Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Készülőben az első GTA V sztori DLC?!

Újabb képet posztolt Shawn Fonteno az Istagram profilján, mely egy Grand Theft Auto V sztori DLC-ről árulkodik.

Franklin szinkronhangja korábban már közzétett egy képet, melyen fegyverrel a kezében egy olyan Dodge Charger mellett feszít, amiről a főhős kocsiját is mintázták.

Fonteno ezúttal egy selfie-t töltött fel, melyen motion capture technológiához használatos öltözéket visel, a háttérben egy GTA plakáttal.

A felirat – "Pszt... mind tudjátok, miért vettem fel ezt a ruhát" – egyértelműen arra utal, hogy hamarosan valamivel bővülni fog a single player.

 

Shhhh.....YALL KNOW WHY I GOT THIS SUIT ON

A photo posted by I AM WHO I AM (@solo118) onJun 24, 2015 at 5:21am PDT


A fejlesztők még tavaly megígérték, hogy készítenek néhány izgalmas letölthető tartalmat az Story Mode-hoz is. Akkor 2014-re tervezték azok megjelenését.

2015.06.25 22:57  ▪ Forrás: Shawn Fonteno @Instagram  ▪ Írta: Visali

Mr.Vercetti
Offline
2015. 06. 25. 23:51
Végre Bár sajnos ha Franklin is benne lesz, akkor nem egy 9 évvel ezelőtti North Yanktonban játszódó sztori DLC lesz, de kíváncsi vagyok mit terveznek

Krisi22
Offline
2015. 06. 26. 00:53
Én egy CJ DLC-nek örülnék a legjobban. Bandaháborúkkal meg retro GTA SA elemekkel.

totyak
Offline
2015. 06. 26. 07:30
Az szerintem mindenképpen meglepő, (vagy félrevezető), hogy egy Vice City poszter előtt pózol, nem egy V-s előtt.

Imu
Offline
2015. 06. 26. 07:49
Gta Vice City Story DLC?

Rockstar69
Offline
2015. 06. 26. 08:30
Dehogy lesz Vice Cityben játszodó DLC. Az túl sok munka lenne. Csak azért van az a háttérben, hogy legyen min csámsognijuk az embereknek. Mondjuk az is beszél belőlem, hogy remélem Vice Cityt nem ezzel a 3 unszimpatikus karakterrel hozzák el nekünk. Bár, ha ott is lenne online, akkor mindegy.

Stan98
Offline
2015. 06. 26. 08:33
Pedig jó lenne ha valami Vice Cityhez köthető dologgal bővülne a játék

totyak
Offline
2015. 06. 26. 08:55
Őszintén szólva én abban reménykedem, hogy a másik két város kerül a játékba. Hely van bőven és ugye van egy vidékünk, meg egy sivatagunk kissé kihasználatlanul.

dani.szentgali
Offline
2015. 06. 26. 11:20
A másik két San Andreas-i városnak én is örülnék, de ahogy Rockstar69 is mondta, a Rockstar biztosan nem fog annyit dolgozni egy DLC-vel, hogy két, Los Santossal megegyező méretű nagyváros kerüljön Blaine County-ba. Azért annyira egyébként a sivatag és a vidék sem lett kihasználatlan. Ha a vidék 60-70%-át feltöltenék két LS méretű nagyvárossal, alig maradna vidék, és a pálya átmenne egy GTA IV-s betondzsungeles Liberty Citybe. Arról meg nem is beszélve, hogy a sivatagban már amúgy is van egy Sandy Shores, és nem csak a sivatag rendelkezik egy már meglévő kisvárossal, hanem a vidéki/erdős területeken is ott van Grape Seed, Paleto Bay és még néhány kisebb város. Értem én, hogy mit akarsz kihozni ebből a dologból, és más esetben én is támogatnám két új nagyváros DLC-ben való kiadását LS mellé, de ha jobban megnézed, egyáltalán nincs annyira kihasználatlan a vidék és a sivatag, hogy kényelmesen elférjen két metropolis. Ez véleményem szerint csak a már meglévő játékterület (Blaine County) bővítésével lenne megoldható, ilyenre viszont szerintem egyáltalán nem lehet számítani. Viszont egy Vice City DLC nem hangzik olyan rosszul, de szerintem a posztertől függetlenül (ami véleményem szerint semmire nem utal, csak ott van) előbb lesz egy North Yanktonos DLC, mint egy Vice Citys.

Arminho
Offline
2015. 06. 26. 11:48
Ez még jelent semmit. Attól még, hogy a Franklint játszó színész posztolt egy képet, nem történt semmi. A R* nem jelentett be semmit, nem mondták meg konkrétan, hogy lesz akármilyen sztori DLC. Szerintem korai még a nagy örvendezés, találgatás.

tomimak
Offline
2015. 06. 26. 13:11
Szerintem pedig valami köze lesz a Vice cityhez. Nézzétek meg a lámpát. Pont rávilágít a poszterre, hogy még véletlenül se legyen sötét a kép, és nem törődik azzal, hogy a kamerába világító fény szinte kiégeti a csávó arcát. Tuti, hogy valamilyen Vice city témájú rész fog következni.

Atlas
Offline
2015. 06. 26. 13:49
Az is lehet, hogy a heist-hez lesz még több küldetés.

kekesi
Offline
2015. 06. 26. 14:01
Hát kötve hiszem, hogy megérné elkészíteni 2 nagyvárost egy DLC miatt, mikor akár 2 új rész is épülhetne a 2-2 területköré, mert mind San Fiero, mind pedig Las Venturas elég jó helyszín lenne egy kis vidékkel kiegészítve, nem érné meg DLC-nek adni, hacsak nem úgy készültek kezdetöl fogva, hogy szinte egész San Andreas benne lesz, csak részletekbe kiadva, pedig szép meglepetés lenne, de felejtős...

Vice City is jó lenne, de egy önálló epizódként, nem pedig DLC-ként, hiszen itt is túl sok lenne a munka. Rengeteg energiát venne igénybe egy Los Santos szintű VC elkészítése, még vidék nélkül is, úgyhogy ez is felejtős.

Sőt miből gondolja bárki is, hogy köze lesz VC-hez? Egy poszter semmit nem jelent, max, annyit, hogy a Rockstar, szeretné egy kicsit hülyíteni a játékosokat, ez is egy kis hype, mert lehet készülnek valami más bejelentésre.

Amúgy még egy lehetőség van (ami szinte kizárt), hogy kapunk egy esetleges DLC-t ami visszarepít minket a 80-as évek Los Santos-ába. (És ez a szinkronszínész adja egy másik karakter hangját)

dvflls
Offline
2015. 06. 26. 15:04
Lehet, hogy hülyeség de szerintetek a GTA VI. bejelentése közel lehet? Mondjuk úgy ez év végén/jövő év elején. Korábbi epizódokra visszatekintve nem hülyeség, mert a GTA V 2011-ben jelentették be, 2013-ban megjelent, ez alapján ha mondjuk jövő év elején bejelentik az 2016 és megjelenik 2018-ban akkor így kijön az 5 éves fejlesztési ciklus. Bár amíg érkeznek a DLC-k addig biztos nem kerül bejelentésre, de hogy csinálják már rég az olyan biztos mint a halál, várjuk Vice City-t..

PS: Egyébként Fonteno már korábban egy Youtube interjúban is megerősítette, hogy DLC-n dolgoznak a Rockstarral, linkeltem is, szóval biztos, csak idén jöjjön és remélhetőleg ne legyen exkluzivitása egyik platformon sem. Van egy olyan érzésem, hogy "Franklin DLC"-ről van szó, ami a GTA V sztorija előtt játszódik, bandázássokkal, afféle TLAD szerű lesz, bár túl sablonos lenne valljuk be. Én leginkább újabb single player heist-oknak örülnék, mivel az alapjátékban is elfért volna legalább kétszer annyi.

bond71
Offline
2015. 06. 26. 15:46
dani.szentgali: Nem értelek szerinted csak az az egy megoldás lenne hogy betegyék a 2 várost hogy a sivatagba szorítsák valahova?!
Ha be is teszik 100%- k hogy nem barmolják össze a jelenlegi térképet! Arra nem gondolt senki hogy pl: elrepülsz a várostól délre valamennyit aztán ott feltünik majd Vice city?? Mert simán meglphetik ezt ha akarják korábban azt mondták a Rockstarék hogy eljön az idő mikor új területeket adnak a játékhoz amiket a Ps3/x360 majd nem bír"! Szerintem ez pont ilyen méretű terület lehetne akár..

CsabCharger
Offline
2015. 06. 26. 17:41
bond71: ott a pont.. egyébként eleve az online rész is a story mód előtti időkben játszódik. igaz,hogy az 1 véget nem érő időszak de akkor is előtte van.

NikitaDragovich
Offline
2015. 06. 26. 21:35
Tényleg jó lenne, ha beletennék San Fierrót és Las Venturast Los Santos és Blaine County mellé. Sőt, láttam ma egy térképet, amit egy fan készített. Látható a térképen Vice City, San Fierro, Las Venturas, Los Santos és Blaine County.
Állati lenne, ha ezeket mind hozzátennék a GTA V-höz, csak az biztos, hogy a régi konzolok már nem bírnák el.
http://i.ytimg.com/vi/2EG...xresdefault.jpg

ATi0021
Offline
2015. 06. 29. 12:36
Szerintem ne is várjátok Vice Cityt. Egyrészt ilyen nyíltan ha kitenné biztos a Rockstar neki menne, hogy kiviszi a szerződése ellenére a titkokat.
Másrészt ennyi idő alatt csak egy elnagyolt Vice Cityt lehetne csinálni és szerintem méltatlan lenne a régi Vice hírnevéhez és nem Rockstar színvonal.
Harmadrészt Dan Houser egy interjúban világosan elmondta hogy teljesen mást csinálsz egy Liberty City , Los Santos vagy Vice City köré.

A Vice Citys kép a falon simán lehet hogy a Rockstar stúdióra utal csak, hogy ott van és valami ott készül.

Amúgy is Vice Citybe sokkal több van hogy elcsesszék egy DLCnek. Ott lenne Miami, Kuba, Haiti, Everglades mocsarak lényegileg az egész Karibi vidék. Amit soha senki nem csinált még meg így együtt. Plusz next konzoloknak köszönhetően tovább léphetnek grafikus motort tekintve, X360 és PS3nak már annyi. Szerintem már ezt se lenne kötelességük kiadni...

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink