Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Megérkezett a GTA Online Los Santos Tuners frissítésének második tematikus hete, amely egy új autót és új bónuszokat tartalmaz. A héten a Rockstar különösen bőkezű lett, hiszen néhány alapvető tevékenységgel nagy összegű ajándékokat lehet bezsebelni.

2021.07.29 12:18  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Elkészült a teljes GTA Online Los Santos Tuners leírásunk! Mikor oldódnak fel az új trade price árak? Lehet-e játszani a tartalmakat Solo és Invite Only sessionben? Mikor térül meg az Auto Shop ára? Mennyit lehet keresni az új tevékenységekkel? Minderre részletesen kitérünk új cikkünkben.

» GTA Online Los Santos Tuners Guide «
2021.07.28 22:53 ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 1

Számos régóta várt funkcióval, és pár kevésbé várt karakterrel élesedett a GTA Online legújabb frissítése, a GTA Online Los Santos Tuners, amelyben a föld alatti autós találkozók mellett új rablásokat is végrehajthatunk. Az új tartalmak hatására újra rekordot döntött a játék, ezért extra jutalom is jár mindenkinek a héten.

2021.07.23 20:06  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 7

Jövő kedden ismét hangosan bőgnek fel a motorok, és megmérettetnek a lóerők, július 20-án ugyanis megérkezik a GTA Online idei nyári frissítése, a Los Santos Tuners, mely egy évek óta nagyon várt tartalommal egészíti ki a multiplayert.

2021.07.15 20:10  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 1

A nyári GTA Online frissítéssel végre megérkezik a kocsi találkozós ingyenes kiegészítés a multiplayerhez, amire gyakorlatilag már a megjelenés óta vár rengeteg GTA rajongó. Addig is hét új Survival módnak örülhetünk, ám egy új bejelentés arra utal, hogy hamarosan átformálódhat a GTA Online, mivel régi jobok (feladatok) eltűnhetnek a többjátékos módból.

2021.07.08 11:47  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL & Bence (Visali) Elolvasom 1

Csapatunk mindig is szkeptikusan állt hozzá a Grand Theft Auto sorozatot érintő pletykákhoz, mivel szeretnénk elkerülni, hogy bármely rajongóban hamis ábránd, fals valóságkép alakuljon ki a játékok megjelenés előtt. Egy napokban felröppent GTA6 pletyka kapcsán azonban most kivételt teszünk, mivel ezek az információk attól a Tom Hendersontól származnak, akinek meglepően sok állításáról bizonyosodott be, hogy igenis jól értesült hírek voltak,  például a nemrég leleplezett Battlefield 2042-ről is. Az állításokat egyébként nem sokkal később a Bloomberg egyik szerkesztője, Jason Schreier is megerősítette, azt állítja ő is hasonlókat hallott.

Az információkat azonban megpróbáljuk nem csak szikáran megemlíteni, de kicsit megrágjuk őket, hogy tényleg van-e realitásuk, vagy milyen jövőt vetítenek elénk a GTA sorozatot illetően.

2021.07.06 21:09  ▪ Forrás: Game Informer  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 1
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink