Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Számos újdosnág érkezett ma a GTA Online-ba: Az új limitált ideig megvásárolható autó mellé érkezett egy új 50 férőhelyes garázs, valamint számos új free mode esemény, köztük bolti rablások, a Chinatown Wars-ból ismerős utcai dealerek és kirabolható rejtekhelyek.

2023.02.16 14:53  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 5

Ezen a héten a GTA Online-ban a valentin napi játékmódok vannak a középpontban, de érkezett egy új klasszikus autó is, amit taxis festéssel is elláthatunk, valamint a Diamond Casino Heist során most újra lehet gyémántokat rabolni.

2023.02.09 16:58  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Egyre felfoghatatlanabb mennyiségben kel el a GTA sorozat, és különösképp a GTA V, ami máig a széria utolsó kiadott tagja, de a Red Dead Redemption 2 is fantasztikusan teljesít. A Rockstar Games játékok kiadója hétfőn megtartotta legfrissebb üzleti negyedévének értékelőjét, ahol óriási számok hangzottak.

2023.02.07 17:30  ▪ Forrás: Take 2 Interactive  ▪ Írta: Visali Elolvasom 2

Ezen a héten a GTA Online-ban az Acid üzletet éri meg pörgetni, az áru beszerzéséért dupla alapanyag, az eladásáért pedig másfélszeres haszon jár. A héten utoljára érvényesek a First Dose Hard Mode és a Taxi Work kihívások, amelyekkel pénzjutalmakat és egyedi kiegészítőket lehet szerezni.

2023.02.02 13:54  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Mióta megérkezett a GTA Online: Drug Wars frissítésének újabb tartalma, PC-n túlzás nélkül elszabadult a pokol a multiplayerben. A hackerek és modderek garázdálkodása már messze túlment a pénzdobáláson és a játékosok szintjének felpumpálásán. Képesek lettek akár bannolni más játékosokat, de most betoppant az ovizsaru, biztonsági frissítést élesített a Rockstar Games.

2023.02.01 19:35  ▪ Forrás: Rockstar Support  ▪ Írta: Visali Elolvasom 2

Ezen a héten a GTA Online-ban egy limitált ideig megvásárolható új autó mellett a duplán fizető taxis fuvarok teljesítéséért lehet extra pénzjutalmakat és ajándékokat szerezni.

2023.01.26 16:31  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 4

A Rockstar Games Launcher mellett már Steam áruházában is megvásárolhatóvá vált a klasszikus GTA trilógia Definitive változata. A február 2-ig tartó Rockstar Sale keretében most féláron lehet megszerezni a játékot, és további Rockstar játékokat is jelentős kedvezménnyel lehet megvásárolni.

2023.01.21 13:37  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 3

Visszatértek a GTA III óta ismerős taxis küldetések. Most már a GTA Online-ban is taxisnak állhatunk, és akár saját taxit is vásárolhatunk a fuvarok teljesítéséhez.

2023.01.19 15:27  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 1

Egy új mobil fegyvernepper érkezett a héten a GTA Online-ba, amelytől exkluzív fegyvereket, például az új Railgunt lehet megvásárolni. Ezentúl elérhetővé váltak a First Dose küldetések Hard nehézségi fokozattal is, amelyek teljesítéséért a következő hetekben több limitált jutalmat is lehet szerezni.

2023.01.12 14:05  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 1

A héten többek között a Los Santos Drug Wars frissítés küldetései fizetnek duplán a GTA Online-ban, és ezen a héten érhetőek el utoljára az ünnepi tartalmak, és a hozzájuk tartozó jutalmak is.

2023.01.05 11:42  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink