Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

A Rockstar kommentálta a GTA V körüli felhajtást

2012.01.19 00:29  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Rockstar Newswire

A rajongók folyamatosan GTA V információkért könyörögnek a Rockstar Games oldalán, a Facebookon, és minden lehetséges helyen. Természetesen ezzel a Rockstar is tisztában van, de ragaszkodnak a jól bevált marketing stratégiához.

Ezúttal megtörték a csendet, és kommentálták a hatalmas érdeklődést, ami a következő Grand Theft Auto felé irányul. Magyarul így hangzik a komment:

"Természetesen nagyon örülünk a GTA V körüli lelkesedésnek és izgalomnak, de értsétek meg, hogy további információk és részletek csak a megfelelő időben fognak érkezni, amikor készen állunk többet is megmutatni. Viszont akik túlmennek egy bizonyos határon, és obszcén, agresszív viselkedést tanúsítanak, sőt néha bojkottálni is akarják a Rockstart, az nonszensz — az ilyenek hozzászólási jogát felfüggesztjük. Mindenki más tartson ki, és köszönjük a türelmeteket! Rockstar Games"

Mindennek eljön az ideje, így a GTA V-ről is a megfelelő időben kapunk információkat. Egyelőre érjük be az első trailerrel, és olvasgassátok a cikkeinket, amikben minden létező dolgot megpróbáltunk összeszedni a játékról. Maradjatok velünk továbbra is! :)

Kapcsolódó hír:

2012. 01. 19. 00:46
Sosem értettem miért olyan fontos mindenhova azt írni hogy "hey rockstar GTA V-öt akarjuk!!"
Egyesek azt hiszik hogy ezzel előrébb van a rockstar csapat és esetleg hamarabb kiadják?!
Ja és akkor most úgy látszik hogy a 2405ös misztikus szám nem a kiadás dátuma? Akkor mi? Csak egy Easter egg?? Érdekes....
Gege

Offline
2012. 01. 19. 00:48
Thank You God Always: Lehet hogy csak easter egg, Sam Houser születési dátumára. De valaminek történnie kell akkor szerintem. Túl sok az egybeesés.
NikitaDragovich

Offline
2012. 01. 19. 14:45
Gege: Gegének igaza van, szerintem Máj. 24.-én GTA 5 Trailer 2 lesz, és én egyet értek a Rockstaral! Majd egyszer a GTA 5 is elfog jönni, addig itt a Max Payne 3 ami Májusba jelennik meg, az sem rossz játék!
Rockstar69

Offline
2012. 01. 19. 20:34
Nehogy már Május 24-ig kelljen várni a következő trailer-re. Én már így is kész vagyok.
Gege

Offline
2012. 01. 20. 01:40
Biztos kapunk valamit május előtt, sőt így hogy csúsztatják a MP3-at, valamivel ki kell engesztelni a népet. Nem fognak májusig várni egy ilyen akciódús teaser trailer után.
Danny

Offline
2012. 01. 20. 21:42
Amúgy szerintem erőssen játszik az az seset hogy egyeltalán nem a GTA-hoz tartozik a május 24 hanem mondjuk vmi más Rockstaros cuccra és mivel az Agent is Rockstar North simán lehet h jön az első Agent trailer

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 38 vendég és a következő felhasználók böngészik az oldalunkat:
Kiemelt partnereink
Társoldalak