Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Vice City Stories - Multiplayer

A Liberty City Stories multiplayer funkciójának nagy sikere után nem volt kérdés, hogy a Vice City Stories PSP verziója is megkapja-e a többjátékos lehetőséget. Ezúttal még több, összesen 10 féle játékmód közül válogathatunk, és egy időben 2-6 személy játszhat egyszerre Ad-Hoc hálózaton keresztül.

Grand Theft Auto: A név kötelez. A játék elején mindenki kap egy listát (valószínűleg ugyan azt) rajta autó nevekkel. A feladat, hogy minél több autót, minél gyorsabban és minél kevesebb sérülés mellet kell leszállítani a kijelölt helyre. Az nyer, aki a legjobb.
Might of the Hunter: Ez hasonló a Tanks for the memories módhoz, azt leszámítva, hogy itt egy Hunter helikoptert kell megszerezni. A védekező csapat rakétavetővel van fel fegyverkezve. Mihelyst a támadó csapat megszerezte a Huntert, meg kell ölnie a földön tartózkodó ellenségeket. Ha helikopterben ülő játékos túl messze megy játék tértől, az illető meghal, és a helikopter visszakerül a helyére. Egy heli-ikon jelzi majd az elkötésre várakozó helikoptereket.
Protection Racket: Ebben a módban lesz két csapat, akiknek lesz egy-egy limuzinja. A feladat pedig nem más, minthogy megvédjük, avagy megtámadjuk a limókat. Így az egyik csapat támad még a másik megvédi a csapata autóját. A cél megsemmisíteni a másik csapat limuzinját.
Taken for a ride: Ez egy alap multi mód, leginkább Capture the Flagre hasonlít. A két csapat van, a két csapatnak pedig egy-egy autója. A feladat, hogy a saját bázisunkra gördítsük az ellenfél autóját. Az nyer, aki előbb ellopja a másik csapat autóját, és azt sikeresen el is viszi a rejtekhelyre.
Tanks for the memories: A játék a kezdéskor le dob egy tankot, amit meg kell szerezni. A leggyorsabb birtokolhatja majd a tankot. A feladat pedig, hogy minél tovább életben kell maradni a tankkal, még a többi játékos rakétavetővel lő a páncélozott, ám nem végtelen életű járműre.
Hit List: Talán a legnehezebb és a legérdekesebb mód. Van egy védekező, ún. „Mark”, mindenki más pedig támadó. A Marknak egyetlen feladata van, életben maradni. A védekező játékos a saját radarján nem látja a támadókat, így azok könnyen megölhetik. A Marknak lehetősége van elmenekülni autóval, ám egy idő után felrobban a kocsi. Ha a Mark meghal, egy másik játékos lép a helyébe. A kör végén az nyer, aki a legtovább tudott életben maradni.
Vice City City Survivor: Ez egy bizonyos „szabad” öldöklés. Mikor elkezdődik a játék kapunk egy bizonyos időt, ami alatt minél többször kell megölni az ellenfeleket. Az nyer aki a megszabott idő alatt a legtöbbször öl meg másokat.
V.I.P. R.I.P.: A játékban két csapat van, a védők és a támadók. A védők közt van egy fő ember, a VIP akire vigyázni kell, még az összeszed 5 darab aktatáskát. Amint a VIP begyűjtötte a táskát, máris megjelenik a következő a térképen. E közben a támadóknak meg kell ölnie a VIP embert. Az a csapat nyer amelyik jobban végzi a „munkáját”.
Street Rage: Egyszerű utcai verseny, egy kevés Need for Speed behatással. Az nyer, aki legelőször áthajt a célvonalon.
Empire Takedown: Ez a mód leginkább a Counter-Strike nevű játékra hasonlít. Két csapat van, akik közül az egyiknek van egy épület csoportja (birodalma). A támadó (Terrorista) csapatnak össze kell szednie Vice Cityben szétszórt bombákat. Ezeket aztán el kell vinni az épületekhez, majd ott felszerelni és élesíteni. A védő csapatnak meg kell akadályozni, hogy támadók el jussanak az épületig, vagy ha már ott vannak és a bombát fel rakták, azt hatástalanítani. Ha nem sikerül védő csapat munkája, az épület megsemmisül, és a támadók egyel közelebb kerültek a győzelemhez. A játék akkor ér véget, ha a támadók minden épületet felrobbantottak.
Módosítva: 2019. 05. 31. 11:14 ▪ Szerző: Ben Dover
Vice City Stories
Vice City Stories
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Csalások
Multimédia
Linkek
Emuláció