Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

A héten több új tartalom is érkezett a GTA Online-ba. Az új autó mellett jutalmat vagy csínyt adó töklámpások és idegen űrhajók is megjelentek Los Santosban, amelyek összegyűjtéséért vagy lefényképezéséért busás pénzjutalom jár. Visszatértek a halloweeni ijesztgetős játékmódok is, amelyek a héten duplán fizetnek.

2022.10.13 11:40  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Nem marad megbecsülés nélkül a GTA Vice City 20. évfordulója, a játék Unreal Engine-re átültetett új változata e hónapban bekerül a PlayStation Plus Extra és Premium fokozatának játékkatalógusába, így az előfizetők bármikor játszhatnak vele PS4 és PS5 konzolokon. 

2022.10.12 18:06  ▪ Forrás: PlayStation Blog  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 9

November 7-re tűzte ki a következő üzleti negyedévi jelentését a Take-Two Interactive. A Rockstar Games az elmúlt 12-15 évben a leggyakrabban az ilyen események elé időzítette a nagy bejelentéseit. Ha a fejlesztők valóban a GTA Vice City 20. évfordulójára tervezi a GTA VI leleplezését, amiben nagyon sokan reményeküdünk, akkor ez, és talán egy első trailer is ez előtt a dátum előtt nem sokkal történik meg.

2022.10.11 20:27  ▪ Forrás: Take-Two Interactive  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 1

Egy hónapos halloweeni időszak kezdődik októberben a GTA Online-ban, az első héten az új autó mellé egy új ünnepi Adversary Mode és több különleges bónusz is érkezett.

2022.10.06 13:24  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 1

A héten egy új ejtőernyős gyűjtenivaló lett elérhető a GTA Online-ban, amely során akár minden nap 150.000 GTA$ jutalmat, valamint egyedi ejtőernyőket lehet megszerezni.

2022.09.29 14:17  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 1

Ha a nagyok játékába kívánt beszállni a Rockstar Games belső anyagait megkaparintó hacker, akkor most megkapta a lehetőséget. Míg a hackerekről azt gondolnánk, hogy amilyen ügyesen "besurrannak "a digitális világban, olyan észrevétlenül el is tüntetik a nyomaikat, a vasárnapi GTA VI kiszivárgása óta még egy hét sem telt el, de már el is foghatták az első számú gyanúsítottat.

2022.09.23 22:02  ▪ Forrás: City of London Police @ Twitter  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 1

Két új Tuner autó is érkezett a héten a GTA Online-ba, a Dinka Kanjo SJ és a Dinka Postlude. Mindkét új autó használható a Los Santos Tuners eseményein, amelyek a héten többszörösen fizetnek, illetve háromszoros sebességgel lehet LS Car Meet szinteket lépni.

2022.09.22 11:30  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 2

Még mindig izzik a levegő a vasárnap közzétett GTA VI leak körül, ami ráadásul a legtöbb korábbi pletykát is legitimálta. Bár a videók, képi anyagok egyre kevesbé találhatók meg neten a Take-Two aktív reakciója nyomán, mégha ezeket nem is osztjuk tovább, kár homokba dugni a fejünket, a látottakról érdemes beszélni.

2022.09.21 18:05 ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 1

Ha valamit sikerült az elmúlt években begyakorolnia a Grand Theft Auto sorozatot kiadó Take-Two Interactive anyacégnek, az az, hogy vigye végig felszívott mellel a szerzői jogi követeléseit, és a hackerek anonimitása ellenére lehet, hogy a GTA VI teszt felvételeinek és kód részleteinek lenyúlásával rossz lóra tett.

2022.09.20 21:55  ▪ Forrás: Eurogamer.net  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 16

Valóban az éppen készülő Grand Theft Auto-ról készült felvételek kezdtek el tegnap keringeni a világhálón. A Rockstar Games Facebook oldalán a következő üzenetet osztotta meg.

Egy üzenet a Rockstar Games-től

A napokban illetéktelenek törtek be a hálózatunkra, és illegálisan fértek hozzá és töltöttek le bizalmas információkat a rendszerünkből, köztük a következő Grand Theft Auto-ról korai fejlesztési szakaszban készült felvételeket. Jelenleg nem látunk semmit, ami a játékaink mögött futó szerverekre, vagy az éppen futó projektjeinkre hatással lenne.

Rendkívül csalódottak vagyunk, hogy ilyen módon jutott el hozzátok bármi a következő játékunkról. A tervek szerint dolgozunk tovább a következő Grand Theft Auto-n, és továbbra is elkötelezettek vagyunk, hogy olyan élményt hozzunk el nektek, játékosok számára, ami igazán felülmúlja minden elképzeléseteket. Hamarosan újabb információkkal érkezünk, és természetesen bemutatjuk nektek a játékot a megfelelő módon, ha az készen áll rá. Mindenkinek köszönjük a támogatást ebben a helyzetben.

- A Rockstar Games csapata

2022.09.19 14:50 ▪ Írta: wantoo Elolvasom 10
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink