Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Visszatér a PlayStation játékbejelentéseket és új híreket tömörítő videóprezentációs sorozata. A következő State of Play február 25-én, csütörtökön este 23:00-tól esedékes Magyarország időzónája szerint, és az ígéretek szerint third party, azaz nem saját fejlesztésű PS5 és PS4 játékokat is bemutat a Sony, ahol akár be is mutathatják a GTA V Enhanced & Expanded újrafeljavított változatát is.

2021.02.24 18:43  ▪ Forrás: PlayStation Blog  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 1

Egész jó hét kezdődött csütörtöktől a GTA Online-ban. Sokat lehet keresni az egykor nagyon várt motoros bandás seftelésekkel, és a klasszikus kooperatív Contact Mission feladatok is duplán tejelnek a héten. Azok is találnak jó programot, akik a kompetitívebb módokat kedvelik jobban. A bónuszoknál pedig csak a kedvezményeket sikerült jobban összeválogatnia a Rockstarnak: csak úgy repülnek az 40-50 százalékos leértékelések az MC gyárakra és a különleges járművekre, mint a Mammoth Thruster jetpack.

2021.02.19 19:16  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 3

A párban játszóknak kedvez az elkövetkező hét a GTA Online felületén. Számos párban játszható kompetitív mód fizet többszörös jutalmat, és a klasszikus vagy a kifejezetten csillogó járművek kedvelői pedig akciósan juthatnak négykerekű vagy repülő afrodiziákumokhoz. Aki pedig ismerkedni szeretne, megteheti az akciós nightclubjában.

2021.02.12 16:36  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 1

2020 egy teljesen szokatlan és mindentől eltérő év volt, ám a Grand Theft Auto és Red Dead Online népszerűsége továbbra is töretlen maradt, és a játékosok száma soha el nem ért magasságokba került. Ennek örömére mindkét játékban jutalmakat osztanak a következő hetekben, és elejtettek némi információt a soron következő frissítésekből is.

2021.02.05 21:24  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 1

Itt az ideje visszatérni a GTA Online nemrégiben hozzáadott egzotikus szigetére jövő szerdáig 50 százalékkal több pénzt zsebelhetünk be a multiplayer legújabb nagy rablásával, amit akár egyedül, azaz solo-ban vagy három barátunkkal is ugyanúgy teljesíthetünk. A Kosatka tengeralattjáró és néhány fejlesztés is akció maradt, de a hét legjobb kedvezményei a filmek által inspirált csodaautóit érintik.

2021.02.04 19:03  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 2

Egy 30 éves Oakville-i nő egy hónapon keresztül követett el különböző bűncselekményeket, amelynek a Rockstar Games kanadai stúdiója is áldozatává vált.

2021.02.02 20:50  ▪ Forrás: Screenrant  ▪ Írta: Rockstar69 Elolvasom 4
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink