Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Ezen a héten a különböző raktárak és gyárak telnek meg dupla sebességgel, valamint számos játékmód jutalma is változik. Az Assault On Cayo Perico ezentúl duplán fizet, viszont cserébe a Cayo Perico Heist számos zsákmánya kevesebbet ér a jövőben.

2023.09.28 12:18  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Ezen a héten az Auto Shop tulajdonosok járhatnak jól a GTA Online-ban, a Contract rablások mellett most a Client Job és Exotic Export leszállítások is duplán fizetnek. A héten továbbra is feloldható a játék 10. évfordulóját megünneplő három különleges öltözék és fegyverfestés, amelyeket a sztori három főhőse ihletett.

2023.09.21 11:22  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

A Grand Theft Auto V 10. évfordulója nem csak a jelenkori Rockstar Gamest, rajongókat és rajongói oldalakat töltötte el büszkeséggel, de az egykor R* berkeiben dolgozókat is. Így történt, hogy az egykor artistként dolgozó Roxie Vizcarra a jeles nap alkalmából megosztott egy fantasztikus artworköt, amit hivatalosan végül nem használt fel a Rockstsr a GTA V reklámozására.

2023.09.20 00:37  ▪ Forrás: Instagram  ▪ Írta: Visali Elolvasom 0

Elérkeztünk egy újabb igazi mérföldkőhöz: 10 éve jelent meg a Grand Theft Auto V, ami azóta is a legutolsó epizód a GTA sorozatban, így egy jó darabig nem ünnepelhetünk majd hasonló évfordulót. A játék rejtélyes bejelentése után, ahol sem platformokat, sem megjelenési dátumot nem kaptunk, végül 2013. szeptember 17-én debütált a GTA V PS3 és Xbox 360 konzolokra, majd három konzolgeneráción át örökítette magát tovább a játék a GTA Online multiplayerrel szimbiózisban. 

2023.09.17 11:46  ▪ Forrás:  ▪ Írta: Visali, MateL és Rockstar Elolvasom 0

Egy új autóval és számos Michael, Franklin és Trevor által ihletett ajándékkal készült a Rockstar a GTA V 10. évfordulójára a GTA Online-ban. Ezenkívül számos küldetés és játékmód fizet többszörösen, köztük néhányban most a szokásosnál négyszer több fizetség is jár.

2023.09.13 21:07  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Az Acid Lab eladások fizetnek ezen a héten duplán a GTA Online-ban, de több más játékmód és freemode esemény teljesítése is jobban megéri, és újra játszható lett számos klasszikus játékmód is. Jövő héten pedig a GTA V 10. évfordulójának ünneplése következik, amellyel új autó, gyűjtenivalók és sok más is érkezni fog a multiplayerbe.

2023.09.07 11:19  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Felpörög az éjszakai élet a GTA Online-ban: ezen a héten a Nightclubokhoz kapcsolatos tevékenységek fizetnek jobban, és most évek óta először a Nightclub Cargo eladások után is dupla pénz jár, tehát most éri meg kiüríteni a klubok raktárait!

2023.08.30 22:11  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 2

A káosz két keréken érkezik augusztus 30-ig a GTA Online-ban. A Bikers frissítés egyes játékmódjai dupla, sőt, akár tripla GTA$ és RP bónusz bevételt ígérnek most a multiplayerben.

2023.08.24 14:03  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 2

Ezen a héten a GTA Online-ban az Executive szereppel kapcsolatos küldetések és üzletek fizetnek jól, de az Arena War és Community Series tartalmak is jobban megérik. A duplán fizető Special Cargo és triplán fizető Mixed Goods eladások teljesítéséért pedig extra kiegészítőket is fel lehet oldani.

2023.08.16 22:19  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

A Rockstar Games egy szűkszavú, de annál beszédesebb közleményt tette közzé nemrég, melyben bejelentették, hogy a FiveM és RedM mögött álló Cfx.re hivatalosan is a Rockstar Games része.

2023.08.11 15:15  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69 Elolvasom 0
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink