Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Az utolsó pillanatban sikerült szombaton kijelentenünk, hogy azokat a negatív érzéseket, amiket a Rockstar Games és a Take-Two negatív változásai idéztek elő bennünk, egy időre eltesszük egy képzeletbeli dobozba, hogy örömmel és jó érzésekkel emlékezzünk vissza később a GTA VI bejelentésére, nem sejtettük, hogy ezt a dobozt sokkal mélyebbre fogjuk elrejteni. Az izgalmasan indult reggel rémálomba fordult a nap végére, a példátlan GTA VI leak pedig egy olyan eset, amit egy fejlesztő cégnek, de még a rajongóknak sem lenne szabad átélniük.

2022.09.18 23:48 ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 14

UPDATE: Végignézve a videókat, ez most nagyon úgy tűnik, hogy igaz!

UPDATE 2: Miután közel biztos lett, hogy az előzetes kétkedésünk ellenére ezek a videók valódiak, és tényleg a GTA VI-ot mutatják, hírünkből eltávolítottuk a videókat, és lecseréltük a fő képet, hogy ne rontsuk el a későbbi bejelentés izgalmát, ami valljuk be, bármennyire is epekedtünk már a GTA 6 infókért, most már nem lesz ugyanolyan.

Mivel a korai látványvilágtól függetlenül a tartalom igencsak impozánsnak tűnik, ezzel a döntéssel egyben a fejlesztők munkájának is szeretnénk tisztelettel adózni, és nagyon várjuk, hogy méltóképpen mutassák be a játékot, úgy, ahogyan ők szeretnék.

Az eredeti hír:

Új szintre emelkedett az eddig nagyjából Vice City helyszínre, és egy férfi-nő főhős párosra utaló GTA VI (GTA6) leakek sora: 3.4 GB mennyiségű videót tett fel egy felhasznál a GTA Forumsra, amiről állítja, hogy tesztelői, fejlesztői videók. Igaz vagy hamis, ezeket a videók nem ajánljuk azoknak, akik nem szeretnék elrontani maguknak a teljes bejelentés élményét.

2022.09.18 08:51  ▪ Forrás: GTAForums  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 5

A GTAPlace-en számtalanszor ecseteltük már, hogy mennyire imádjuk a GTA IV-et, a Vice City-re és a San Andreas-ra mindig nagy örömmel gondolunk a híreinkben, és egytől egyig az összes klasszikus GTA játékot nagy becsben tartjuk, akárhányszor szóba kerülnek. A nosztalgiavonatra eddig még egy játék kapcsán nem ültünk fel soha: ez pedig a GTA V. Most ennek is eljött az ideje, hiszen hosszú 9 év telt el azóta, hogy sorban álltunk érte éjfél után a videojáték bolt előtt.

2022.09.17 21:03 ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 3

A héten a GTA Online közössége által alkotott játékmódok kerülnek a főszerepbe, a Community Series segítségével a fejlesztőknek tetsző versenyek és egyéb játékmódok mindenki számára kiemeltek lesznek. Aki szeretné a saját művét szerepeltetni, egy hashtaggel megoszthatja azt, és szerencsés esetben kiválasztásra kerülhet.

2022.09.15 14:59  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Ezen a héten a Nightclub tulajdonosoknak jár a legtöbb kedvezmény a GTA Online-ban, amelyekben most a népszerűség növelésével és az áruk eladásával is extra bevételre lehet szert tenni.

2022.09.08 15:27  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 1

Ezen a héten egy formás izomautó érkezett a GTA Online-ba, emellett érkeztek új tartalmak az újgenerációs kiadáshoz is, és számos új bónusz érhető el a héten, például a bunker eladások után több egyszeri bónusz is jár.

2022.09.01 13:34  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 2

Számos újdonság érkezett a héten a GTA Online-ba, az új autó mellé egy gyűjtenivaló, egy összegyűjthető fegyver és egy Sprunk vs eCola esemény is érkezett, amely keretében például a héten ingyen lehet beszerezni a Hotring Sabre autót egy különleges festéssel.

2022.08.25 21:08  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Nagy dobással indult az idei Gamesom Kölnben, ahol több év után újra élő közönség előtt nyílt meg az esemény. Az Openig Night Live élő közvetítés a Grand Theft Auto játékok egykori vezető producerének új játékáról, a magyarországi stúdióban is készülő Everywhere-ről.

2022.08.23 19:46  ▪ Forrás: Everywhere  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 4

A Rockstar Games nem is olyan rég még egy szokatlanul kitárulkozó Newswire posztban biztosította arról a Grand Theft Auto sorozat rajongóit, hogy teljes erőfeszítéssel egy új GTA játékon dolgoznak, hogy a cég csitítsa a GTA V Enhanced & Expanded igénytelen, sohasem kért bejelentésen és a látható nemtörődömséggel kiadott GTA The Trilogy – The Definitive Edition után felmordult rajongó tábort, de nagyon nehéz dolguk lesz, ha a legendás GTA modding kigyomlálása után kedvenc sorozatunk első alkotóit is támadni szeretné a R* anyacége.

2022.08.21 19:46  ▪ Forrás: Rockstar Intel  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 6

Ezen a héten egy új klasszikus izomautó és két új, invite-only szervereken is megjelenő véletlenszerű esemény érkezett a GTA Online-ba a szokásos bónuszok és kedvezmények mellé. Jövő héten pedig egy különleges Sprunk és eCola esemény és egy új fegyver is érkezik, valamint Lamarnak is segíthetünk majd az elveszett áruját visszaszerezni.

2022.08.18 15:11  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink