Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Megérkeztek a Special Vehicle stunt pályák

Húsz izgalmas futamon vághatunk fel azokkal a méregdrága járműcsodákkal, amiket anno az Import/Export kiegészítő tett elérhetővé a GTA Online-ban. Az Aqua Blazer, a Ruiner 2000 és a Rocket Voltic-specifikus pályák már elérhetőek, ahogyan a beígért új Progen GP1 szuperautó is.

A Cunning Stunts: Special Vehicle Circuit alcímmel megjelent frissítés egy trailert is kapott, ami bemutatja az új őrült versenyeket, és némi ízelítőt ad abból, hogy a következő hetekben milyen további tartalmakat fognak élesíteni a fejlesztők.

Új bónusz hét is kezdődött; "ki nem találtuk volna", de a kétszeres RP és pénzjutalom most a húsz új versenypálya teljesítéséért jár. Az viszont újdonság, hogy mire megszoktuk a két hetes bónusz ciklusokat, ismét változni látszik a rendszer: az extra szorzók és kedvezmények bő egy hétig, pontosan március 22-ig érvényesek. Ebből arra lehet következtetni, hogy a következő újdonságot jövő csütörtökön aktiválják majd a fejlesztők.

Addig is lehet spórolni (vagy inkább herdálni), hiszen 25 százalékos árkedvezmény van:

  • a villákra és apartmanokra
  • a Progen T20 sportkocsira
  • a járművek motorfejlesztéseire
  • a turbo tuningra
  • a kipufogókra és spoilerekre
  • a géppisztolyokra
  • a golyóálló mellényekre
  • az Import/Export öltözékekre

Változások a GTA Online-ban

Kisebb változtatásokat is eszközölt a Rockstar a multiplayerben. Többé nem kell megküzdenünk azért, hogy páncélozott Kurumát, Insurgentet vagy tankot vegyünk: a heist járművek a rablások teljesítése nélkül, a Rhino tank, az Annihilator és Buzzard harci helikopter, valamint a Dubsta 6x6 pedig különösebb szintelérés nélkül bárkinek, az újonnan belépő kezdő játékosoknak is instant elérhető.

"Playbait", avagy mi jön még

Ahogy a trailer végén megmutatják a fejlesztők, jönnek még új kocsik a következő hetekben. Jó érzés lenne feltenni a kérdést, hogy "na ki ismert rá a videó végén száguldó klasszikusokra?", de ezt most úgy néz ki, el kell engednünk. Vélhetően ugyanis nem sokan nyújtanák a kezüket, pedig a modderek már megtalálták a frissítés fájljaiban, hogy ezek lennének azok az ominózus korábbi GTA epizódokból visszatérő járművek.

A Rockstar ügyesen elhúzta a mézes madzagot, de úgy tűnik, nem számíthatunk a GTA IV-ből visszavárt Turismo sportkocsira, de még a GTA San Andreas-os változatra sem, ahogy az Infernus Classic-nak sem lesz sok köze ahhoz a combos, kerek formákkal megáldott szuperverdához, amivel Liberty City utcáin száguldoztunk még a GTA3-ban. A visszatérő kocsik nem a régi járgányok részletgazdagabb modellekkel és textúrákkal finomított replikái lesznek, mindössze a mintául szolgált autómárka teremt kapcsolatot a jól ismert modellnevek és a hamarosan érkező kocsik között.

Jön egyébként még egy Hijak Ruston nevű sportautó is.

UPDATE 2017.03.23. 17:57

Meghosszabbították a lerövidített bónusz ciklust afejlesztők, így március 29-ig jár dupla RP és pénz stunt versenyekért. A kedvezmények változtak, most főleg versenyautókat vehetünk meg 25 százalékkal olcsóbban, valamint garázsokat és néhány fegyvert:

  • Bravado Sprunk Buffalo
  • Declasse Drift Tampa
  • Dinka Jester
  • MTL Dune
  • Ocelot Lynx
  • Az összes garázs
  • Eldobható és robbanó fegyverek
2017.03.14 22:44  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

CsabCharger
Offline
2017. 03. 15. 08:08
A múltkor pl. a páncélozott kuruma már nem volt elérhető az újak számára. Most mégis? Ejj-ejj R*. Ennyire kell a pénz??

dani.szentgali
Offline
2017. 03. 15. 11:37
CsabCharger: Reméljük, hogy azért ebből a pénzből jelentős mennyiség az RDR2 fejlesztésére megy majd el és, hogy az RDR2 nem fog késni és ősszel már tényleg játszhatunk vele a R* ígéreteihez híven. Bár erre úgysincs sok esély.

CsabCharger
Offline
2017. 03. 15. 16:47
dani.szentgali: Ha jön pc-re veszem azt is megfele.

dani.szentgali
Offline
2017. 03. 16. 16:28
CsabCharger: Én is remélem, hogy a R*-nak megjön az esze és a PC-s tábort sem hagyja cserben Red Dead ügyben. Bár sajnos fel kell készülni arra is, hogy ismét köcsögök lesznek veletek a R*-os fejlesztők és az elődhöz hasonlóan az RDR2 is csak konzolokra jön. Kívánom, hogy ne így legyen, de még várni kell, hogy kiderüljön az, hogy a PC-sek ezúttal megkapják a vadnyugatos kalandot, vagy megint kimaradnak belőle.

Gonzales
Offline
2017. 03. 18. 12:41
Ezek a stunt race-ek állatiak!

CsabCharger
Offline
2017. 03. 18. 14:10
dani.szentgali: Hiába volt konzol exkluzív, mekkora flash lenne ha pc-re az első résszel együtt adnák ki. Tudom,bilibe lóg a kezem. Tuti venném bármennyibe is kerül. Pénzéhes kis genyó vagy R*. Add nekünk s mi megvesszük.

dani.szentgali
Offline
2017. 03. 20. 20:53
CsabCharger: Ami az első részt illeti, sajnos csak álmodsz, és ami azt illeti, jelen állás szerint a 2 kiadása is igencsak kérdéses még. Persze arra azért még van némi esély és tényleg jó lenne, ha PC-re is kiadnák. Kíváncsi vagyok milyen őrült modokat gyártanának hozzá.

CsabCharger
Offline
2017. 03. 22. 06:29
dani.szentgali: Tisztában vagyok vele. Azért is toltam már ki ps3-on. De a második részben még reménykedek. De nem nézne ki hülyén ha a kettő lenne pc-re és az első rész meg nem? Egyáltalán volt valaha ilyenre példa?

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink