Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Megérkeztek a Special Vehicle stunt pályák

2017.03.14 22:44  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire

Húsz izgalmas futamon vághatunk fel azokkal a méregdrága járműcsodákkal, amiket anno az Import/Export kiegészítő tett elérhetővé a GTA Online-ban. Az Aqua Blazer, a Ruiner 2000 és a Rocket Voltic-specifikus pályák már elérhetőek, ahogyan a beígért új Progen GP1 szuperautó is.

A Cunning Stunts: Special Vehicle Circuit alcímmel megjelent frissítés egy trailert is kapott, ami bemutatja az új őrült versenyeket, és némi ízelítőt ad abból, hogy a következő hetekben milyen további tartalmakat fognak élesíteni a fejlesztők.

Új bónusz hét is kezdődött; "ki nem találtuk volna", de a kétszeres RP és pénzjutalom most a húsz új versenypálya teljesítéséért jár. Az viszont újdonság, hogy mire megszoktuk a két hetes bónusz ciklusokat, ismét változni látszik a rendszer: az extra szorzók és kedvezmények bő egy hétig, pontosan március 22-ig érvényesek. Ebből arra lehet következtetni, hogy a következő újdonságot jövő csütörtökön aktiválják majd a fejlesztők.

Addig is lehet spórolni (vagy inkább herdálni), hiszen 25 százalékos árkedvezmény van:

 • a villákra és apartmanokra
 • a Progen T20 sportkocsira
 • a járművek motorfejlesztéseire
 • a turbo tuningra
 • a kipufogókra és spoilerekre
 • a géppisztolyokra
 • a golyóálló mellényekre
 • az Import/Export öltözékekre

Változások a GTA Online-ban

Kisebb változtatásokat is eszközölt a Rockstar a multiplayerben. Többé nem kell megküzdenünk azért, hogy páncélozott Kurumát, Insurgentet vagy tankot vegyünk: a heist járművek a rablások teljesítése nélkül, a Rhino tank, az Annihilator és Buzzard harci helikopter, valamint a Dubsta 6x6 pedig különösebb szintelérés nélkül bárkinek, az újonnan belépő kezdő játékosoknak is instant elérhető.

"Playbait", avagy mi jön még

Ahogy a trailer végén megmutatják a fejlesztők, jönnek még új kocsik a következő hetekben. Jó érzés lenne feltenni a kérdést, hogy "na ki ismert rá a videó végén száguldó klasszikusokra?", de ezt most úgy néz ki, el kell engednünk. Vélhetően ugyanis nem sokan nyújtanák a kezüket, pedig a modderek már megtalálták a frissítés fájljaiban, hogy ezek lennének azok az ominózus korábbi GTA epizódokból visszatérő járművek.

A Rockstar ügyesen elhúzta a mézes madzagot, de úgy tűnik, nem számíthatunk a GTA IV-ből visszavárt Turismo sportkocsira, de még a GTA San Andreas-os változatra sem, ahogy az Infernus Classic-nak sem lesz sok köze ahhoz a combos, kerek formákkal megáldott szuperverdához, amivel Liberty City utcáin száguldoztunk még a GTA3-ban. A visszatérő kocsik nem a régi járgányok részletgazdagabb modellekkel és textúrákkal finomított replikái lesznek, mindössze a mintául szolgált autómárka teremt kapcsolatot a jól ismert modellnevek és a hamarosan érkező kocsik között.

Jön egyébként még egy Hijak Ruston nevű sportautó is.

UPDATE 2017.03.23. 17:57

Meghosszabbították a lerövidített bónusz ciklust afejlesztők, így március 29-ig jár dupla RP és pénz stunt versenyekért. A kedvezmények változtak, most főleg versenyautókat vehetünk meg 25 százalékkal olcsóbban, valamint garázsokat és néhány fegyvert:

 • Bravado Sprunk Buffalo
 • Declasse Drift Tampa
 • Dinka Jester
 • MTL Dune
 • Ocelot Lynx
 • Az összes garázs
 • Eldobható és robbanó fegyverek
CsabCharger

Offline
2017. 03. 15. 08:08
A múltkor pl. a páncélozott kuruma már nem volt elérhető az újak számára. Most mégis? Ejj-ejj R*. Ennyire kell a pénz??
dani.szentgali

Offline
2017. 03. 15. 11:37
CsabCharger: Reméljük, hogy azért ebből a pénzből jelentős mennyiség az RDR2 fejlesztésére megy majd el és, hogy az RDR2 nem fog késni és ősszel már tényleg játszhatunk vele a R* ígéreteihez híven. Bár erre úgysincs sok esély.
CsabCharger

Offline
2017. 03. 15. 16:47
dani.szentgali: Ha jön pc-re veszem azt is megfele.
dani.szentgali

Offline
2017. 03. 16. 16:28
CsabCharger: Én is remélem, hogy a R*-nak megjön az esze és a PC-s tábort sem hagyja cserben Red Dead ügyben. Bár sajnos fel kell készülni arra is, hogy ismét köcsögök lesznek veletek a R*-os fejlesztők és az elődhöz hasonlóan az RDR2 is csak konzolokra jön. Kívánom, hogy ne így legyen, de még várni kell, hogy kiderüljön az, hogy a PC-sek ezúttal megkapják a vadnyugatos kalandot, vagy megint kimaradnak belőle.
Gonzales

Offline
2017. 03. 18. 12:41
Ezek a stunt race-ek állatiak!
CsabCharger

Offline
2017. 03. 18. 14:10
dani.szentgali: Hiába volt konzol exkluzív, mekkora flash lenne ha pc-re az első résszel együtt adnák ki. Tudom,bilibe lóg a kezem. Tuti venném bármennyibe is kerül. Pénzéhes kis genyó vagy R*. Add nekünk s mi megvesszük.
dani.szentgali

Offline
2017. 03. 20. 20:53
CsabCharger: Ami az első részt illeti, sajnos csak álmodsz, és ami azt illeti, jelen állás szerint a 2 kiadása is igencsak kérdéses még. Persze arra azért még van némi esély és tényleg jó lenne, ha PC-re is kiadnák. Kíváncsi vagyok milyen őrült modokat gyártanának hozzá.
CsabCharger

Offline
2017. 03. 22. 06:29
dani.szentgali: Tisztában vagyok vele. Azért is toltam már ki ps3-on. De a második részben még reménykedek. De nem nézne ki hülyén ha a kettő lenne pc-re és az első rész meg nem? Egyáltalán volt valaha ilyenre példa?

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 24 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak