Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Vice City Stories - Bandák

Természetesen egy GTA sem lehet GTA, különféle bandák, vagy bűnszervezetek nélkül. Vannak bandák, melyeknek küldetéseket is csinálhatsz, de vannak olyanok is, akiktől jobb ha távol tartod magad, hiszen amint meglátnak, tüzet nyitnak rád. Az alábbiakban láthatod az összes banda képét, és információit.

Los Cabrones

Kép a tagokról
Leírás

Fontosabb adatok

Bandavezér: Umberto Robina
A banda nemzetisége: Kubai, Latin-Amerikai
Az általuk használt jármű: Cuban Hermes
Fegyverük: Pisztoly, Mac-10
Terület: Fő sziget, Little Havana
Rivális banda: Cholos

Ők a kubai banda, akik a Vice City-ben is szerepelnek, bár itt még a Los Cabrones nevet viselik. Umberto Robina a banda feje, Little Havana területén szeretnének egy kisebb birodalmat kiépíteni. Nagy ellenségük a Cholos banda, akikkel számos összecsapásra is sor kerül a játék során. Ennek oka, hogy a Little Havana területét uraló Cholos banda egyre jobban terjeszkedni akar, amit a Los Cabrones nem néz jó szemmel.

Vic Vance jó barátja Umberto-nak, és több küldetést is végre kell hajtanunk neki. A Los Cabrones tagjai fehér alapon sárga lángmintás Hermes-ben járnak, és kedvenc fegyverük a pisztoly.

Cholos

Kép a tagokról
Leírás

Fontosabb adatok

Bandavezér: Ismeretlen
A banda nemzetisége: Latin-Amerikai
Az általuk használt jármű: Cholo Sabre
Fegyverük: Baseball ütő, Pisztoly, Mac-10
Terület: Fő sziget, Little Haiti
Rivális banda: Los Cabrones, Vance Family

A Cholos tagjai rendkívül ellenségesek velünk, és a Los Cabrones bandával szemben. A Vice City Stories idején ők a legnagyobb bűnszervezet Little Havana, és Little Haiti városrészekben. Számos téren támadják őket - Phil Cassidy például a virágzó fegyverkereskedelmük ellen harcol, a Trailer Park Mafia pedig sok más tettüket nem nézi jó szemmel.

A játék története alatt egyre több lesz a Los Cabrones tagok száma, és talán ez jelenti a legnagyobb veszélyt a Cholos bandának. A két banda közt véres harcok törnek ki a területért. Mikor a Cholos megpróbálja megölni Alberto Robinát, a Los Cabrones végső csapást mér a Cholos bandára: az egyik raktárépületüket földig rombolja. Ezt követően 1986-ra, a Vice City idejére létszámuk oly mértékben lecsökken, hogy már nincsenek is jelen a játékban.

Sharks

Kép a tagokról Leírás

Fontosabb adatok

Bandavezér: Ismeretlen
A banda nemzetisége: Egyéb
Az általuk használt jármű: Gang Rancher
Fegyverük: SMG, Mac-10, M16
Terület: Mindenütt, ahol van házuk, de főként Keleti sziget, Vice Point.
Rivális banda: Bikers, Vance Family

Ez az agresszív banda a keleti szigeten tevékenykedik, főleg Vicepoint-ban, és a North Point Mall környékén láthatjuk őket. Főleg védelmi pénz beszedésével foglalkoznak, számos házuk van a területükön, melyeket később elfoglalhatunk. Bandaháborúkat folytatnak a motorosokkal, akik szintén több kereskedelmi ágazatban is tevékenyen részt vesznek.

Nagy, piros csíkos terepjárójuk jellegzetes, területükön csak felfegyverkezve érdemes sétálgatni. A Sharks banda egyébként az 1986-os Vice City-ben megtalálható "Streetwannabes" banda elődje.

Bikers

Kép a tagokról Leírás

Fontosabb adatok

Bandavezér: Mitch Baker
A banda nemzetisége: Kelet-Európai
Az általuk használt jármű: Freeway, Biker Angel
Fegyverük: Pisztoly, Tec-9
Terület: Fő sziget, Downtown, bár ahol házuk van, ott is találkozhatunk velük.
Rivális banda: Sharks, Vance Family

A Vice City-ből már jól ismerhetjük ezeket a kitetovált, nagy darab, bőrdzsekis motorosokat. A Vice City Stories-ban a Sharks bandával harcolnak folyton a házaikért, és ha beléjük kötsz, nem haboznak lőni. Ők is sok épületet birtokolnak, melyeket mind el kell foglalnunk a játék végigviteléhez.

Trailer Park Mafia

Kép a tagokról Leírás

Fontosabb adatok

Bandavezér: Marty J. Williams
A banda nemzetisége: Amerikai
Az általuk használt jármű: Bobcat, Quad
Fegyverük: Baseball ütő, Pisztoly
Terület: Fő sziget, Trailer Park (a leendő Sunshine Autos területe körül)
Rivális banda: Cholos

A Trailer Park Mafia igazi amerikai rosszfiúkból áll, és Marty J Williams vezetésével remekül megy nekik az üzlet. Alkohol-kereskedelemmel, prostitúcióval és illegális versenyek szervezésével foglalkoznak. A befolyásuk Victor jópár küldetést megcsinál nekik, ám a "D.I.V.O.R.C.E." című misszió során Vic megöli Marty-t. Ezután Victor és Lance megszerzik a Trailer Park Mafia üzleteit, és a bandának ezzel véget vetnek.

Tagjaikat nem igazán látni az utcákon, csupán néhány küldetés erejéig láthatjuk őket. Trikót, farmert, baseball sapkát viselnek, felsőjükön a Confederate zászló látható.

Mendez Cartel

Kép a tagokról Leírás

Fontosabb adatok

Bandavezér: Armando Mendez, Diego Mendez
A banda nemzetisége: Latin-Amerikai
Az általuk használt jármű: Sentinel XS
Fegyverük: AK-47, SMG, Mac-10
Terület: Prawn Island
Rivális banda: Vance Family

A Mendez Cartel egy erős és befolyásos, kokain-kereskedelemmel foglalkozó bűnszervezet, melynek Armando és Diego a fejei. Már a 70-es évek vége óta létezik. Többek közt ők szolgáltatnak drogot a hadsereg néhány felső rangú tisztje számára, ahogy Jerry Martinez-nek is (mint tudjuk, mindenki korrupt).

Diego és Armando egy hatalmas villával rendelkezik a Prawn Island területén, de a banda tagjait nem lehet látni az utcákon (A multiplayer mód Gang War részlegében viszont ki lehet választani a "Mendez Gang" bandatagokat). A villát 1986-ra már elfoglalták a későbbi Sharks banda tagjai. A Vice City-ben a Mendez Cartel már feledésbe merült, mert Victor Vance leszámolt a banda vezéreivel 1984-ben.

Vance Family

Kép a tagokról Leírás

Fontosabb adatok

Bandavezér: Victor Vance, Lance Vance
A banda nemzetisége: Egyéb
Az általuk használt jármű: Nincs
Fegyverük: AK-47, Mac-10
Terület: Mindenütt
Rivális banda: Cholos, Sharks, Bikers, Mendez testvérek

A Grand Theft Auto Vice City elején, és az egész Grand Theft Auto Vice City Stories-ban fennáll a Vance Family nevű bűnszervezet, melynek vezetői Lance és Victor. Miután Victort kirúgják a katonaságból, valamit ki kell találnia, hogy pénzt keressen beteg testvére, Pete gyógyítására. Kénytelen lesz megismerni Vice City alvilágát, és testvére rábeszéli egy drogkereskedelem beindítására.

Victor a történet során számos bandával összetűzésbe kerül, és több házat is elfoglal, melyekben különböző üzleágakat indít el. 1986-ra, a Vice City történetére a banda hírneve már nem akkora, mint két évvel korábban. A bűnszervezet végső megszűnését Victor Vance megölése jelenti, amikor is egy drogátadás során Diaz emberei leszámolnak főhősünkkel. Lance-t később Tommy Vercetti öli meg.

White Stallionz

Kép a tagokról Leírás

Fontosabb adatok

Bandavezér: Ismeretlen
A banda nemzetisége: Kelet-Európai
Az általuk használt jármű: Freeway, Wintergreen
Fegyverük: Pisztoly, Baseball ütő
Terület: White Stallionz bár, Little Haiti
Rivális banda: Vance Family

Kissé homoszexuális beállítottságú motorosokból áll ez az érdekes banda. Az utcákon nem láthatjuk őket, és tulajdonképpen csak a "The Bum Deal" nevezetű küldetés során találkozhatunk velük. A küldetés előtt Bryan Forbes elküld minket a White Stallionz bárba, mondván, hogy ott nagy mennyiségű drogot szeretnének venni. Amikor a Vance testvérek megérkeznek, a motorosok megtámadják őket.

Ezek voltak a főbb bandák, csoportok, melyek a játékban mérvadó szerepet játszanak. A most következő néhány csoportra nem igazán felel meg a "banda" kifejezés, de mégis csoportban vannak jelen az utcákon, éppen ezért a bandákhoz sorolhatnánk be őket.

Patrol Invest Group

Kép a tagokról Leírás

Fontosabb adatok

Bandavezér: Nincs
A banda nemzetisége: Egyéb
Az általuk használt jármű: Baggage Handler
Fegyverük: Pisztoly
Terület: Egész Vice City
Rivális banda: Sharks

A Patrol Invest Group (ismertebb nevén P.I.G.) egy magánjellegű biztonsági őrszolgálat Vice City-ben. Nincs akkora hatalmuk, mint a rendőröknek, de ha bármilyen kisebb kihágást tapasztalnak az utcákon, azonnal lőnek. Többnyire a gazdagabb, vagy forgalmasabb területeken találkozhatunk velük, mint a reptér, bevásárló központ, vagy éppen a Starfish Island. Csopotokban ritkán láthatjuk őket, főként egyedül járkálnak az utakon. Külön járművel nem közlekednek, bát az Escobar International Airport területén gyakran Baggage Handler-t vezetnek. Két évvel később, a Grand Theft Auto Vice City-ben már elkezdtek bűnözni is, és kialakul egy kisebb csoportjuk is, a DBP Security.

Golfosok

Kép a tagokról Leírás

Fontosabb adatok

Bandavezér: Nincs
A banda nemzetisége: Egyéb
Az általuk használt jármű: Caddy
Fegyverük: Golfütő
Terület: Leaf Links golfclub és környéke
Rivális banda: Nincs

Csoportokban beszélgetnek a golfklub környékén. Ha megtámadod őket, vagy el akarod lopni a golfkocsijukat, akkor nem restek visszatámadni. Alapvetően békés csoport, nem ártanak senkinek.

Hadsereg

Kép a tagokról Leírás

Fontosabb adatok

Bandavezér: Sgt. Jerry Martinez
A banda nemzetisége: Egyéb
Az általuk használt jármű: Patriot, Barracks OL, Rhino, Hunter
Fegyverük: M16
Terület: Fő sziget, Fort Baxter támaszpont
Rivális banda: Nincs

A játék elején barátunknak tekinthetjük őket. Hat csillagos körözésnél a katonaság fog ránk vadászni, és akár tankokat is bevetnek ellenünk. Vezetőjük Jerry Martinez, aki a játék elején ki is rúg minket a hadseregből. Onnantól fogva nem ajánlatos a Fort Baxter területét látogatni, hacsak nem viselünk Army Fatigues ruhát.

Módosítva: 2019. 05. 31. 11:12 ▪ Szerző: Ben Dover
Vice City Stories
Vice City Stories
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Csalások
Multimédia
Linkek
Emuláció