Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Hivatalos: Készül a következő Grand Theft Auto játék!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Ahogy azt már korábban bejelentették, március 15-én érkezik a Grand Theft Auto V és Online next-gen kiadása Playstation 5 és Xbox Series X|S konzolokra. A tartalmi újdonságok mellé három grafikai opció is érkezik, a Single Player mentések feltöltésére az áthelyezéshez mától van lehetőség. Lesz dobozos verzió is, amely áprilisban fog megérkezni. 

2022.03.04 16:30  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 1

Ezen a héten Franklin Payphone Hits küldetéseit érdemes teljesíteni, a magasabb fizetség mellé egyszeri pénzjutalom is jár, ráadásul ingyen kérhetünk ellátmányokat is. Visszatért többek között a Running Back Adversary Mode dupla fizetésért, a Business Battle és Criminal Damage feladatok pedig háromszorosan fizetnek.

2022.03.03 12:55  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Pénteken Nintendo Switch-re, hétfőn pedig PS4, PS5, Xbox Series X|S és Xbox One konzolokra, valamint PC-re is elérhető lett a már régóta esedékes nagyobb patch a GTA: The Trilogy – The Definitive Editionhöz, azaz a GTA3-GTA Vice City-GTA San Andreas trilógia Unreal Engine-en remasterelt 20. évfordulós kiadásához. Vannak küldetéseket érintő javítások is, ami segít azoknak, akik emiatt akadtak el a játékban, és olyanok is, amik achievementek/trófeák megszerzését javítja!

2022.03.01 08:36  ▪ Forrás: Rockstar Support  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 4

Ezen a héten a GTA Online-ban a Security Contract küldetésekkel lehet jól keresni, illetve a pilóták is nagy bevételre tehetnek szert, ugyanis többszörösen fizetnek a légi versenyek, Air Freight eladások, és a Flight School feladatok is.

2022.02.24 12:29  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Ezen a héten a GTA Online-ban a Contract frissítéssel érkrző Imani Tech autós fejlesztéseket lehet olcsóbban megszerezni, és többek között az Import-Export eladásokkal lehet jól keresni, és egy ingyenes autót is be lehet húzni.

2022.02.17 12:29  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Érkezik a GTA VI! Ezt a mondatot nem lehet elégszer ismételni a Rockstar Games egy hete tett kósza bejelentése után. Persze, persze, tudjuk... "new entry in the Grand Theft Auto series", még nem nevezik nevén a gyermeket, de ideiglenes névnek nekünk teljesen tökéletes a GTA6, és így visszagondolva, anno a GTA V-nél sem lepődtünk meg annyira, amikor a nagy titkolózás után arról hullt le a lepel, hogy az akkoriban éppen aranykorát élő PS3 és X360 konzolokra érkezik a játék. Az elmúlt években a tisztánlátás végett igyekeztünk elkerülni a pletykákat, ebben viszont most megpróbálunk változást hozni, és örülni minden morzsának. Kezdetnek pedig a GTAForums szorgalmas népének köszönhetően összegyűjtjük itt az összes legitim nyomot, ami az elmúlt években az új Grand Theft Auto játékra utalt.

2022.02.12 14:14  ▪ Forrás: GTAForums  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 3

Újra elérhetővé vált a decemberben ingyen beszerezhető Baller ST terepjáró, és Valentin-nap közeledtével ismét elérhetővé váltak a romantikus vagy a 20-as éveket idéző autók, ruhák és játékmódok.

2022.02.10 11:36  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Hivatalosan is bejelentették a Grand Theft Auto V és GTA Online PS5 és Xbox Series X|S gépekre készülő verziójának megjelenési dátumát, ami néhány exkluzív újdonságot fog tartalmazni az autók tekintetében, és egyszerűbb lesz az új karakterek létrehozása. Fontosabb viszont, hogy első alkalommal megemlítették a régóta várt új epizód létezését, amiről talán a közeljövőben bővebb információk is nyilvánosságra kerülhetnek. Mondjuk ki készül, érkezik a GTA6!

2022.02.04 15:42  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 12

Ezen a héten egy Cyberpunk 2077 ihletésű motor érkezett a GTA Online-ba, amelynek az árát többek között duplán fizető Los Santos Tuners bónuszokkal lehet kitermelni a héten.

2022.02.03 12:05  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Február 7-én, azaz két hét múlva hétfőn tartja harmadik üzleti negyedévének értékelőjét a Take-Two Interactive, emiatt a jövő héten nagy valószínűséggel újra hallhatnak a Grand Theft Auto V Enhanced & Expanded kiadásáról az érdeklődő játékosok.

2022.01.27 20:06  ▪ Forrás: Take-Two Interactive  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 1
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink