Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Egyesült a Rockstar Modding Studio és a Rage Team

Most jött a hír, hogy a Vice City Rage-et fejlesztő Rage Team és a korábbi GTA IV: San Andreas-ért felelős Rockstar Modding Studio csapatai ezentúl egyesült erővel dolgoznak a projekteken, méghozzá a Rage Team név alatt.

A főként oroszokból álló Rage Team (nem összekeverendő a RAGE motort megalkotó RAGE Technology Group-pal, akik a Rockstar San Diego alatt dolgoznak), és a GTA IV:SA-ért felelős csapat mostantól együtt folytatja a munkát, ami a modokat illeti.

Mit is jelent ez?

Azt, hogy az RMS csapata megosztja a tudását, kutatásait, szkriptjeit és eszközeit a Rage Team tudásával, kutatásával és eszközeivel.

Milyen hatással lesz a modokra?

Az IV:SA megkapja a VCR féle versenyeket, illetve Den89 továbbra is csinálja a lenyűgöző trailereket. A VCR komolyabb audio eszközt, és később egy normális installert is fog kapni. Ezen túl megosztják egymással a hónapok, évek során szerzett tapasztalatokat.

Fog a két csapat egymás projektjén dolgozni?

Nem, mindenki marad a dolgánál, ahogy eddig is, az IV:SA-nak és a Rage Team-nek különálló fejlesztői vannak.

Mik a tervek?

A VCR-hez terv szerint érkeznek majd a frissítések, az IV:SA csapat pedig dolgozik a "Welcome to Venturas" update-en, amit tavaszra szánnak.

2012.01.15 00:11  ▪ Forrás: GTAForums.com  ▪ Írta: Ben Dover

pcfun
Offline
2012. 01. 15. 09:51
A dőltbetűs részben még az olvasható hogy a két csapat együtt fog dolgozni a projekteken, aztán lent meg,hogy mindenki marad a dolgánál.Mi az igazság?

Toni Cipriani
Offline
2012. 01. 15. 12:38
pcfun: Segítik egymást, de a másik kódbázisába nem fognak belefirkálni. Legalábbis nekem ez jött le.

Gege
Offline
2012. 01. 15. 12:58
Jogos, ha gépnél leszek javítom. Egyébként segítik egymást, de marad mindenki a sajátjánál: RSM az IVSA-nál, Rage meg a VCRnál. Eddig teljesen függetlenek voltak. Felvették egymással a kapcsolatot na, erről van szó.

Maccs
Offline
2012. 01. 15. 13:57
Vajon mit takar (tartalmaz) a "Welcome to Venturas" update!?

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink