Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Visszatér a Game Pass-be a GTA V, okostelefonon is játszható lesz!

Újra tiszteletét teszi az Xbox Game Pass könyvtárban a GTA V, és persze vele együtt a GTA Online is. A játékot április 8-tól, azaz már csütörtöktől letölthetik Xbox One, Xbox Series S és Xbox Series X konzoljukra, akik előfizettek az Microsoft Netflix-hez hasonló gaming szolgáltatására, mi több, a Cloud Gaming részeként akár Androidos okostelefonunkon vagy tabletünkön is játszhatunk a játékkal!

A GTA V mellett további játékok is csatlakoznak a szolgáltatáshoz, melyben már így is több száz játék található, köztük az EA és a Bethesda legnagyobb játékai

A GTA5 korábban már bemutatkozott a Game Pass szolgáltatásban, először 2020. januárban lett elérhető, majd áprilisban a Red Dead Redemption 2 váltotta. A játék a PC-s katalógusba ezúttal sem kerül be, ellenben most az Xbox konzolok mellett mobilon játszható lesz.

Az Xbox Cloud Gamingnek köszönhetően – mely az Xbox Game Pass Ultimate tagság része – okostelefonon vagy tableten játszhatunk a szolgáltatást támogató játékokkal. A kapcsolódó Xbox Game Pass applikáció segítségével gyakorlatilag a netről streameli a játékot az eszköz a felhőből. Ehhez legalább Android 6.0, legalább 10Mb/s sebességű internet (WiFi esetén 5Ghz) és egy támogatott kontroller szükséges, melyek között nem csak az Xbox vezeték nélküli kontroller szerepel, de Android 9.0 vagy újabb rendszert futtató eszközökön a Dualshock 4 kontroller is kompatibilis.

2021.04.07 07:56  ▪ Forrás: Xbox Wire  ▪ Írta: Bence (Visali)

dani.szentgali
Offline
2021. 04. 08. 13:11
Úgy látom már szinte ingyen hozzád vágják ezt a szart. persze ezzel is csak gyarapodik ennek az ezer éves fosnak a játékos bázisa, ami miatt megint kurva sokáig nem lesz új rész.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink