Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Vice City Stories - Léggömbök

Mint minden GTA-ban, itt is rejtettek el készítők dolgokat, melyeket össze kell gyűjtenünk, ha 100%-osan végig akarjuk vinni a játékot. 100 rejtett csomag helyett most 99 piros léggömböt kell megtalálnunk és kidurrantanunk, úgy, hogy manuálisan célba kell venni, majd rálőni. Számos lufi elérhetetlen helyen van, így ezekhez szereznünk kell távcsöves puskát. Ha nem sikerül valamilyen fegyverrel kidurrantani egy nem túl közeli lufit, akkor a fegyver pontatlansága és a távolság akadályozza ezt meg. Ilyenkor szerezni kell valami pontosabb fegyvert, és erre is a legjobb választás a távcsöves puska.

Ha elérünk bizonyos számú kilőtt lufit, akkor "ajándékot" kapunk, amelyeket a mentésre alkalmas helyeinknél találhatunk meg. Ezek a következők:

10 kilőtt léggömb - Pisztoly
20 kilőtt léggömb - Scorpion
30 kilőtt léggömb - Stubby Shotgun
40 kilőtt léggömb - Molotov koktél
50 kilőtt léggömb - AK47
60 kilőtt léggömb - Páncél
70 kilőtt léggömb - Lángszóró
80 kilőtt léggömb - Equalizer
90 kilőtt léggömb - Sniper
99 kilőtt léggömb - M249 Minigun

Természetesen nagyon nehéz lenne az összes lufit megtalálni, így ehhez is készítettek térképet a rajongók, amelyen mind a 99 lufi helye be van jelölve.

Módosítva: 2019. 05. 31. 11:16 ▪ Szerző: Ben Dover
Vice City Stories
Vice City Stories
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Csalások
Multimédia
Linkek
Emuláció