Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Sokak számára emlékezetes lehet a GTA San Andreas-ból a Cut Throat Business küldetés, ahol többek között egy go-karttal kell üldöznünk a menekülő OG Loc-ot. Kicsit ezt az érzést eleveníti fel a GTA Online új, Kart Krash: Full Auto névre keresztelt játékmódja, a szokásos GTA Online-csavarral ellátva.

2021.08.19 12:25  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Valóban készülőben van, és még idén ősszel megérkezhet a GTA3, a GTA Vice City és a GTA San Andreas Remastered (vagy Remake) változata a Kotaku szerint, aki megbízható forrásra hivatkozva várja a felújított trilógia bejelentését.

2021.08.12 21:01  ▪ Forrás: Kotaku  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 3

Új hét, új jármű: ezúttal a Lexus RC F-re hajazó Vectre vált megvásárolhatóvá, és egy újfajta rablást is indíthatunk az Auto Shopokból a The Lost Contract formájában.

2021.08.12 10:26  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Összesen 6 korábbi játékának új verzióit készül kiadni egy éven belül a Take-Two Interactive. A Grand Theft Auto sorozatért felelős Rockstar Games, a 2K Games és a Private Division anyacége egy prezentációt is közzétett a legfrissebb negyedéves üzleti jelentése mellett, ami alapján nem is kevés bejelentést tartogat a játékos közönség számára a kiadó.

2021.08.09 19:16  ▪ Forrás: Take-Two Interactive Presentaition  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 1

A Ford Mustang egy újabb kultikus változatának GTA-ra szabott hasonmása debütál most a GTA Online-ban. A Los Santos Tuners frissítés új járművének kipróbálása mellett a héten érdemes benevezni pár versenyre, ugyanis néhány szerencsésebb futammal egy a GTA San Andreasból ismerős régi kedvencet lehet a garázsban tudni.

2021.08.05 11:25  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Közzétette a legutóbbi, június 30-án véget ért üzleti negyedév eredményeit a Take-Two Interactive. Habár az összesített 711.4 millió dolláros bevétel 29 százalékkal kisebb volt az egy évvel ezelőttihez képest, a Rockstar Games által fejlesztett címek rendkívül jól teljesítettek 2021 tavaszán.

2021.08.03 19:21  ▪ Forrás: Take-Two Interactive  ▪ Írta: MateL Elolvasom 1
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink