Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Hivatalos: Készül a következő Grand Theft Auto játék!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Miközben sokan bizakodunk abban, hogy a Rockstar Games a GTA IV és az első Red Dead Redemption játékot is remastereli, hogy gond nélkül játszható legyen mai technológiákon is némi ráncfelvarrással, úgy tűnik, a GTA Trilogy minimum megosztó fogadtatása után a fejlesztők jegelték ezeket a be nem jelentett projekteket, és helyette a jövőre a Grand Theft Auto VI-ra koncentrálnak.

2022.07.05 19:42  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 2

Kék, piros, fehér. Idén július elején is ezek a színek dominálnak a GTA Online-ban, hiszen az USA-ban július 4-én a függetlenség napját ünneplik, és végsősoron a fiktív San Andreas is az Egyesült Államok virtuális univerzumában helyezkedik el. Az ünnep jegyében számos bónusz és kedvezmény érhető el, valamint egy klasszikus motor is ingyen beszerezhető a héten.

2022.06.30 11:19  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Ezen a héten a Los Santos Tuners frissítés tartalmait érdemes pörgetni a GTA Online-ban, például az Auto Shopból indítható rablások duplán, az autó leszállítások pedig háromszorosan fizetnek. Extra fizetség jár bizonyos küldetésekre és versenyekre is, valamint számos Tuner autó akciósan vásárolható meg.

2022.06.23 13:54  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Ezen a héten a Special Cargo és Import/Export eladásokat lesz érdemes pörgetni a GTA Online-ban, de Simeon küldetései és néhány játékmód is többszörösen fizetnek. Aki még nem rendelkezik irodával, vagy az eladáshoz szükséges raktárakkal, most akciósan vághat bele az üzletelésbe. Ami pedig a legfontosabb, hogy a héten ingyenesen lehet megvásárolni a leghasznosabb autót küldetések teljesítéséhez, a páncélozott Kurumát.

2022.06.16 13:37  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0
Szerdá délelőtt óta sötétben fürdik a Rockstar Games főoldala. Nem tudni, hogy miért, de a szolgáltatások és a Rockstar Support oldala továbbra is működik, a játékok aloldalai viszont nem, így most nagy kérdés, hogy rendszerhibát látunk-e, vagy valami történik a Rockstar háza táján.
2022.06.15 12:45  ▪ Forrás: Rock  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 2

El tudod képzelni Trevor Philips-et, amint jótékonysági kampányt folytat? Jobb, ha szabadjára engeded a képzelőerődet, mert most épp ebbe fogott bele a GTA sorozat legőrültebb főhősét megformáló Steven Ogg, akinek saját söre gördül le épp a gyártó sorokról, és a befolyó bevételt jótékony célra ajánlja fel.

2022.06.11 11:49  ▪ Forrás: ComicBook  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 3

Ezen a héten két sportkocsi gyártó, a Dewbauchee és az Överflöd autóit lehet nagy kedvezménnyel megvásárolni vagy megnyerni a személyes gyűjteménybe, továbbá a high-end apartmanokat is kedvezményesen lehet beszerezni, és számos játékmód fizet dupla jutalmat is.

2022.06.09 16:17  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Ezen a héten többek között a Yachtban indítható küldetések fizetnek négyszeres jutalmat, ráadásul egyes küldetésekért egyszeri plusz jutalom is járhat, aki pedig most vásárol féláron Yachtot egymilliós visszatérítést is kaphat.

2022.06.02 13:08  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Keserű hírrel közeledünk a GTA Vice City 20. évfordulójához, a Tommy Vercetti hangját kölcsönző Ray Liotta ugyanis már nem lesz velünk az új mérföldkőnél, a színész csütörtök virradóra elhunyt.

2022.05.27 01:50  ▪ Forrás: Hollywood Reporter  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 1

Új Adversary Mode érkezett a GTA Online-ba, a The Vespucci Job (Remix) pályák ráadásul most duplán fizetnek, számos többi játékmód mellett. Bővítettek a Prime Gaming jutalmakon is, ráadásul a következő hónapban minden héten jár ajándék pénz az összes játékosnak.

2022.05.26 13:48  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink