Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Megérkezett a Cluckin' Bell Farm Raid, félmilliókat hoz a konyhára a GTA Online-ban

Megérkezett a Cluckin' Bell Farm Raid, a legújabb GTA Online tartalom. A nagy balhét előkészületek előzik meg, de akár egyedül is teljesíthetjük az egész misszió sorozatot, ami igencsak csinos summát hoz.

A korábbi teaserekből már megtudtuk, hogy Vincent Effenburger az LSPD szolgálatában vár tőlünk segítséget, hogy leszámoljunk a latin-amerikai kartell és a korrupt rendőrök titkos fekete bizniszével a Clubkin' Bell Farmon.

Akár csak minden Contract, Robbery és Heist, a Cluckin' Bell Raid is egy több előkészülettel, majd egy nagy fináléval záruló küldetéssorozat. 1- fős, azaz Solo-ban is teljesíthetjük, vagy három másik játékossal karöltve. A szervező jutalma nem kevesebb, mint $500.000 dollár, ráadásul az első teljesítésért $250.000 extra jutalom jár minden résztvevő játékosnak. A cooldown ideje 1 óra.

GTA Online Cluckin' Bell Farm Raid

Sőt, mivel a heti kihívás (Weekly Challenge) feltétele is az, hogy teljesítsük a küldetést, március 13-ig még további $100.000-t vasalhatunk be, ha legalább egyszer végigjátsszuk az új Raid-et. Ezt egyébként azért is megéri megtenni, mert egy menő Cluckin' Bell baseball sapkát is bezsebelhetünk jutalomként a heti kihívás teljesítéséért a pénzjutalom mellett.

GTA Online Cluckin Bell Cap

Más érdekes öltözék is érkezett egyébként. PS5-ön és Xbox Series X|S-en Tier Challenge-ökkel Cluckin' Bell-es pulcsit is feloldhatunk, Career Challenge öltözékként pedig feloldható lett CJ klasszikus farmer + fehér atléta öltözete.

GTA Online Cluckin' Bell Shiort

További érdekesség, hogy akár a sztori rablásoknál vagy a Cayo Perico Heist-nál, megválaszthatjuk, hogyan hajtjuk végre a rajtaütést (Raid), és az egyik előkészületnél ellophatjuk, vezethetjük a legendás megállíthatatlan vonatot.

Az új járművek a korábbi várakozások szerint árazta a Rockstar:

  • A Bravado Gauntlet Hellfire Interceptor rendőrségi izomautó a Warstock Cache & Carry kínálatában $5.420.000 dollárért, de feloldható lesz hozzá kedvezőbb trade price is, ami $4.065.000. Friss in azonban, hogy ahhoz, hogy egyáltalán megvásárolhassuk, teljesítenünk kell legalább Cluckin' Bell Farm Raid bevezetőjét. PS5 és Xobx Series X|S konzolon a Tier 2 Career kihívások teljesítésével egyedi festést (Livery) szerezhetünk rá – ehhez úgy kell teljesítenünk a Cluckin' Bell Raid-et, hogy egyszer sem halunk meg.
  • A Vapid Benson (Cluckin' Bell) teherautó szintén a Warstock Cache & Carry kínálatában. Az alapára $685.000 lesz, de ehhez is feloldható trade price, ami $513.750.
  • A Canis Terminus terepjáró a Southern San Andreas Superautos kínálatában $1.877.500 dollárért.

Ingyen Obey 8F Drafter

Egy szuper új ajánlatot is tesztel a Rockstar, amiért érdemes megnézni az eredeti Newswire posztot. Egy bomra kattintva ingyen Obey 8F Drafter kocsihoz juthatunk – ehhez március 18-ig kell a "Claim Free" gombra kattintani, majd belépni a GTA Online-ba március 21. és április 3. között. Az ajánlat feltétele, hogy a Rockstar fiók nem lehetett korábban bannolva vagy felfüggesztve.

GTA online ingyen Obey 8F Dradter

Ez azért is izgalmas, mert egy ilyen összekapcsolással később akár a GTA VI-hoz is előzetesen feloldható tartalmakat kínálhat a R*, persze ez egyelőre csak spekuláció a részünkről.

GTA Online bónuszok március 13-ig

Az új tartalom mellett természetesen az új heti ciklus is megkezdődik a GTA Online-ban, és az alábbi bónuszokat szerezhetjük meg:

  • 2x GTA$ és RP a Hunting Pack módban
  • Visszatér a Motor Wars mód
  • Visszatér a Running Back mód

A további heti aktualitásokkal és az új havi GTA+ hónap lehetőségeivel rövidesen külön hírben jelentkezünk.

2024.03.07 18:18  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink