Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Hivatalos: Készül a következő Grand Theft Auto játék!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Ezen a héten a versenyzők járnak jól a GTA Online-ban, az összes autóversenyre típustól függően legalább dupla, de akár négyszeres jutalom is járhat. Aki pedig még nem kezdte el, A Los Santos és Cayo Perico körül található sokféle gyűjtenivalót most még jobban megéri összegyűjteni.

2022.05.19 12:50  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

A három előfizetési szinttel megújuló PlayStation Plus szolgáltatás induló címei között két Rockstar Games játék is elérhető lesz, ráadásul a legmagasabb előfizetéssel a Red Dead Redemption Undead Nightmare kiegészítője is játszható lesz PS4 és PS5 konzolokon.

2022.05.16 18:45  ▪ Forrás: PlayStation Blog  ▪ Írta: MateL Elolvasom 1

A Freemode kihívásokra fókuszál a GTA Online ezen a héten, a véletlenszerűen felbukkanó kihívások most sűrűbben jelennek meg, és négyszeres jutalmat fizetnek minden résztvevőnek, ráadásul három teljesítéséért pénzjutalom is jár.

2022.05.12 13:32  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

A Freemode kihívásokra kerül a fókusz ebben a hónapban a GTA Online-ban, az első héten a Business Battle kihívások fizetnek triplán. Visszatérnek továbbá a most duplán fizető RC Bandito versenyek és Special Vehicle versenyek, valamint a Motor Wars és Truck Off játékmódok is.

2022.05.05 12:14  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 3

Ezen a héten a GTA Online-ban a Special Cargo és a Bunker készleteket érdemes eladni több pénzért, de az egyik legjobban fizető küldetéssorozat, a Client Jobs és a közönségkedvenc Sumo játékmódok is többszörösen fizetnek. Aki pedig előfizetett a GTA+-ra, mától újfajta kedvezményeket vehet igénybe egy hónapon keresztül.

2022.04.28 13:09  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Ezen a héten a legtöbb kedvezményt a Nightclub tulajdonosok élvezhetik a GTA Online-ban, többek között gyorsabb árubeszerzéssel és pénztermeléssel. Ezek mellé a Biker eladások is többet fizetnek, és többek között van négyszeresen fizető Adversary Mode is.

2022.04.21 13:14  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Váratlanul újra értékelte a Grand Theft Auto V PC verziójának korhatár-besorolását az ESRB. Az amerikai videojátékok korosztályi ajánlását megfogalmazó intézmény a PS5 és az Xbox Series X|S verzióval egy adatlapra sorolta át a PC változatot, így több, mint bizonyos, hogy a PC verzió végül megkapja azokat az extra funkciókat és tartalmakat, amikkel az új konzolokra márciusban kiadott változat némileg előrelépett.

2022.04.16 18:07  ▪ Forrás: ESRB.org  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 1

Ezen a héten a Gunrunning szerep kerül előtérbe a GTA Online-ban, a következő hét napon többek között dupla Research sebességgel és féláras Supply árakkal könnyítik meg a játékosok dolgát, de extrán fizetnek a Special Vehicle Work küldetések és az Extraction játékmód is.

2022.04.14 13:12  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

A március 15-re időzített megjelenés után mostantól dobozos változatban is megvásárolható a Grand Theft Auto V PS5 és Xbox Series X konzolokra. A lemezes verzió továbbra is egyaránt tartalmazza a GTA V Sztorimódot és a GTA Online multiplayer játékot. Fontos azonban megjegyezni, hogy a mellékelt extra tartalmak kedvelőinek azonban nem ez lesz a kedvenc változata.

2022.04.12 19:07 ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 3

Az újgenerációs GTA Online egyik újdonsága a Career Builder, amelyben az új vagy újrakezdő játékosok négy különböző szereppel vághatnak bele a GTA Online világába. A következő négy héten ez a négy szerep kerül majd központba, hogy a gyakorlottabbak mellett az (újra)kezdők is jól járhassanak. Ezen a héten mind a négyféle szerepet választónak jár valamennyi bónusz.

2022.04.07 14:58  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink