Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Megtartotta legfrissebb negyedévi értékelőjét a Take-Two Interactive, mely során megerősítették, hogy a Grand Theft Auto VI a 2025-ös naptári évben érkezik. 

2024.02.08 23:51  ▪ Forrás: Take-Two Interactive  ▪ Írta: Visali Elolvasom 4

A holdújévet, a valentin-napot és a farsangot is ünnepli a GTA Online a héten, így mindhárom ünnephez egyszerre lehet különleges ajándékokat és bónuszokat bezsebelni. Jövő héten pedig egy új autó is érkezik a Gallivanter Baller ST-D személyében.

2024.02.07 23:47  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Két hónap telt el a Grand Theft Auto VI első trailerének debütálása óta, a képsorokkal pedig azóta sem tudunk betelni. Bár a megjelenésre még sokat kell várnunk, ez a bemutató videó közel sem egy szokványos első trailer volt a Rockstar Games részéről, hiszen ízig-vérig bemutatta a nyüzsgő játékteret, amivel egyben azt is sikerült demonstrálniuk, hogy mekkora technológiai ugrás vár ránk az eddigi GTA játékokhoz képest. Mielőtt az újabb érkező médiaanyagok elébe néznénk, lássunk hármat ezekből a technológiai előrelépésekből.

This content is also available in English. Click here to read.
2024.02.06 21:58  ▪ Forrás:  ▪ Írta: Visali Elolvasom 1

Ezen a héten Simeon különböző küldetéseivel lehet többszörös pénzt keresni a GTA Online-ban, de a különböző Export leszállítások is sokszorosan érik meg a következő napokban.

2024.01.31 21:21  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 3

Új Drag Race gyorsulási versenyek érkeztek a héten a GTA Online-ba, amelyekben a játékban először nitrót is használhatunk, valamint a szériában első alkalommal az autót is manuális váltóval kell irányítani.

2024.01.24 21:22  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 2

Továbbra is a Tow Truck szállítások után jár extra pénz a GTA Online-ban, jövő héten pedig új, Drag Race gyorsulási versenyekkel bővül a játékmódok listája. Február 20 után változások jönnek a Rockstar Editor elérhetőségében is PS4 és Xbox One konzolokon.

2024.01.18 13:01  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Egy új városi terepjáró érkezett a héten a GTA Online-ba, ahol most többek között az új Tow Truck fuvarok teljesítésével lehet dupla bevételre szert tenni.

2024.01.10 22:47  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Két új, PS5 és Xbox Series exkluzív tartalommal bővült a GTA Online: A Wildlife Photography Challenge során állatokról kell fényképeket készíteni, valamint parkőr autót is vásárolhatunk. A régebbi generáció és a PC játékosoknak is érkeztek bónuszok, ráadásul a héten megnyerhető a GTA VI traileréből ismerős Tulip izomautó is.

2024.01.03 23:16  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Hosszú idő után végre egy igazán mozgalmas évet zárhatunk Rockstar és GTA rajongóként a GTA VI első trailere után. Bár jövőre még nem jelenik meg a játék, így is egy sűrű év elébe nézünk. Szokásos év végi összefoglalónkban összegezzük az elmúlt év eseményeit, és összegyűjtjük, mire számíthatunk a következő 12 hónap során.

2023.12.31 13:06  ▪ Forrás:  ▪ Írta: A GTAPlace.hu csapata Elolvasom 9

Más rajongói oldalakhoz hasonlóan, mi is kaptunk a legújabb Rockstar Store cuccokból. Thank you Rockstar Games!

2023.12.30 22:32  ▪ Forrás:  ▪ Írta: GTAPlace.hu Elolvasom 1
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink