Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Vice City Stories - Emuláció -- Bevezetés

A számítógépes játékosok már a PC első évei óta foglalkoznak olyan megoldások felkutatásával, kifejlesztésével, melyek segítségével a többi platform játékait, játszi könnyedséggel indíthatják el kedvenc készülékükön. Ez a folyamat természetesen a Grand Theft Auto sorozat egyes tagjaira is igaz...

Bizonyára nem én vagyok az egyedüli ember, akit lehangol a tudat, hogy a Rockstar Games egyes játékai – jelen esetben a GTA részek – örökös, sőt időzített konzolexkluzivitást élveznek, vagy egyszerűen a fejlesztőcsapat el is veti a gondolatát egy esetleges többplatformos megjelenésnek.
Persze, ilyenkor jöhetnének a hangzatos ígéretek, hogy „a konzol jobb, és hosszútávon olcsóbb”, „több játék jelenik meg rájuk”, de egy vérbeli személyi számítógépes arc nem fog meghátrálni. Inkább, ahogy már írtam, megoldást keres a problémára.

És van megoldás a problémára!

Az alant látható két kép közül azt válaszd, amelyikre szükséged van. A PCSX2 a PlayStation 2 emulátort, míg a PPSSPP a PlayStation Portable emulátort takarja.

Módosítva: 2019. 05. 31. 11:18 ▪ Szerző: Shotgun
Vice City Stories
Vice City Stories
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Csalások
Multimédia
Linkek
Emuláció