Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVVice City Stories - Felvehető tárgyak

Módosítva: 2008. 10. 23. 19:53  |  Szerző: Ben Dover

A város területén számos helyen találhatunk különféle tárgyakat, tokeneket, melyek felszedése után különféle hatásokat érhetünk el. Ezek többnyire forgó rózsaszín korongok, rajtuk valamilyen szimbólummal. A fegyverekre most nem térnék ki, hiszen arról már egy másik cikkben részletesen olvashatsz. A most következő felvehető tárgyak valószínűleg már mind ismerősek lehetnek, hiszen a legtöbb GTA-ban benne voltak:

Kép
Leírás

Élet [Health]

Kezdjük a legalapvetőbb tárggyal, az életcsomaggal. Felvétele után az életerődet jelző csík egyből a maximum értékre ugrik. Ha teljesítetted a mentős küldetéseket, egy plusz jel is megjelenik a csíkon, mely értelemszerűen több életerőt jelent.

Rendőrcsillag [Police Bribe]

Ez a tárgy is minden Grand Theft Auto epizódban megtalálható. Segítségével a körözési szintünkből faraghatunk le egy-egy csillagot. Ha ügyesek vagyunk, akár egy nagyobb körözési szinttől is könnyen meg lehet szabadulni, ha sok ilyet veszünk fel.

Adrenalin kapszula [Adrenaline]

Ha felveszed ezt az adrenalin kapszulát, 1 egész percig minden belassul, és sokkal nagyobb erővel tudod megütni az embereket. Emellett fegyvereid célzása is pontosabb lesz, és akár néhány töltényt is ki tudsz kerülni. Lövöldözős küldetéseknél hasznát veheted. Fontos megjegyezni, hogyha valamilyen járműbe beszállsz, a kapszula hatása elmúlik.

Információ [Information]

Többnyire kórházaknál, boltoknál, vagy fontosabb helyeknél találhatsz ilyet. Ha felveszed, információt kaphatsz az adott hely szerepéről - például ha a kórház előtt találhatóba állsz bele, akkor elmondja, hogy minden halál után a kórház előtt kezded tovább az ámokfutásodat. Ha már egy ilyet felvettél, legközelebb nem veheted fel újból, mert eltűnik.

Pajzs [Armour]

Az életerőnket jelző csík mellett a másik fontos dolog a golyóálló mellényünk. Ha felvesszük a bal oldalt található pajzsot, egy kék csík jelenik meg az életerőnk alatt. A bűnüldözős küldetések teljesítése után ezen is egy szürke plusz jel jelenik meg. Ha a pályán hirtelen nem találsz ilyen mellényt, csak menj be valamelyik fegyverboltba, és $180-$240 dollár körüli értéken meg is veheted.

Öltözék cserélése

Minden mentésre alkalmas házadban találhatsz egy ilyen ikont. Segítségével a már meglévő ruhák között váltogathatsz. Ha beleállsz, a jobbra / balra nyilakkal választhatod ki a kívánt ruhát, majd az X lenyomásával erősítheted meg a választásodat.

Halálfej [Rampage]

Az őrjöngéseket indíthatod el vele, ha felveszed ezt a forgó halálfej ikont. A Vice City Stories PSP verziójában 30, míg a PS2 verzióban 36 ilyen őrjöngést találhatsz szétszórva a pályán, melyek a 100%-os végigjátszáshoz is szükségesek.

Lakat [Unlockable]

A GTA sorozat első két epizódjában már szerepelt, az ikonja egy kulcs volt. Most viszont újra látjhatjuk kicsit tovább fejlesztve a funkcióját. Különféle feladatok, küldetések teljesítésével egyre több járművet kaphatsz, melyek ilyen lakat formájában jelennek meg a megadott helyen. Ha beleállsz, megkérdezi, hogy valóban meg akarod-e venni az adott járművet. Ha meghalsz, vagy letartóztatnak a rendőrök, akkor a kórház / rendőrség épülete előtt is egy lakat lesz, mellyel a fegyvereidet vásárolhatod vissza.

Nagy Floppy [Save]

Szintén minden rejtekhelyeden található egy ilyen floppy, de az elfoglalt épületekben is vannak. Csak szimplán vedd fel, ha el akarod menteni a jelenlegi játékállásodat. Mint minden GTA-ban, küldetések közben nem lehet menteni.

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Vice City Stories
Ki van itt?
Jelenleg 28 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak