  • Ingyenes CEO és MC President képességek (pl. Bribe Authorities, Ghost Organization, stb.)
  • Ingyenes járműlekérések az Interaction Menüből
  • A Have You Seen Me? Sweater, a The Red-nosed costume és a The Nutcracker costume bekerül a gardróbba
  • 50%-kal gyorsabb Acid termelés az Acid Lab-ban
  • Exkluzív bónusz: 1.5X GTA$ és RP a First Dose és Payphone Hit küldetések teljesítéséért
  • Exkluzív bónusz: 50% kedvezmény az autók és repülők páncél (Armor) kiegészítőiből

Prime Gaming kedvezmények

  • GTA$ 125.000
  • Sprunk Snowflakes Festive Sweater
2022.12.22 13:44  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL

dani.szentgali
Offline
2022. 12. 23. 16:02
Előre is Boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag, Boldog Újévet kívánok minden GTAPlace/RedDeadPlace vendégnek, tagnak és üzemeltetőnek... legalábbis mindazon újszülött csecsemő maroknyi embernek, aki még felnéz néha erre a szinte teljesen kihalt oldalra és fórumra.

Nemohalacska
Offline
2022. 12. 24. 21:09
Köszi viszont!

totyak
Offline
2022. 12. 24. 22:17
dani.szentgali: Boldogat neked is! Szerintem azért vagyunk még páran, akik a GTA nélküli években is kitartottunk.

dani.szentgali
Offline
2022. 12. 26. 13:50
totyak: Köszönöm szépen én is a jókívánságot így utólag, és előre is Boldog Újévet kívánok! Hát igen, épp ez az, hogy ahogy írod már csak páran maradtunk, akik kitartanak/kitartottak az oldal mellett, lényegében ezt mondom én is. Azért ha belegondolsz és visszatekintesz, 5-10 évvel ezelőtt még jóval több volt az aktív tag akár itt, akár a fórumon. Az utóbbi időszakokban, években viszont jóval kevesebb fórum és/vagy hír alatti hozzászólás születik, nem sok aktív tag maradt már, kvázi eléggé kihalt az oldal. Még az RDR2 megjelenésekor és az azt megelőző/követő egy-két évben még relatíve volt aktivitás, de azóta már annyi sincs. Azt én is látom, hogy néhányan még kitartunk az oldal mellett, de ez a szám már nagyon elenyésző ahhoz képest, ami 4-5 éve volt, a 10 évvel ezelőtti aktivitáshoz képest meg aztán pláne hatványozottan elmondható ez a dolog, ezért írtam, hogy maroknyian maradtunk csupán. Régen rengeteg hír és fórum hozzászólás, fórumtopic született, ha nem is mindig Rockstar játékról, akkor épp egyéb más témákban, volt egy nagy, aktív közösség, ami már szinte teljesen eltűnt. Igazából rajtad, Ferin és rajtam kívül igazán aktív fórumtagot a nagy öregek közül már nem is tudok mondani, újoncok közül meg pláne. Plusz már az adminok is kezdik elengedni az oldalt, mi sem bizonyítja ezt jobban annál, minthogy idén pl. nem volt karácsonyi poszt, hogy "Boldog Karácsonyt kíván a GTAPlace.hu csapata", meg ilyenek. De lehet csak én látom így. Ezzel persze egyébként semmi baj nincs, nyilván mindenkinek van dolga meg ilyenek, ez a természetes, csak pont ezt mondom, hogy komoly kihalási hullám söpört végig az oldalon.

kispocak
Offline
2022. 12. 26. 23:28
Mióta kijött a savas dónlódkontent, Cayo pericó kifosztása érdekes problémákba ütközik (PS5-ön,a többit nem tudom). Elöször volt egy őr, extra nagy rang-el,ami mindenen keresztül látott,hallott.Ez elmúlt. Most scoopoláskor kétszer egymás után alkalmazáshiba mikor már csak vissza vitetném magam a kifutópályához a cselédekkel. Kezdek némi összesküvéselméleteskedésre (új magyar szó,saját ) gondolni.
Ja, amúgy boldogkarit, meg ilyenek.

totyak
Offline
2022. 12. 28. 12:49
dani.szentgali: Majd visszatér az élet az oldalra, ha elkezdenek mutatni valamit az új epizódból. Mindig úgy szokott lenni. Egy logo, aztán egy rövid trailer, csomó elemzés, találgatás. Bár most sokat láttunk a kiszivárgott videókból, de szerintem lesz itt még áll leesés.

dani.szentgali
Offline
2022. 12. 28. 13:37
totyak: Hát szerintem akármit is csinál a Rockstar, akkora tömeg már sosem fog aktívan visszatérni, mint anno, plusz a nagyöregek sem, bár szerintem újoncok sem sűrűn, hiszen ahogy Rockstar69 kolléga is mondta többször is, az internetes fórumokat leváltották a közösségi médiás appoknak köszönhetően jóval gyorsabban és kényelmesebben hozzáférhető Facebook csoportok. Ott minden egy helyen van, felesleges és kevésbé kényelmes így külön fórumokat látogatni a többségnek (nyilván vannak, akik nem szeretik annyira használni a Facet és szívesebben jönnének ide, de valljuk be, az ilyenek vannak kisebbésgben). Viszont abban egyetértek, hogy valamivel nagyobb lesz a mozgás, ha a fórumon nem is feltétlenül, de itt, a hír/hírek alatt tutira, hiszen ahogy írtad az ősz eleji szivárgás során is volt pár visszatérő, és a szivárgással kapcsolatos hírek alatt megszaporodtak a kommentek, legalábbis a mostani meg a szivárgások előtti pangáshoz képest mindenképp. De valljuk be, még akkor sem hozta vissza az oldal fénykorára jellemző számú felhasználót és hozzászólást, és én a jövőben is arra számítok, hogy hírek az új részről ide vagy oda, ezeket már inkább a Facebookos felületeken fogják kitárgyalni az emberek, semmint itt. De majd meglátjuk.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink