Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
BREAKING: Idén érkezik a GTA Trilogy: The Definitive Edition PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One és Nintendo Switch konzolokra, valamint PC-re!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

A GTA rajongói közösség már nagyon ki van éhezve az igazi új bejelentésekre, ezt bizonyítja az is, hogy a teaser után sem állt meg a Grand Theft Auto Trilogy - The Definitive Edition nyomainak keresése a Rockstar Games különböző felületein. Alloc8or, aki már korábban is jeleskedett a nagyközönség elől elzárt információk felderítésében, most újabb információkra bukkant, köztük a remastered kiadás gépigényére, de úgy néz ki, egyfajta upsell ajánlattal is készül a Rockstar.

2021.10.15 22:13  ▪ Forrás: GTAForums  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 1

Az eredeti GTA trilógia mellett a GTA Online-ban is megünnepli a Rockstar a GTA3 20. évfordulóját. Mostantól kezdve több héten át lehet majd különleges, ünnepi kiegészítőket és festéseket feloldani, amelyek kefejezetten az évforfulóról emlékeznek meg valamilyen formában.

2021.10.14 15:04  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Véget ért egy csodálatos korszak, az eredeti Grand Theft Auto 3, a GTA Vice City és a GTA San Andreas többé már nem kapható digitális formában sem. Ahogy a Rockstar Games a GTA Trilogy: The Definitive Edition bejelentésekor tudatta mindenkivel, a héten mindhárom játék eltűnt az áruházakból. Nem vásárolhatók meg se Steamen, sem a Rockstar Games Store-ban, sem a PlayStation Store-ban, sem pedig az Xbox Store-ban.

2021.10.13 19:11  ▪ Forrás: Internet  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 3

Most már a Rockstar Games sem titkolózik tovább, a közösségi felületein egy apró teaserrel jelentette be, hogy érkezik a GTA3 remastered trilógia! A fejlesztők egyúttal köszönetüket fejezik ki a rajongóknak az elmúlt két évtizedben kapott támogatásért. Megjelenési dátum és trailer még nincs, de vélhetően hamarosan azok is megérkeznek.

2021.10.08 16:48  ▪ Forrás: Twitter  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 5

A héten Special Cargo eladásokkal lehet jól keresni a GTA Online-ban, de érdemes Stunt vagy légiversenyeken is részt venni, vagy CEO feladatokat teljesíteni.

2021.10.07 10:59  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Kedden egy apró frissítés érkezett a Rockstar Games Launcherhez. Szokásosnak, egyszerűnek, rutinnak tűnik, de valójában értékes dolgokat rejt: a kódok már tartalmazzák a GTA3, GTA Vice City és GTA San Andreas remastered változatához kapcsolódó információkat. Nagyon közel lehetünk a bejelentéshez!

2021.10.05 20:57  ▪ Forrás: GTAForums  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 5
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink