Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Megjelent digitálisan a GTA Trilogy: The Definitive Edition PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One és Nintendo Switch konzolokra, valamint PC-re!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Hamarosan VR szemüvegen keresztül is bejárhatjuk San Andreas-t teljes pompájában, Los Santos-tól Las Venturas-ig. Mark Zuckerberg csütörtökön egy online esemény keretében jelentette be a Facebook és a vállalkozásai jövőjét, mely során terítékre került az Oculus Quest 2, a legújabb VR eszköz, amibe a vállalat fektetett. Ennek apropóján hangzott el egy kurta, de annál büszkébb bejelentés.

2021.10.29 08:00  ▪ Forrás: Oculus  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 3

Tovább folytatódik a Halloween a GTA Online-ban, a múlt héten megjelenő játékosokat terrorizáló npc-k mellé most további furcsaságok is érkeztek.

2021.10.28 13:55  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 1

November elején érkezik digitálisan az Unreal Engine segítségével feljavított GTA Trilógia PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra, valamint december 7-én fizikai kiadások is érkeznek a konzolos verziókhoz.

2021.10.22 14:38  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 31

Ismét elérkezett a Halloween a GTA Online világába, azonban a szokásos ijesztgetős ruhák, autók és Adversary Mode-ok mellé idén néhány különlegességgel is készültek véletlenszerű események formájában.

2021.10.21 14:50  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 2

A sok-sok kiszivárgott információ és a hivatalos leleplezés után nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre lássuk, hogyan és milyen formában kapjuk vissza a klasszikus GTA3 trilógiát Claude Speed, Tommy Vercetti és CJ történetével, és bár jobbára csak pletykáink vannak még arról, mire számíthatunk, vannak játékelemek, amiket a GTA IV, a GTA V és a GTA Online mellőzött, a remastered trilógiában azonban minden bizonnyal újra találkozhatunk velük. Amíg az első hivatalos trailerre és képekre várunk, ebből szemeztünk össze néhányat.

2021.10.17 15:10 ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 1

A GTA rajongói közösség már nagyon ki van éhezve az igazi új bejelentésekre, ezt bizonyítja az is, hogy a teaser után sem állt meg a Grand Theft Auto Trilogy - The Definitive Edition nyomainak keresése a Rockstar Games különböző felületein. Alloc8or, aki már korábban is jeleskedett a nagyközönség elől elzárt információk felderítésében, most újabb információkra bukkant, köztük a remastered kiadás gépigényére, de úgy néz ki, egyfajta upsell ajánlattal is készül a Rockstar.

2021.10.15 22:13  ▪ Forrás: GTAForums  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 3

Az eredeti GTA trilógia mellett a GTA Online-ban is megünnepli a Rockstar a GTA3 20. évfordulóját. Mostantól kezdve több héten át lehet majd különleges, ünnepi kiegészítőket és festéseket feloldani, amelyek kefejezetten az évforfulóról emlékeznek meg valamilyen formában.

2021.10.14 15:04  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Véget ért egy csodálatos korszak, az eredeti Grand Theft Auto 3, a GTA Vice City és a GTA San Andreas többé már nem kapható digitális formában sem. Ahogy a Rockstar Games a GTA Trilogy: The Definitive Edition bejelentésekor tudatta mindenkivel, a héten mindhárom játék eltűnt az áruházakból. Nem vásárolhatók meg se Steamen, sem a Rockstar Games Store-ban, sem a PlayStation Store-ban, sem pedig az Xbox Store-ban.

2021.10.13 19:11  ▪ Forrás: Internet  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 5

Most már a Rockstar Games sem titkolózik tovább, a közösségi felületein egy apró teaserrel jelentette be, hogy érkezik a GTA3 remastered trilógia! A fejlesztők egyúttal köszönetüket fejezik ki a rajongóknak az elmúlt két évtizedben kapott támogatásért. Megjelenési dátum és trailer még nincs, de vélhetően hamarosan azok is megérkeznek.

2021.10.08 16:48  ▪ Forrás: Twitter  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 5

A héten Special Cargo eladásokkal lehet jól keresni a GTA Online-ban, de érdemes Stunt vagy légiversenyeken is részt venni, vagy CEO feladatokat teljesíteni.

2021.10.07 10:59  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink