Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Idén sem tudjuk egy színes-szagos GTA VI hivatalos artworkkel búcsúztatni az ó esztendőt, mégis egy mozgalmas évet zárhatunk Rockstar és GTA rajongóként.

2022.12.31 15:12  ▪ Forrás:  ▪ Írta: A GTAPlace csapata Elolvasom 1

A két héttel meghosszabbított hóesés és ünnepi események mellett a héten számos ajándék, bónusz és az első teljesen elektromos motorkerékpár várja a játékosokat a GTA Online-ban. Külön jutalmak járnak a Fooligan Jobs küldetések teljesítéséért, a Smuggler's Run eladásokért pedig most hatszor annyi pénz jár, mint korábban.

2022.12.29 15:15  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Visszatért az ünnepi hangulat a GTA Online-ba, most karácsonykor a havas tájak és a szokásos ünnepi ajándékok mellett hóembereket rombolhatunk, egy különleges filmes utalásba botolhatunk bele egy felhőkarcoló tetején, de akár még egy gonosz manó is ellophatja a karácsonyunkat. Aki pedig még nem vágott bele a múlt héten érkezett LSD üzletbe, annak most érdemes pótolni, ugyanis a héten dupla fizetség jár az áru eladásáért.

2022.12.22 13:44  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 7

Már tölthető a GTA Online legújabb kiegészítője, amely számos új küldetést, járművet és egyéb javítást tartalmaz, valamint egy új szereppel is bővül a játék, amelyben LSD-t készíthetünk és adhatunk el.

2022.12.13 23:28  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 4

Jövő kedden érkezik a GTA Online új frissítése, amely a Los Santos Drug Wars nevet viseli. A frissítés egy kétrészes sztori első része lesz, amely egy pszichedelikus utazást ígér Blaine County mélyén.

2022.12.08 15:27  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Ezen a héten a GTA Online-ban a legutóbbi Criminal Enterprises frissítés tartalmai fizetnek duplán, például az Operation Paper Trail küldetések és az újfajta Ammu-Nation és Mixed Goods árueladások, de duplán lehet kaszálni a Bunker eladásokkal és számos játékmóddal is.

2022.12.08 12:34  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Kiderültek az első részletek a GTA Online pár hét múlva érkező új frissítéséről, amely a nyári Criminal Enterprises frissítéshez hasonlóan számos olyan új funkciót vagy könnyítést hoz, amelyeket a játékosok kifejezetten kértek a fejlesztőktől.

2022.12.06 21:56  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 3

Emlékeztek még a GTA V mellé megjelent kísérő okostelefonos alkalmazásra? Az iFruit app a napokban váratlanul teljesen eltűnt az AppStore-ból és a Google Play-ről, olyannyira, hogy még az adatlapja sem érhető el, a korábbi linken 404-es hibaoldalra visznek.

2022.12.03 19:37  ▪ Forrás: GTANet, Twitter  ▪ Írta: Visali Elolvasom 2

Ezen a héten a Franklin és Lamar főszereplésével játszódó küldetések és játékmódok kerülnek fókuszba a GTA Online-ban, de többek között a motoros eladások is duplán fizetnek. A héten véget ért a 2 billió dolláros Heist kihívás is, amelyet kétszeresen, 4 billió GTA$ elérésével múlt felül a játék közössége. Ennek okán hamarosan egy ingyenes új járművel ajándékoznak meg mindenkit a fejlesztők.

2022.12.01 14:37  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 2

A Heist event lassan a végéhez ér, de tartogat még egy nagy kihívást a Rockstar a végére a GTA Online-ban. Vedd ki a részed az idei Heist Challenge-ben! Csatlakozz bármelyik rablás fináléhoz november 30-ig és járulj hozzá a $2 billlió dolláros célhoz, melyért minden résztvevő jutalmat kap év végén. A heistokat azonban nem csak emiatt érdemes választani. Egy csomó-csomó bónuszt szerezhetünk azonnal, ráadásul már csak a 25. évfordulós GTA cuccokért is érdemes felnézni a multikba, hiszen minden belépő játékos Wasted és Rampage pólót kap.

2022.11.22 13:58  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL és Visali Elolvasom 0
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink