Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Bloomberg: Ezen a héten jelenti be a R* a GTA VI-ot, decemberben jön a trailer!

Miközben a Twitter (vagy X) népe hónapok óta azon pörög, hogy "na most" és "na de most tényleg" bejelentik a Grand Theft Auto sorozat következő tagját, most végre egy hiteles szereplő is információkkal jelentkezett a neten. A Bloomberg úgy tudja, hogy a Grand Theft Auto VI még ezen a héten bejelentésre kerül, az első trailert pedig decemberben kapjuk meg, amikor a Rockstar Games a 25 éves fennállását ünnepli majd.

A Bloomberg nem nevezheti meg a forrásait, hiszen érzékeny információkról van szó, de az is bizonyos, hogy akármit nem tehet ki a címoldalára a presztízse miatt, főleg mivel online is előfizetős modellt követ.

Nem ez lenne az első alkalom, hogy a R* berkeiből szivárognak információk, hiszen anno a GTA: The Trilogy – The Definitive Edition is idő előtt lelepleződött a Kotaku kapcsolatainak köszönhetően.

Arról nem esiki szó a Bloomberg cikkében, hogy a decemberi trailer netalán egybeeshet a Video Game Awards december 7-i gálájával.

A cikket szerző Jason Schreier forrásai korábban hitelesen jelezték előre a GTA Online és Red Dead Online frissítéseket, valamint a cégkultúra változását.

Utoljára 2011-ben láthattunk új GTA bejelentést, ami idestova 12 éve volt. Ezt az sem törte meg, hogy tavaly szeptemberben egy hacker leaknek köszönhetően valós felvételek sora szivárgott ki a Grand Theft Auto VI-ról.

A játék kiadásáért felelős Take Two Interactive ma tartja második 2024-es üzleti negyedévének (FY2024 Q2) értékelőjét, szóval a bejelentés bármelyik pillanatban megtörténhet. A Take-Two részvényei nyílegyenesen emelkedni kezdtek, bár az amerikai tőzsde magyar idő szerint 15:30-kor nyit.

Izgatottan várjuk, mi lesz. A bejelentést, a Grand Theft Auto VI logót, hogy újra lássuk Vice City-t. Talán-talán végre!!!

2023.11.08 07:58  ▪ Forrás: Bloomberg  ▪ Írta: Bence (Visali)

totyak
Offline
2023. 11. 08. 11:29
Ezt is csak akkor hiszem, ha látom. Bár engem kicsit mindig felpezsdít, amikor egy állítólagos bejelentésről jön hír. Visszarepít abba az időbe, amikor tanulókénk más dolgom sem volt, csak várni egy új epizódot. Az is valami lenne, ha a logót látnánk, bár arról sokat nem lehet beszélni, nyilván rózsaszín lesz, hiszen tudjuk, hogy VC a város. A trailer, ami igazán összehoz majd itt minket némi elemzésre. Mindenesetre ez a hét már csak egy fél (nem tudom bejelentés szempontjából a hétvége is játszik-e), szóval lesem a híreket

MolGabi
Offline
2023. 11. 08. 14:18
A korábbi bejelentéseket figyelembe véve október vége, november elejére tippeltem volna egy hivatalos bejelentésre, utána rá egy-két hétre egy trailer-re. Szerintem teljesen hihető lehet még idén a bejelentés, már csak azért is, mert 2024 évvégi, 2025 év eleji megjelenés miatt már ideje lenne valamit mutatniuk. Eddig 5 évente kaptunk mindig egy bejelentést a következő játékokról. Az újkori Rockstar - ha lehet így mondani - valószínű több területen is változott, így kb. ugyanúgy semmit nem lehet tudni, csak nagyjából egy ésszerű időszakokra gondolni.

A lényeg, hogy itt az ideje végre a hivatalos leleplezésnek, úgy sem jelenik még meg nagyjából 2 évig.

Kérdés az, hogy a "véletlen" szivárogtatás után megint csak egy szokásos 1 perc alatti trailer lesz, vagy mutatnak egy kicsit többet is, ha már úgy is kiderült a nagy titok.

Egyébként mindenhol GTA 6-ra hivatkoznak, miközben közel sem biztos, hogy számozott lesz az új rész... Valamiért úgy gondolom, hogy új irányt vesz a csapat sok tekintetben.

Szerk.: a pletyka nem az, hivatalos!

https://www.rockstargames...-rockstar-games

Bence (Visali)
Offline
2023. 11. 08. 17:23
MolGabi: Az, hogy még csak "a következő Grand Theft Auto" játékként hivatkoznak rá teljesen kézenfekvő, mert így marad mozgásterük változtatni szükség esetén. Viszont a Microsoft által kiszivárgott dokumentumokban mindenhol Grand Theft Auto VI-ként szerepel, illetve a leakekben is megvolt ez az elnevezés. Meg ad egy kis csigázó hangulatot, mint amikor a GTA V-nél nem ismertük a platformokat.

dani.szentgali
Offline
2023. 11. 09. 13:36
Bence (Visali): Mondjuk elég logikus, hogy 6 lesz a neve, teljesen felesleges takargatni. Ettől nem lesz se jobb, se rosszabb a játék. Egyébként az azért bebaszna, ha kiderülne, hogy nem GTA6 készül, hanem GTA Online 2.0 vagy valami hasonló elnevezés, mint a COD-nál a Warzone 2.0 esetében is ugye. Én simán kinézem belőlük az elmúlt 10 év után, hogy egy Online játékot csinálnak, az utóbbi években a GTA Online is a sztori alapú küldetések felé mozgott, ez simán megfelelne az újfajta, GTA5 és GTA Online óta folyamatosan működő, elképesztően sikeres üzleti modelljüknek sajnos. Meg a későbbiekben folyamatosan bővülő térképről szóló régóta terjedő pletykák is. Szóval azért még várjunk az ünnepléssel, amíg nem derül ki egészen konkrétan a játék neve.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink