Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Számos új tartalommal érkezett meg a GTA Online legújabb frissítése, a San Andreas Mercenaries. A frissítés számos javítást is tartalmaz, például az RC Time Trial kihívások már minden nap teljesíthetőek, de van egy érdekesebb változtatás is: az új járművek mellett közel 200 jármű el is tűnt a weboldalakról.

2023.06.13 19:03  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Vinewood Club néven új exkluzív klub érkezik a GTA Online-ba, melynek első eleme a Vinewood Car Club autós találkahely lesz a PlayStation 5 és Xbox Series verziókban a havi előfizetők számára.

2023.06.09 17:17  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 1

Számos újdonságot hoz a GTA Online funkcióiba a jövő héten érkező San Andreas Mercenaries frissítés, melyeket most részleteztek a fejlesztők. Összevonásra kerülnek a CEO és MC szerepek, számos újdonsággal bővül a Creator, és a freemode-hoz is számos olyan változás érkezik, amelyek jobb egyensúlyt teremtenek.

2023.06.08 19:05  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

A jövő héten érkező San Andreas Mercenaries frissítésre készít fel a következő öt nap a GTA Online-ban, például dupla jutalomért lehet elvégezni a repülőiskolát és az ULP küldetéseket, egy különleges festést lehet feloldani az új frissítés központjában szereplő Avengerhez, és hangárhoz is olcsóbban juthatunk hozzá.

2023.06.07 22:12  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Jövő héten, június 13-án érkezik a GTA Online új frissítése, a San Andreas Mercenaries, amelyben Charlie Reed-nek segíthetünk a Merryweather lefegyverzésében, egy új, Los Santos Angels nevű alakulat tagjaként. A trailerben számos új jármű, köztük egy F-35-re hajazó vadászgép is feltűnik.

2023.06.06 16:59  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 1

A fellegekben maradunk a nyári GTA Online frissítéssel, ami idén korábban debütál a megszokottnál. A GTA Online: San Andreas Mercenaries a régi és új hadászati eszközöket veszi újra gorcső alá a multiplayerben. A kiegészítővel a Rockstar Games folytatja a GTAO megreformálását, és számos játékosok által kért változtatást is bevezet.

2023.06.02 19:06  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 1

Ezen a héten a GTA Online-ban a repülésé a főszerep, a repülőiskolától az ejtőernyős ugrásokig több légi tevékenység is extrán fizet, valamint a hangárok és számos repülőgép is akciósan vásárolhatók meg.

2023.05.31 21:52  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Ezen a héten a GTA Online-ban a Freemode kihívások fizetnek duplán, valamint a Stash House rejtekhelyek megtalálásáért most egyszeri extra jutalom is jár.

2023.05.24 21:43  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Először hangzott el hivatalosan a T2-tól, hogy készül a következő GTA. Megtartotta a 2023-as üzleti évének értékelőjét a Take-Two Interactive, és egyben előrevetítette a részvényesek számára a cég jövőjét. A kiadó hivatalos prezentációjába most először került be – igaz név nélkül – a GTA VI, és órási növekedést várnak a 2025-ös üzleti évre.

2023.05.17 22:33  ▪ Forrás: T2 Interactive  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 14

Ezen a héten a GTA Online-ban a Los Santos Tuners frissítés tartalmai fizetnek többszörösen, többek között az Auto Shopok legális és illegális tevékenységei is triplán fizetnek a következő napokban.

2023.05.17 22:08  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink