Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Utoljára 00 éve 00 napja 00 órája 00 perce és 00 másodperce jelent meg új Grand Theft Auto játék
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Ezen a héten az GTA Online: Arena War tartalmakra esett a Rockstar Games választása, március 24-ig elsősorban a stadionhoz kapcsolódó játékmódok és megvásárolhat cuccok lesznek reflektorfényben a GTA5 multiplayerben, de azért akad más jövedelmező elfoglaltság is.

2021.03.18 19:23  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL & Bence (Visali) Elolvasom 4

Egy tucat év eltelt már azóta, hogy utoljára kézikonzolokra tervezett GTA játékot adott ki a Rockstar Games. A 2009-ben debütáló GTA Chinatown Wars sokak meglepetésére Nintendo DS handheld gépekre lett tervezve, és bár a Nintendo platformján nem hozott nagy számokat, máig az egyik legkülönlegesebb Grand Theft Auto játék az egész sorozatban.

2021.03.17 18:59 ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 1

Aki játszott már a GTA Online-nal az tudja, hogy milyen sok időt kell tölteni a felhőket bámulva, arra várva, hogy belépjünk a GTA 5 többjátékos módjába vagy esetleg egy job után visszatérjünk freemode-ba.

2021.03.16 11:25  ▪ Forrás: PC Gamer  ▪ Írta: Rockstar69 Elolvasom 2

Mindegy, hogy a gettó sztori vagy a vastagbőrű maffiák a kedvenceid, ezen a héten mindkét világ klasszikus GTA küldetéseivel dupla jutalom zsebelhető be a GTA Online-ban. A versengést kedvelők a Transform Race futamokon szintén jó pénzért és extra pontokért mérettethetnek meg gyakorlatilag majdnem minden járműkategóriában. Akik pedig Facilty titkos létesítményre, Terrobyte furgonra vagy a legkevésbé reális faszságokra fegyverekre kuporgatták a garast, most nyithatják a pénztárcáikat. Új jármű ezen a héten nem vált elérhetővé.

2021.03.11 19:39  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL & Bence (Visali) Elolvasom 0

Megvásárolhatóvá vált a The Cayo Perico Heist utolsó új járműve is egy olasz kompakt személyében, valamint számos új kedvezmény, extra pénzkereseti lehetőség, és feloldható kiegészítő jár a kitartó játékosoknak.

2021.03.06 11:33  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Meglepően sok régi tartalmat hoz újra reflektorfénybe a Rockstar Games ezen a héten a GTA Online-ban. Újra a CEO biznisz került terítékre, a Special Cargo eladásokkal ugyanis dupla pénzt kereshetünk, az akciós verdák között pedig helyet kapott az GTA V legeredetibb szuperautója, az Adder.

2021.02.25 18:33  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL és Bence (Visali) Elolvasom 4
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink