Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

A Rockstar Games ezen a héten a bulisabb tartalmak felé tereli a GTA Online játékosokat. Háromszoros jutalmat lehet bezsebelni az éjszakai klubokhoz kapcsolódó küldetéseken, de Los Santos-tól távol is érdemes partizni, hiszen aki most Cayo Perico szigetén szaglászik, könnyen El Rubio rejtélyes párduc szobrára (panther statue) bukkanhat, amit ha sikerül ellopni, busás jutalommal kecsegtet.

2021.05.20 22:01  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Matel & Bence (Visali) Elolvasom 5

Bejelentették a GTA V PlayStation 5 és Xbox Series X|S változatának megjelenési dátumát, az új Online tartalmakról is kaptunk kissebb infókat, és szerencsére a GTA III 20. évfordulójáról sem feledkeznek meg a fejlesztők.

2021.05.18 15:27  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69 Elolvasom 3

Ezen a héten az egyik legjövedelmezőbb GTA Online játékmódban lehet dupla pénzt és pontot szerezni. A CEO Special Vehicle Work autóeladások, ami tulajdonképpen abból áll, hogy egy véletlenszerűen kiválasztott autót kell ellopnunk, később pedig eladnunk akár több más kocsival egy gyűjtői szettben is, miközben bármelyik másik játékos felrobbanthat, és a játék végtelen ideig generálja a minden körülmények között célba találó ellenfeleket.

2021.05.13 19:04  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 1

Egész hónapban a Gunrunning tematika marad reflektorfényben a GTA Online-ban. Ezen a héten a Mobile Operation misszió, illetve az egészen június 2 tripla szorzós Motor Wars adversary móddal lehet a szokásosnál kicsit többet keresni, valamint a bunkerekbe féláron lehet ellátmányt (supply) vásárolni, így a fegyvereladásokból származó bevétel reálértéke is magasabb.

2021.05.06 20:03  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 4

A Rockstar Games ezéven sem büszkélkedik nosztalgikus tartalommal a GTA IV megjelenésének évfordulóján a GTA Online-ban, ellenben az összes valóságtól elrugaszkodott fegyvert akciósan szerezhetjük be. Az új bónuszok egyike pedig nem egy hétig, hanem több, mint egy teljes hónapig fog tartani.

2021.04.29 19:05  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL & Bence (Visali) Elolvasom 0

Több éves kimaradás után ismét elérhető lett a Rockstar Games legutolsó autóversenyzős játéka, legalábbis Xbox konzolokra. A Midnight Club: Los Angeles teljesen váratlanul lett újra elérhető az Xbox digitális áruházában, és bár egyelőre semmilyen hivatalos reakció nem érkezett kiadótól vagy a fejlesztőktől, a visszatérés jó eséllyel szándékosan történt, hiszen már több, mint egy napja újra aktív a vásárlás gomb a termékadatlapon.

2021.04.28 21:19  ▪ Forrás: Microsoft Store  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 0
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink