Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Megérkezett az Open Wheel Races a GTA Online-ba

Megérkezett a január végén beígért új versenymód, így mostmár Formula autókkal is száguldozhatunk Los Santos utcáin.

Az Open Wheel Racing mód, - ami a pályaversenyzést hozza el a GTA Online-ba - 7 új versenypályával és 2 új autóval indít, ami nem hangzik túl erősnek, de ez a szám valószínűleg bővülni fog az elkövetkezednő hetekben. A versenyek során figyelni kell a box kiállásokra, az autókat pedig a Los Santos Customs műhelyében lehet feljeszteni, hogy még versenyképesebbek legyenek.

A Progen PR4, ami egyértelműen a McLaren MP4/6-ra hajaz már múlt héten kipörgethető volt a szerencsekeréken, mostantól viszont meg is vásárolhatjuk a Legendary Motorsport oldalán 3 515 000 dolláros áron.

A Lotus 97T ihlette Ocelot R88 viszont teljesen új, 3 115 000 dolláros ára azonban ennek sem túl olcsó.

Bónuszok

Dupla RP és GTA$ jár az Open Wheel Races versenyekért és a Mobile Operation küldetésekért, valamint 50%-kal több jutalom jár az Iport/Export eladásokért. A szerencsekeréken ezúttal a Maxwell Vagrant pörgethető ki. Aki pedig ezen a héten belép a játékba egy Progen és egy Dinka pólót kap ajándékba.

Kedvezmények

  • Arcade Drone Upgrade - 30%
  • Invade and Persuade RC Tank - 25%
  • Bunkers, Add-ons & Upgrades - 35%
  • Mobile Operations Center, Add-Ons & Upgrades - 35%
  • Hangars, Add-ons & Upgrades - 35%
  • Cargobob - 40%
  • Cargobob Jetsam - 40%
  • FH-1 Hunter - 40%
  • Mammoth Avenger - 40%
  • Volatol - 40%
  • Mammoth Tula - 40%
  • Buckingham Akula - 40%
  • HVY APC - 40%
  • RCV - 40%
  • Mammoth Thruster - 40%
  • Liveries - 40%
  • Brakes & Handling - 40%
  • Engine Upgrades - 40%
  • Turbo - 40%
  • Transmission - 40%
  • Suspension - 40%

A Twitch Prime előfizetők ingyen juthatnak hozzá a Pixel Pete's Arcade-hoz Paleto Bay-ben (az ingatlan árát a vásárlást követő 72 órán belül utalják vissza), 35% kedvezményt kapnak a Rune Zhaba árából valamint további 10% engedményt kapnak a fent felsorolt termékek és szolgáltatások árából.

A tematikus hét március 4-ig tart.

2020.02.27 20:34  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69

dani.szentgali
Offline
2020. 03. 01. 17:35
Végre egy normális versenymód, ami nem megy át gagyiba. Nekem tetszett, a pályák hangulatosak, a boxkiállás és a kerekek/kasztni sérülései/kopása is tetszenek, ez a mód legalább mutatja, hogy a GTA Online-ba is lehet rakni úgy új tartalmat, hogy közben nem mennek át óvodába, GTA-ba nem illő és tőle méltatlan tartalmakba a fejlesztők, amit már nagyon időszerű volt bebizonyítaniuk. Még pár pálya és 1-2 új autó, és maximálisan elégedett leszek ezzel a móddal.

Rockstar69
Offline
2020. 03. 01. 21:23
dani.szentgali: Igen, végre egy jó játékmód. Egy kicsit részletesebben ki lehetett volna dolgozni, de így is jó. Kár, hogy nem ilyenek jöttek az elmúlt években.

dani.szentgali
Offline
2020. 03. 03. 20:11
Rockstar69: Abszolút egyetértek. Ahogy írtam is, azért látszik, hogy ha nagyon akarják, tudnak úgy is újdonságot implementálni, hogy nem egy nagy rakás gyerekes, gagyi baromság lesz a végeredmény. Ha ilyen frissítések jöttek volna ki a játékhoz az elmúlt időszakban, egy rossz szavam sem lenne most a GTAO-ra. Nekem amúgy nincs bajom azzal sem, hogy nem lett eléggé részletes vagy ilyesmi, szerintem bőven jó, ha nagyon élethű F1 élményre vágyom, akkor veszek egy kimondottan F1 játékot, illetve azért a járművek fizikája alapból sem lett annyira jó a GTA5-ben, emiatt már eleve nem lehetett volna jobban kidolgozni a módot. Vagy ha arra gondolsz, akkor szerintem pl. a safety car meg ezek már túl sok lett volna, szerintem bőven elég ez így ahogy van.

Rockstar69
Offline
2020. 03. 03. 21:49
dani.szentgali: Azért safety car-ra vagy ilyesmire nem gondoltam. Hanem például a kerékcseréket kidolgozhatták volna (meg jó lenne, ha keveréket is lehetne választani box kiállásnál is), meg a végén lehetett volna mondjuk egy dobogós, pezsgőzős animáció a szokásos mélygarázsos bevágás helyett. De mondom, így is jó ez a frissítés.

dani.szentgali
Offline
2020. 03. 04. 20:54
Rockstar69: Ezekkel az apróságokkal valószínűleg jobb lehetett volna, de én már annak is örülök, hogy végre egy jó frissítést adtak ki, ami újnak hat és ötletes, viszont mégsem bassza el teljesen az egész játékélményt a gagyi témával. Reméljük, ezzel megjött a fejlesztők esze, és innentől kezdve az ilyen jellegű tartalmak fognak dominálni inkább, a végtelenül gyerekes megoldások helyett.

Rockstar69
Offline
2020. 03. 04. 21:39
dani.szentgali: Én nem reménykedem, szerintem csak pillanatnyi kilengés volt, ez a GTA Online valószínűleg már ilyen marad. Én inkább abban bízok, hogy a következő részt veszik kicsit komolyabbra.

dani.szentgali
Offline
2020. 03. 07. 12:38
Rockstar69: Ja, sajnos igazad lett, hiszen a pont általad közzétett hírben is szerepel, hogy megint valami gagyi háromkerekű motor érkezett, nem pedig a fasza Froma1 frissítést fejlesztették tovább. Kár érte, mert így valóban csak egy pillanatnyi kilengés volt a jó irányba a Rockstar-tól ez az F1-es update, valószínűleg már nem kapunk normális tartalmakat. Őszintén szólva engem leginkább az foglalkoztat, hogy vajon még meddig tudják/akarják húzni ezt az egész játékot?! Mármint a GTA Online-t. Tudom, sokszor leírtam már, de mivel azóta sem változott semmi, így ismételten megjegyzem, hogy a GTA Online brutálisan túl van már nyújtva minden szempontból, és még közel 7 évvel a megjelenése után sem állnak le vele. Nagyon bízom benne, hogy a generációváltással a Rockstar rá lesz kényszerítve arra, hogy leálljanak a GTA Online-nal. Bár erre sajnos nem látok túl sok esélyt, szerintem kiadják még PS5-re és Series X-re is a GTAV-öt ahelyett, hogy inkább új projektek indítanának. Bár a Red Dead Redemption 2-vel átmenetileg megbocsájtottam a Rockstarnak a hülye üzleti politikájukat, már kezd elfogyni a türelmem feléjük. Nagyon kéne már egy új GTA.

Rockstar69
Offline
2020. 03. 08. 12:22
dani.szentgali: Abból kiindulva, hogy még mindig az élmezőnyben van a GTA V az eladásokat tekintve, meg ugye januárban közölték, hogy decemberben rekord számú játékos játszott a GTA Online-nal, valószínűleg nem sürgetik az új rész kiadását. Lehet az lesz, amit te is mondtál, hogy még next genre is kiadják. Mindenesetre ha a következő GTA-t is így tervezik, remélem legalább a területet is bővítik. Már 5 éve rohadtúl unalmas volt Los Santos. Vagy legalább az aktuális map is változhatna. Pl tök jó lett volna, ha az építkezések is haladnak a multiban. Nem úgy, mint a kaszinó, hogy egyszer csak ott volt, hanem mondjuk minden ilyen heti frissítéssel kicsit haladna az építkezés, és mondjuk az a belvárosi toronyház, amit már az első trailerben is láttunk felépülne és ingatlanokat is vehetnénk ott. Épülhetnének új utak, megszűnhetnének régiek, stb. Szóval, hogy legalább egy kis változatosság legyen, ha már 10 évig ugyanazzal kell játszani.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink