Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

A Rockstar kommentálta a GTA V körüli felhajtást

A rajongók folyamatosan GTA V információkért könyörögnek a Rockstar Games oldalán, a Facebookon, és minden lehetséges helyen. Természetesen ezzel a Rockstar is tisztában van, de ragaszkodnak a jól bevált marketing stratégiához.

Ezúttal megtörték a csendet, és kommentálták a hatalmas érdeklődést, ami a következő Grand Theft Auto felé irányul. Magyarul így hangzik a komment:

"Természetesen nagyon örülünk a GTA V körüli lelkesedésnek és izgalomnak, de értsétek meg, hogy további információk és részletek csak a megfelelő időben fognak érkezni, amikor készen állunk többet is megmutatni. Viszont akik túlmennek egy bizonyos határon, és obszcén, agresszív viselkedést tanúsítanak, sőt néha bojkottálni is akarják a Rockstart, az nonszensz — az ilyenek hozzászólási jogát felfüggesztjük. Mindenki más tartson ki, és köszönjük a türelmeteket! Rockstar Games"

Mindennek eljön az ideje, így a GTA V-ről is a megfelelő időben kapunk információkat. Egyelőre érjük be az első trailerrel, és olvasgassátok a cikkeinket, amikben minden létező dolgot megpróbáltunk összeszedni a játékról. Maradjatok velünk továbbra is! :)

Kapcsolódó hír:

2012.01.19 00:29  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Ben Dover
2012. 01. 19. 00:46
Sosem értettem miért olyan fontos mindenhova azt írni hogy "hey rockstar GTA V-öt akarjuk!!"
Egyesek azt hiszik hogy ezzel előrébb van a rockstar csapat és esetleg hamarabb kiadják?!
Ja és akkor most úgy látszik hogy a 2405ös misztikus szám nem a kiadás dátuma? Akkor mi? Csak egy Easter egg?? Érdekes....

Gege
Offline
2012. 01. 19. 00:48
Thank You God Always: Lehet hogy csak easter egg, Sam Houser születési dátumára. De valaminek történnie kell akkor szerintem. Túl sok az egybeesés.

NikitaDragovich
Offline
2012. 01. 19. 14:45
Gege: Gegének igaza van, szerintem Máj. 24.-én GTA 5 Trailer 2 lesz, és én egyet értek a Rockstaral! Majd egyszer a GTA 5 is elfog jönni, addig itt a Max Payne 3 ami Májusba jelennik meg, az sem rossz játék!

Rockstar69
Offline
2012. 01. 19. 20:34
Nehogy már Május 24-ig kelljen várni a következő trailer-re. Én már így is kész vagyok.

Gege
Offline
2012. 01. 20. 01:40
Biztos kapunk valamit május előtt, sőt így hogy csúsztatják a MP3-at, valamivel ki kell engesztelni a népet. Nem fognak májusig várni egy ilyen akciódús teaser trailer után.

Danny
Offline
2012. 01. 20. 21:42
Amúgy szerintem erőssen játszik az az seset hogy egyeltalán nem a GTA-hoz tartozik a május 24 hanem mondjuk vmi más Rockstaros cuccra és mivel az Agent is Rockstar North simán lehet h jön az első Agent trailer

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink