Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Nem kevés játékos játsza a GTA sorozat epizódjait másolt játékkal. A mai nap a PC Games Hardware jóvoltából megtudtunk néhány információt arról, hogy a Rockstar Games a Grand Theft Auto IV-t hogyan akarja megóvni az illegális másolástól.

  • A játékot szükséges interneten keresztül aktiválni. Az aktiválások száma korlátlan lehet. Állítólag ha a saját gépünkről nem tudjuk, egy másik számítógép is alkalmas lehet rá. Erről később bővebben informálódunk.
  • A játék játszásához szükséges egy eredeti GTA IV lemez.
  • Szükséges egy Windows Live account a mentéshez és az achivmentekért.
  • A multiplayer-hez kell egy aktív internet kapcsolat és Rockstar Social Club profil.
  • Akik egy vágott verzióval próbálkoznak azoknak nem lesz teljesen játszható a játék.
  • Ha két dolgot kicserélünk a számítógépben (például grafikus kártya, vagy processzor) újra kell aktiválnunk a játékot.
  • A játék a SecuROM másolásvédelemmel is el lesz látva.
2008.11.28 18:09  ▪ Forrás: PC Games Hardware  ▪ Írta: VISALI Elolvasom 55

Már régóta lehetett tudni, hogy a Grand Theft Auto IV-hez két Xbox 360 exkluzív letölthető tartalom [DLC] fog készülni. Sokáig nem kaptunk róla semmiféle hírt, de a közelmúltban felfedték a The Lost and Damned névre hallgató kiegészítést. Egyedül az árát nem ismertük - idáig...

A GameStop internetes játékportál ugyanis feltette az első DLC-t az adatbázisára. Árként $19.99 dollárt jelöltek meg, amely körülbelül 4000 magyar forintnak felel meg. Ez igazán nem számít soknak, de lássuk a csomag fontosabb jellemzőit:

  • A csomagolás tartalmaz egy nagy méretű kétoldalas posztert, és egy Xbox LIVE Marketplace token kártyát. Ezen a kártyán egy kódszám fog szerepelni, ami az Xbox Live-ról való letöltéshez kell.
  • A játékhoz szükséges a Grand Theft Auto IV Xbox 360-as változata.
  • A csomag nem tartalmaz semmiféle lemezt.
  • Gold vagy Silver Xbox LIVE account szükséges a kiegészítő letöltéséhez.

A $19.99 dolláros ár 1600 Microsoft pontnak felel meg, tehát akár már most el lehet kezdeni gyűjteni a DLC-re.

2008.11.27 22:27  ▪ Forrás: GameStop  ▪ Írta: Ben Dover Elolvasom 9

Egyérdekeses hírt közlünk le olvasóinkkal. Bár minket, magyarokat ez különösképp nem érint. A lengyel Cenega a Grand Theft Auto IV PC-re készülő áltozatának lengyel kiadását jelentette be...

Ez annyit jelent, hogy a játék néhány lengyel nyelvi extrát kap majd. Ezek a következők:

  • Lengyel útmutatók a játékhoz
  • A játékban megtalálható lengyel helyszínek részletes leírása
  • Egy egyedülálló CD-kulcs a multiplayerhez a Games for Windoes Live rendszeren
  • Elegáns lengyel csomagolás, kidomborított Rockstar emblémával

Akik jól értenek legalább egy szláv nyelvet, azoknak ajánlom figyelmébe ezt a speciális kiadást. Tapasztalatból tudom, hogy ha egy szláv nyelvet megtanul az ember, akkor könnyen megérti a többit is.

2008.11.27 19:22  ▪ Forrás: Cenega.pl  ▪ Írta: VISALI Elolvasom 16

Ismét egy előzetest publikáltak a neten a már konzolokon is nagy sikert aratott Grand Thetf Auto IV-ről. Ezúttal a 1UP.com weboldalnak köszönhetünk egy összefoglalót, amely a játék multiplayer részét kívánja prezentálni. Ráadásul 8 új screenshotot is mellékeltek a cikkhez.

A tesztelők két játékmódot próbáltak ki a tizenötből: a Team Deatchmatch és a GTA Race futamokat. Az előbbi tesztje alatt négy négy darab, nyolc fős csapat küzdött meg egymással Bohan városrészében. Az utóbbi többjátékos mód játszásakor a maximális 32 résztvevő küzdött egymás ellen. A két szerencsés, akik kipróbálhatták a játékot egyértelműen kijelentették, hogy a nagyobb játkos létszám sokkal élvezetesebbé teszi az online harcokat. Kipróbálták a részletes keresést is, de erről azon kívül, hogy kiválaszthatjuk a keresendő módot és a játékosok számát, nem derült fény több információra. A cikk elején egy pár mondat erejéig még kitértek az egyik single player részt is érintő fontos elemre. A billentyű + egér kombinációval az irányítás olyannyira jó, hogy még a pisztoly is egy komoly, hatásos fegyver lett, az általa leadott pontos fejlövésekkel.

GTAGTAGTAGTAGTAGTAGTAGTA

2008.11.26 14:02  ▪ Forrás: 1UP  ▪ Írta: VISALI Elolvasom 7

A Grand Theft Auto IV PC-s verziójában lévő beépített videoszerkesztő-funkcióról valószínűleg minden látogatónk tudomást szerzett már, aki mégse, az lapozgasson vissza a hírekben. A Rockstaros srácok már néhány - egész pontosan 6 db - mintavideót is feltöltöttek az erre szolgáló Social Club TV oldalára.

A GameTrailers weboldala most újabb három klippel lepett meg bennünket. Ezek közül kettő egy újabb mintavideó, valamint egy egészen exkluzív, a Video Editort bemutató "tutorial" videó is rendelkezésünkre áll a GT-nek köszönhetően. A szövegelés helyett nézzétek meg a remekül sikerült klipeket, egyet itt, a másik kettőt pedig a "Folytatás" gombra kattintva.

Super Niko

 

2008.11.25 21:19 ▪ Írta: Ben Dover Elolvasom 6

Megújult honlappal várja régi és leendő játékosait a World Wide Gamers – Magyarország! Új külső és újabb lehetőségek várnak mindenkit az új wwg portálon! Ha még nem vagy tagja, csatlakozz te is a wwg közösséghez, regisztráld magad Magyarország első igazi összesítő játékos adatbázisába! Játékok, játékosok, csapatok, közösségi oldalak, minden egy helyen! 

Itt a december, jönnek az ünnepek, ezért a wwg is még több, még nagyobb meglepetésekkel, nyereményekkel készül decemberben! Nem érdemes kihagyni! További információk, folyamatosan az oldalon, a wwg.hu címen!

2008.11.25 19:16 ▪ Írta: wwgSTAFF Elolvasom 3

Kis idővel a Grand Theft Auto IV konzolos megjelenése előtt indította el a Rockstar Games a Social Club névre keresztelt ingyenes online rendszerüket, amely a játékosok közt próbál közösséget kialakítani, és egyéb extra tartalmakkal ellátni azokat. A weboldal most azonban új köntösbe bújt...

Az eddigi Flash alapú oldalról - ami sokaknál lassú lehetett - HTML oldallá változott a Social Club, valamint egy sokkal áttekinthetőbb, és egyszerűen elérhető designt kapott. A főoldalon a fenti menüsor alatt egy folyamatosan változó hírtáblát láthatunk, amely a legfrissebb hírekről tájékoztat a klubbal kapcsolatban. Alatta szintén hírek találhatóak, a legfrissebb újításokhoz férhetünk hozzá egyetlen kattintással.

GTA

Talán a fenti menüsor a leglényegesebb elem az oldalon. A főoldalt a Home segítségével érjük el, az azután következő, Games menüpont a klubon jelenleg résztvevő játékokat sorolja fel. Jelenleg a Midnight Club: Los Angeles, valamint a Grand Theft Auto IV rendelkezik online statisztikai rendszerrel, azonban a 2009 második negyedévében megjelenő GTA Chinatown Wars is helyet kapott itt - egyelőre Coming Soon felirattal. Következő menüpont a News, ahol a fontosabb híreket olvashatjuk el áttekinthetőbb formában.

A következő két menüpont jelenleg fejlesztés alatt áll. A Friends szolgáltatás valószínűleg a játékosokat próbálja még közelebb hozni egymáshoz, a Message Wall, azaz üzenőfal pedig egyértelmű. A menüsor legvégén lévő TV ikonnal egy kattintással hozzáférhetünk a Social Club TV nevű oldalhoz, ahová játékosok ezrei fogják saját készítésű GTA IV-es videóikat feltölteni.

Az újítások közé tartozik még a "Rockstar Nickname" beállítása, ami nem más, mint egy egyedi felhasználónév kreálása. A XBL Gamertag illetve a PSN ID továbbra is megmarad, sőt a játékkal kapcsolatos szolgáltatások továbbra is ezt használják. A Rockstar Nickname a közösségi funkciókban fog szerepet játszani, mint az előbb említett Friends illetve Message Wall szolgáltatások, de a Social Club TV-re feltöltött felvételeket is a nicknevünk alapján lehet majd beazonosítani. A végére még egy információ: a ZiT szolgáltatás jelenleg nem üzemel.

Röviden ennyi lenne a Social Club 1.1 bemutatása, ha eddig még nem tettétek, kattintsatok IDE az oldal meglátogatásához. Jó böngészést!

2008.11.25 16:11  ▪ Forrás: Social Club  ▪ Írta: Ben Dover Elolvasom 11

Bizonyára oldalunk látogatói közül is sokan előrendelték már a Grand Theft Auto IV PC változatát, aki azonban ezt még csak halogatta, az most egy remek ajánlatot is kihasználhat.

A híres-neves Steam ugyanis olyan akcióval rukkolt elő, ami biztosan mindenkinek megéri. Az akció szerint aki előrendeli a Grand Theft Auto IV-et, az egy Vice City-t kap mellé teljesen ingyen. A Steam oldalán a GTA IV mindössze $49.99, ami átszámítva körülbelül 11 000 forintnak felel meg. Aki ki szeretné használni ezt a lehetőséget, akkor katt a hír forrására és már lehet is előrendelni a játéko(ka)t.

2008.11.22 10:20  ▪ Forrás: Steam  ▪ Írta: Ben Dover Elolvasom 9

A Grand Theft Auto IV hivatalos oldalára két nappal ezelőtt publikálták a Rockstar dolgozói a PC szekciót, amelyben nem csak új infók és képek, de egy bővebb Video Editor ismertető, valamint a Social Club TV bejelentése is helyet kapott. A fejlesztők által készített négy mintavideó a PC verzióban megtalálható videószerkesztőt, illetve annak képességeit mutatta be.

Most két új ilyen szerzemény látott napvilágot, a mindenki által ismert videómegosztó portálon. Az egyik klipen, amely a "Burgatory" címet kapta, egy érdekes arcú karakter bohóckodását láthatjuk, amint a Burger Shot bolt "fogságába kerül". A második videó, amely a "Comrades" névvel bír, Niko átlagos ámokfutását mutatja be. A klipeket a Social Club TV oldalán is megtekinthetitek, de ha a "Folytatás..." feliratra navigáltok, ebben a hírben is meg lehet nézni őket.

2008.11.21 21:24 ▪ Írta: Ben Dover Elolvasom 14

Tegnap végre bejelentette a Take-Two a nagy sikerű Grand Theft Auto IV első epizodikus tartalmának érkezését, amely a The Lost and Damned nevet viseli. Nem sokkal az első információk érkezése után elindult a DLC hivatalos weboldala is.

Az oldalon a kiegészítés logója, a már publikált négy screenshot, az Xbox Live embléma tekinthető meg, valamint a képek felett megjelenési időpontként "2009 februárjában érkezik" felirat díszeleg. Ezek mellett a bal alsó sarokban helyet kapott az ESRB RP jelzés, ami annyit jelent, hogy a játék -esetünkben kiegészítő- besorolás alatt áll. Ez egy html alapú egyszerű honlap, később talán várható egy flash alapú, szekciókra osztott, több médiát tartalmazó hivatalos oldal. A jelenlegit itt lehet megtekinteni.

2008.11.21 16:12  ▪ Forrás: Hivatalos oldal  ▪ Írta: VISALI Elolvasom 4
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink