Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Steven Ogg: Forgattak pár klassz jelenetet, aztán elkaszálták a GTA V Agent DLC-t

Nem sok készült el a GTA V Agent single player DLC-ből. A Streamily a napokban készített interjút a GTA V három főhősét életre keltő színésszel, melyben Steven Ogg pár mondatban először beszélt a végül soha el nem készült Story Mode kiegészítőből.

Decemberben egy leakből derült ki, hogy a Rockstar Games eredetileg 8 sztori kiegészítést tervezett a Grand Theft Auto V-höz, melyből mindegyiket elkaszálták. A kiadó azóta sem kommentálta az esetet, de most először szóba került az egyik elkaszált tartalom.

Az egy órás live stream interjú zömében csak bohóckodás, de az óra második felében a színészek megkapták azt a kérdést, hogy mit gondolnak, hogyan folytatódna a karakterük története. Itt először Ned Luke erősítette meg, hogy eredetileg az is volt a terv, hogy mindhárom karakter kap egy DLC-t, aztán jött a GTA Online, és mindent elkaszáltak.

Ezután Steven Ogg ezt ki is egészítette azzal, hogy dolgozott pár jeleneten a GTA V Agent DLC-ből (Trevor DLC), ahol Trevorból fedett ügynök válik, egyfajta James Bond.

A stream végén egyébként szóba került egy küldetés is, ami végül nem került bele a GTA V-be, de a teljes interjú hangulatából ítélve valószínűleg arról lehetett szó, amikor Michael és Trevor meleg párnak kiadva magukat, bohóvnak öltözve loptak volna el egy lovat (spoiler: ezért hiszik azt a koreaiak a sztoriban, hogy Michael és Trevor szeretők, épp csak a lényeget sikerült kivágni a megjelenés előtt).

A türelmesek a teljes interjút visszanézhetik Ned Luke YouTube csatornáján:

2024.04.22 17:43  ▪ Forrás: Tez2 @Twitter  ▪ Írta: Visali

totyak
Offline
2024. 04. 24. 20:05
A helyzet az, hogy nekünk bármennyire is fáj, hogy kaszát kaptak a single dlc-k, a Rockstarnak volt igaza. Kasszát robbantottak csak az online-nal. Mondjuk azért amikor már látszott, hogy fut a szekér, becsületből 1-2 kiegészítő jöhetett volna. De nincs náluk ingyen "kaja".

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink