Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVVice City Stories - Multiplayer

Módosítva: 2008. 07. 21. 22:29  |  Szerző: Ben Dover

A Liberty City Stories multiplayer funkciójának nagy sikere után nem volt kérdés, hogy a Vice City Stories PSP verziója is megkapja-e a többjátékos lehetőséget. Ezúttal még több, összesen 10 féle játékmód közül válogathatunk, és egy időben 2-6 személy játszhat egyszerre Ad-Hoc hálózaton keresztül.

Grand Theft Auto: A név kötelez. A játék elején mindenki kap egy listát (valószínűleg ugyan azt) rajta autó nevekkel. A feladat, hogy minél több autót, minél gyorsabban és minél kevesebb sérülés mellet kell leszállítani a kijelölt helyre. Az nyer, aki a legjobb.
Might of the Hunter: Ez hasonló a Tanks for the memories módhoz, azt leszámítva, hogy itt egy Hunter helikoptert kell megszerezni. A védekező csapat rakétavetővel van fel fegyverkezve. Mihelyst a támadó csapat megszerezte a Huntert, meg kell ölnie a földön tartózkodó ellenségeket. Ha helikopterben ülő játékos túl messze megy játék tértől, az illető meghal, és a helikopter visszakerül a helyére. Egy heli-ikon jelzi majd az elkötésre várakozó helikoptereket.
Protection Racket: Ebben a módban lesz két csapat, akiknek lesz egy-egy limuzinja. A feladat pedig nem más, minthogy megvédjük, avagy megtámadjuk a limókat. Így az egyik csapat támad még a másik megvédi a csapata autóját. A cél megsemmisíteni a másik csapat limuzinját.
Taken for a ride: Ez egy alap multi mód, leginkább Capture the Flagre hasonlít. A két csapat van, a két csapatnak pedig egy-egy autója. A feladat, hogy a saját bázisunkra gördítsük az ellenfél autóját. Az nyer, aki előbb ellopja a másik csapat autóját, és azt sikeresen el is viszi a rejtekhelyre.
Tanks for the memories: A játék a kezdéskor le dob egy tankot, amit meg kell szerezni. A leggyorsabb birtokolhatja majd a tankot. A feladat pedig, hogy minél tovább életben kell maradni a tankkal, még a többi játékos rakétavetővel lő a páncélozott, ám nem végtelen életű járműre.
Hit List: Talán a legnehezebb és a legérdekesebb mód. Van egy védekező, ún. „Mark”, mindenki más pedig támadó. A Marknak egyetlen feladata van, életben maradni. A védekező játékos a saját radarján nem látja a támadókat, így azok könnyen megölhetik. A Marknak lehetősége van elmenekülni autóval, ám egy idő után felrobban a kocsi. Ha a Mark meghal, egy másik játékos lép a helyébe. A kör végén az nyer, aki a legtovább tudott életben maradni.
Vice City City Survivor: Ez egy bizonyos „szabad” öldöklés. Mikor elkezdődik a játék kapunk egy bizonyos időt, ami alatt minél többször kell megölni az ellenfeleket. Az nyer aki a megszabott idő alatt a legtöbbször öl meg másokat.
V.I.P. R.I.P.: A játékban két csapat van, a védők és a támadók. A védők közt van egy fő ember, a VIP akire vigyázni kell, még az összeszed 5 darab aktatáskát. Amint a VIP begyűjtötte a táskát, máris megjelenik a következő a térképen. E közben a támadóknak meg kell ölnie a VIP embert. Az a csapat nyer amelyik jobban végzi a „munkáját”.
Street Rage: Egyszerű utcai verseny, egy kevés Need for Speed behatással. Az nyer, aki legelőször áthajt a célvonalon.
Empire Takedown: Ez a mód leginkább a Counter-Strike nevű játékra hasonlít. Két csapat van, akik közül az egyiknek van egy épület csoportja (birodalma). A támadó (Terrorista) csapatnak össze kell szednie Vice Cityben szétszórt bombákat. Ezeket aztán el kell vinni az épületekhez, majd ott felszerelni és élesíteni. A védő csapatnak meg kell akadályozni, hogy támadók el jussanak az épületig, vagy ha már ott vannak és a bombát fel rakták, azt hatástalanítani. Ha nem sikerül védő csapat munkája, az épület megsemmisül, és a támadók egyel közelebb kerültek a győzelemhez. A játék akkor ér véget, ha a támadók minden épületet felrobbantottak.
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Vice City Stories
Ki van itt?
Jelenleg 19 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak