Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Megújult a Max Payne 3 hivatalos oldala!

2012.02.02 19:09  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire

Tegnap valamivel éjfél után adtunk a hírt arról, hogy megújul a Max Payne 3 hivatalos oldala. Szószerint elvesztünk az időben, nem holnap, de ma indult el a weboldal, a téves információért elnézéseteket kérjük!

Az oldal kinézetének stílusa abban nem változott, hogy mindig megjelenik egy alap háttérkép, és egy áttetsző fekete átfedésen van a tartalom. Ezúttal azonban nem grafikák jelennek meg alatta, hanem módosított, különböző effektekkel ellátott képek a játékból, ami úgy tűnik, kattintás után véletlenszerűen változik.

GTA  GTA  GTA  GTA

Az oldal bal oldalán van egy menü, ahol váltogathatunk a szekciók között. Összesen tizenegy menüpont van. Ha az egyik felé visszük a kurzort, a háttérben egy enyhén a James Bond: Quantum of Solace játék szünet menüjét idéző animációval egy szürke téglalap táncol A menü alatt véletlenszerű idézetek jelennek med, hasonlóan a Grand Theft Auto IV hivatalos oldalának "előlapjához". Ha kíváncsi vagy, hogy mit tartogatnak számunkra az egyes szekciók, akkor kattints a folytatásra, vagy lesd meg mindjárt új oldalt.

 • HOME - Ez a kezdőlap, ahol a legújabb videókat és egyéb tartalmakat érhetjük el azonnal.
 • NEWS - Itt a legfrissebb hírek jelennek meg, hasonló formában, mint a Newswire-on.
 • VIDEOS - Értelemszerűen itt a játékról megjelent trailerek és egyéb videók, mint például a Design & Technology sorozat érhetőek el.
 • INFORMATION - Egy átfogó ismertetőt olvashatunk a játékról, benne pár mondatban kicsit a történetről, a használt technológiákról, érdekességekről, és a megjelenésről.
 • FEATURES - Itt mindenféle játékelemről, érdekességek vannak kiemelve, mint a fegyverek, bandák, multiplayer, beleértve a karakterválogatást. Két újdonság van.
  • Az egyik a Comando Sombra nevű banda, amiről bővebben olvashatunk, illetve mellékeltek néhány képet is. Érdekes, hogy egy spanyol nyelvű dokumentumot tekinthetünk meg, amire ha rávisszük a kurzort, angolul is megjelennek az információk.
  • A másik újdonság a 608 BULL fegyver, amiről megetekinthetünk egy félperces videót, néhány képet (kettőt forgathatunk is), valamit egy rövid ismertetőt.
 • SCREENS - A képek természetesen saját szekciót kaptak. A régiek mellett több újat is találunk.
 • MULTIPLAYER - Itt a már megjelent, IGN által készített multiplayer előzetest olvashatjuk.
 • SOCIAL CLUB - Ez a szekció később lesz elérhető, de itt nyilván a Social Club fícsörökről tájékozódhatunk majd, vagy átirányíta játék szekciójához a rajongókat összekötő rendszeren.
 • ARTWORK & DOWNLOADS - Itt az eddig megjelent grafikákat tölthetjük le háttérkép, avatár és ikon méretekben.
 • GEAR - Ez egy link a Rockstar Warehouse-ra, ahonnan megannyi Max Payne 3 cuccot rendelhetünk.
 • PRE-ORDER - Ebben a szekcióban a standard és a különleges kiadást (Special Edition) rendelhetjük elő különböző webáruházakból.

A hivatalos oldalnak egyébként mobil változata is van. A játékról eddig megjelent képeket megtekinthetiek (egyelőre) a GTAPlace galériájában is.

Gaby86

Offline
2012. 02. 02. 23:47
Azt észrevettétek, hogy a Max Payne 3-ban jobban kivannak dolgozva az emberek mint pl.:GTA V, RDR. Kidolgozottabb arc, szőrős eres karok, stb. Szerintetek is azért van mert a MP3 nem egy sandbox TPS hanem zártabb és ezért több erőforrás jut a karakterekre. A konzolok korlátait figyelembe véve. Vagy ez hülyeség?
Visali

Offline
2012. 02. 02. 23:55
Gaby86: Nem feltétlenül a konzolok korlátait hoznám fel, bár van benne valami, de egyetértek veled. A Max Payne 3 és más sandbox játékokban szűk a mozgástér, az ilyesmit érdemes és lehet, sőt ajánlott kidolgozni, míg egy nyílt világú játékban sok a gyalogos, akik kevésbé lényegesek. Illetve a Max Payne-ben épp az karaktereken és a fegyvereken van a hangsúly, ezért is kodolgozottabbak, a Midnight Club-ban az autók voltak a lényegesek, ezért azok voltak jobban kidolgozva, a GTA pedig összetett, nagyjából arányba vannak állítva ezek, illetve a küldetéseket dolgozzák ki nagyon, a lehetőségeket, a melléktevékenységeket.
Gaby86

Offline
2012. 02. 03. 00:02
Visali: Hát igen, elég durva lenne ha a GTA V-ben minden járókelő olyan kidolgozottak lenének mint Max Payne 3 bandatagjai.
dvflls

Offline
2012. 02. 03. 02:29
Nemtudom de ez a Max Payne nekem már nem az a Max Payne mint a jó öreg 1-2... Ez valahogy olyan elveszett az egész.. főleg ha megnézed az akciójeleneteket ott a fegyverek meg taktikákat bemutató videóban.. Nem tudnék rá válaszolni ha megkérdezné valaki hogy ez a játék melyik... Rideg az egész nincs az a sötét hangulat ami magábaszippant... Főleg azok a brazil részek elég ridegek..

Mindezekre még rátesz egy lapáttal a Modern Warfare logó is valamint az egészet áthatja egyfajta militarista idill, mintha egy harmadik személyű Call Of Duty lenne... Már ahol nem öltönybe vagy ingben feszít Max...

Csak remélni tudom hogy nem fog a Mafia 2 nyomdokaiba lépni, mivel az is inkább csak a technikai újításokban akart inkább jeleskedni. Megjegyzem ha már szóbakerült a karakterek ruhái ugyanolyan brutálisan vannak kidolgozva főleg a gyűrődések legalábbis Max-en látható remélhetőleg a többi karakterről sem marad le, én még a PhysX-et se zárnám ki.
Visali

Offline
2012. 02. 03. 11:11
dvflls: A karakterek ruhái ige, hasonlóan kidolgozottak, de maguk az emberek nem. A GTA V-ben nem lehet látni a karjaikon az erezetet, a Max Payne 3-ban igen.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 27 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak