Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

5 évvel megjelenése után ismét toplistás a Vice City Stories

2012.01.22 11:20  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: PlayStation Blog

A Sony nemrég tette nyilvánossá a 2011 decemberére vonatkozó legnépszerűbb PlayStation Network címek toplistáját, ahol a PSP kategóriában újra feltűnik sokunk kedvence, a Vice City Stories.

Talán a GTA V körüli események hatására, vagy a nosztalgia kedvéért a vásárlók letöltéseinek köszönhetően a toplista ötödik helyét foglalhatta el a Grand Theft Auto: Vice City Stories. 2006. októberi megjelenése után több, mint 5 évvel ez szép teljesítmény, még a Sony is meglepődött.

  1. Corpse Party
  2. NBA 2K12 PSP
  3. Mega Man Maverick Hunter X
  4. Need For Speed Most Wanted
  5. Grand Theft Auto: Vice City Stories

A teljes PSN toplista itt található.

Visali

Offline
2012. 01. 22. 12:38
Magyarországon eközben már nem igazán népszerű a GTA. Decemberben a Grand Theft Auto IV volt a 20. hely körül a PC-s teljes árú toplistán, néha az összplatform lista alján. Mostanában a legjobban a GTA vice City PC és a Trilogy fogyott, de előbbi is csak a PC olcsó toplista 22. helyén van, utóbbi pedig épphogy felfért a rá 40. helyen.
MolGabi

Offline
2012. 01. 22. 13:40
Az itthoni eladásokat szerintem nagyban befolyásolja az is, hogy sok embernek nincs pénze szórakozásra, míg más országokban azért másképp alakulnak az anyagi dolgok.

Kevés játék van, ami ennyire időtálló. Jómagam a mai napig játszok a IV-es érával, mikor már valószínű sokan rég elfelejtették. Mai napig örömömet lelem benne. Vannak újabb és sokkal szebb játékok, de a játékélmény utánozhatatlan !
Toni Cipriani

Offline
2012. 01. 23. 02:40
MolGabi:
1. Itt toplistáról beszélünk, még 19. játék beférkőzött oda, azokra nem érvényes az általad leírt dolog?
2. Aki olyanokra céloz, hogy külföldön mindenki 10 darab Ford Mustangal jár az még nem mozdult ki csonka hazánkból.
Visali: Tudsz helyet ahonnan lehet vásárolni még Vice City-t? Nem GOTY kiadásra gondolok, sajnos az enyémnek már évek óta nem találom a dobozát, normális kiadást meg azóta sem lelek.
Cube Head

Offline
2012. 01. 23. 07:32
Episodest mennyiért lehet megvenni?
MolGabi

Offline
2012. 01. 23. 10:31
Toni Cipriani: Nem céloztam ilyesmire, de neked legyen igazad !
Visali

Offline
2012. 01. 23. 11:27
Toni Cipriani: Magyarországon újra kiadták a Gamemania sorozat tagjaként, vagyis itt elvileg csak a narancsdobozos kiadást lehet kapni. Igaz, talán az 576 oldalán láttam régi dobozos GTA San Andreas-t, de azt írták nincs raktáron, ott is csak a Premium Games sorozatban újra kiadott GTA San Andreas-t lehet kapni. Az egyetlen kvázi eredeti állapot, amiben tudtommal kapható, az a Grand Theft Auto: Trilogy pakk, amiben együtt van a GTA3-mal és a San Andreas-szal.
Toni Cipriani

Offline
2012. 01. 23. 15:32
Visali: Köszi az információkat, erre majd ránézek.
Deystan

Offline
2012. 01. 23. 20:01
A magyar eladásokban nagyban közrejátszik az, hogy ebben az országban az átlag ember örül ha nem hal éhen, nemhogy még eredeti játékokat vegyen. Még más európai országokban azért teljesen más a helyzet. Németországban pl. az emberek átlagkeresete 3000 euró/hó. Ez pontosan 898 ezer forint...
Nyugat-Európáról és USÁról már nem is beszélnék.
MolGabi

Offline
2012. 01. 23. 21:55
Deystan:

Igen, én is erre gondoltam ... Köszönöm !
Toni Cipriani

Offline
2012. 01. 23. 22:22
Deystan: A 874 ezer (ez a valós adat) egyrészt kiugró, másrészt nem egy főre jutó, hanem egy családra jutó, ami magában foglalja a pótlékokat, kedvezményeket stb. A magyar átlagkereset kb. 210 ezer, amiből Magyarországon sokkal jobban elélsz, mint Németországban, kb ott éhen is halnál ebből, mivel sokkal drágább az ottani megélhetés.
Nézzünk egy másik random európai és akkormár nyugati országot, például Portugáliát, ahol az átlagkereset 750 euro, ami kb. 225 ezer. Velük mivan?
Ahol magasabb az átlagkereset ott drágább is a megélhetés. Bár ezzel Magyarországon nem szokás számolni. Félreértés ne essék, Magyarország nem egy Szaúd-Arábia, ahol állampolgári jogon havonta zsebrevágsz másfél millát, de túlzásokba ne essünk és kezeljük helyén a dolgokat.
Ha két ember besétál egy boltba és az egyik vesz két kávét, a másik pedig semmit, akkor a statisztika szerint mindkettejükre jutott egy kávé. Ennyit ér a statisztika, ha a körülményeket nem tisztázzuk.
Visali

Offline
2012. 01. 23. 22:30
Toni Cipriani: Manapság inkább észak és dél között van különbség, Portugália pedig egy külünüsen bajba jutott déli állam. Miért nem mindjárt Görögország?

Magyarországon pedig vannak extrém kiadások, vegyük például a felsőoktatást. Támogatnak néhány diákot, egyre kevesebbet, a többiek fizethetnek, félévente akár közel félmilliót. Ez nagyon leterhelő a családoknak, főleg ahol több gyerek tanul. Ehhez képest Szlovákiában mindenkinek támogatják az egyetemet és a főiskolát öt évig.
Toni Cipriani

Offline
2012. 01. 23. 22:46
Visali: Még jó, hogy Magyarország nem bajba jutott, Deystan Nyugat-Európát mondott, én meg kiragadtam belőle egy országot, mely éppenséggel jól demonstrálja, hogy arrafelé sem cukormázból van minden. A célom csak az volt, hogy megmutassam, hogy nem Magyarország a világ egyedüli mártírja.
Az ínyenceknek http://en.wikipedia.org/w...ousehold_income egy világtoplista.

Azzal egyébként egyetértek, hogy a támogatások nem jó helyre mennek, pl 110 milliárdot csak arra [nemfolytatom]
Gege

Offline
2012. 01. 24. 14:13
A további politikai és gazdasági jellegű témákat a fórumon belül az OFF részlegben légyszíves, de értékeljük az ezirányú érdeklődést.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 20 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak