Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Ezen a héten Simeon különböző küldetéseivel lehet többszörös pénzt keresni a GTA Online-ban, de a különböző Export leszállítások is sokszorosan érik meg a következő napokban.

2024.01.31 21:21  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 3

Új Drag Race gyorsulási versenyek érkeztek a héten a GTA Online-ba, amelyekben a játékban először nitrót is használhatunk, valamint a szériában első alkalommal az autót is manuális váltóval kell irányítani.

2024.01.24 21:22  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 2

Továbbra is a Tow Truck szállítások után jár extra pénz a GTA Online-ban, jövő héten pedig új, Drag Race gyorsulási versenyekkel bővül a játékmódok listája. Február 20 után változások jönnek a Rockstar Editor elérhetőségében is PS4 és Xbox One konzolokon.

2024.01.18 13:01  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Egy új városi terepjáró érkezett a héten a GTA Online-ba, ahol most többek között az új Tow Truck fuvarok teljesítésével lehet dupla bevételre szert tenni.

2024.01.10 22:47  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Két új, PS5 és Xbox Series exkluzív tartalommal bővült a GTA Online: A Wildlife Photography Challenge során állatokról kell fényképeket készíteni, valamint parkőr autót is vásárolhatunk. A régebbi generáció és a PC játékosoknak is érkeztek bónuszok, ráadásul a héten megnyerhető a GTA VI traileréből ismerős Tulip izomautó is.

2024.01.03 23:16  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Hosszú idő után végre egy igazán mozgalmas évet zárhatunk Rockstar és GTA rajongóként a GTA VI első trailere után. Bár jövőre még nem jelenik meg a játék, így is egy sűrű év elébe nézünk. Szokásos év végi összefoglalónkban összegezzük az elmúlt év eseményeit, és összegyűjtjük, mire számíthatunk a következő 12 hónap során.

2023.12.31 13:06  ▪ Forrás:  ▪ Írta: A GTAPlace.hu csapata Elolvasom 9

Más rajongói oldalakhoz hasonlóan, mi is kaptunk a legújabb Rockstar Store cuccokból. Thank you Rockstar Games!

2023.12.30 22:32  ▪ Forrás:  ▪ Írta: GTAPlace.hu Elolvasom 1

Több mint egy évvel a tavaly őszi történelmi szivárgás után újabb súlyos adatmennyiség kerülhetett nyilvánosságra karácsonykor. Az eddigi források szerint egy év keringés után a Grand Theft Auto V teljes forráskódja nyilvánosságra került, amely már most információval szolgált a játék elkaszált Single Player kiegészítőivel kapcsolatban, de számos más meg nem jelent játékról is. Ami viszont súlyosabb gond, hogy ezzel a GTA Online forráskódja is teljes mértékben nyilvános lett, ami nagyobb következményekkel is járhat a jövőben.

2023.12.25 19:29  ▪ Forrás:  ▪ Írta: MateL és Bence Elolvasom 3

Boldog karácsonyt kívánunk minden kedves olvasónknak! 

2023.12.24 22:33  ▪ Forrás:  ▪ Írta: A GTAPlace csapata Elolvasom 3

Hosszú éveket vártunk, hogy ismét egy fejlesztés alatt lévő Grand Theft Auto játékba nyerjünk bepillantást, és a Rockstar is tudatosította ezt. A Grand Theft Auto VI első trailere még nem mutatott ennyire sokat Rockstar Games játéknál, a készítők nem szúrták ki a szemüket pár  tech demo jellegű vágóképpel. Láthatunk akciót, az egyik főhősről is többet tudhatunk meg, és még annál is többet arról, hogy mi minden vár majd a bejárható területen, ami a Floridát feldolgozó Leonida állam lesz, benne egy hatalmas metropolisszal: irány Vice City!

2023.12.23 19:40  ▪ Forrás:  ▪ Írta: Bence és MateL Elolvasom 2
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink