Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Hivatalos: Készül a következő Grand Theft Auto játék!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Április 12-én, szűk két hét múlva jelenik meg a Grand Theft Auto V fizikai kiadása PlayStation 5 és Xbox Series X|S konzolokra, jelentette be a Rockstar a GTA Online heti újdonságait részletező hírben. Ezen a héten a GTA Online-ban többek között duplán lehet keresni bunker és cargo eladásokkal, és az új kiadást megvásárlóknak is járnak exkluzív bónuszok.

2022.03.31 12:31  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Előfizetés alapú havi díjas extra szolgáltatást vezet be a Rockstar Games a jövő héten a GTA Online-ban. A GTA+ már a jövő héten indul, és in-game pénzt kínál a válogatott tartalmakhoz való instant hozzáférés mellett.

2022.03.26 01:33  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 3

A GTA Online Playstation 5 és Xbox Series X|S megjelenése után most frissülnek először a GTA Online heti akciói és bónuszai, így a héten érthető módon most erre a verzióra került a hangsúly, ugyanis a Hao's Special Works autók egymás vagy idő elleni versenyzésével lehet a legjobban keresni, de a klasszikus Contact Mission küldetések és az új Franklin-Lamar játékmódok rajongói sem szomorkodhatnak.

2022.03.24 12:47  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Megjelent a Grand Theft Auto V PlayStation 5 és Xbox Series X|S konzolokra optimalizált változata, és az új konzolokra önállóan is megvásárolhatóvá vált a GTA Online. Június 14-ig akciósan lehet megvásárolni mindegyik változatot, ráadásul a GTA Online PlayStation 5 verziója ingyenesen is beszerezhető a következő három hónapban.

2022.03.15 15:58  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 3

Az időzónákból eredő különbségek miatt a Föld tőlünk keletre eső régióiban már játszható a GTA Online és GTA V PS5 és Xbox Series X|S konzokra írt változata, ennek köszönhetően pedig két FONTOS problémára hívjuk fel most a figyelmeteket a GTAO karakterek átivetlével kapcsolatban.

2022.03.14 21:49  ▪ Forrás: Internet  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 0

A jövő heti next-gen megjelenés miatt a mostani GTA Online esemény két hétig, március 23-ig tart majd. A következő két hétben számos légi járművet lehet olcsóbban megszerezni, és többek között a Franklin és Lamar kalandjait bemutató Short Trip küldetésekkel lehet jól keresni, amelyek teljesítéséért most extra ajándék is jár.

2022.03.10 10:53  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Új információkat közölt a Rockstar Games az PS5 és Xbox Series X|S-re kiadott GTA Online-ba épített Career Builderről, ami ingyen kezdőtőkével segít felvenni a lépést a gyakorlott játékosok mellett. Emellett szó esett egy apró bónuszról is, amit azok a játékosok kapnak, akik migrálják a karakterüket – ez a folyamat a megjelenés napjától lesz elérhető.

2022.03.08 17:25  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 0

Már előrendelhető és előtölthető a Grand Theft Auto V PS5 és Xbox Series X|S verziója, ami a továbbiakban nem viseli az Enhanced & Expanded nevet. A játék két változatban érhető el: a szokásos GTA V Story Mode + GTA Online, kombinációban, valamint külön is megvásárolható a GTA Online. Most már biztossá vált, hogy nincs free upgrade lehetőség. Sovány vígasz, hogy mindkét opció alacsonyabb árponton vásárolható meg a PlayStation Store-ban és a Microsoft Store-ban, és ideiglenes akció is vonatkozik rájuk.

2022.03.08 00:39 ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 4

A Grand Theft Auto V PS5 és Xbox Series X|S-re készülő változata már a bejelentés óta presztízs nehézségekkel küzd. A Rockstar számára is végre világossá vált, hogy már nem tudja harmadszorra is újként eladni ugyanazt a játékot, így mind média anyagok, mind hírek tekintetében nagyon óvatos, de leginkább fukar lett a stúdió. Ebben a cikkben azonban összegyűjtünk minden pontot, hogy mivel állunk szemben, ha be szeretnénk nevezni az új konzolgenerációra érkező változatról.

2022.03.06 11:25 ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 0

Bő negyedévvel a GTA: The Trilogy – The Definitve Edition megjelenésével megérkezett az második nagy patch a játékhoz, ami több száz hibát javít együttvéve a GTA3, a GTA Vice City és a GTA San Andreas remastered verzióiban, de sajnos még mindig bőven akad teendő, főleg a GTA Vice City-ben, ami idén lesz 20 éves. Ebben ezeket próbáljuk most összegyűjteni.

2022.03.04 17:06 ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 5
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink