Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Rockstar´s Romantics - Te kibe zúgtál bele?

A mai szivecskeáradatban a Rockstar Games is elővillantja a magáét, a fejlesztők azt kérdezik tőlünk, hogy melyik karakter lopta el a szívünket?

Valentin nap - kinek a kedvence, kinek az agyréme, most a Rockstar bearanyozza egy érdekes szavazással, amit a hivatalos oldalon indítottak. Arra kíváncsiak, hogy a játékaik szereplői közül melyikbe zúgtunk bele a legjobban. A szívtiprók:

  • Niko Bellic (Grand Theft Auto IV) - Szeretettel Kelet-Európából... Bár leginkább Kate kegyeit próbálta meg elnyerni, a McReary klán egyetlen leányzójáét, ez nem tartotta vissza attól, hogy az interneten is csapkodja egy kicsit...
     
  • Jimmy Hopkins (Bully) - Most, hogy már annyi időt töltött a könyvek csapkodásával... A Bullworth Akadémián, Jimmy Hopkins mindig a pályán volt. Flörtölések sorozata minden mennyiségben.
     
  • Carl Johnson (GTA San Andreas) - Niko cuppan(ta)tásai előtt volt már egy kiemelkedő nőfaló a GTA-ban - Carl "CJ" Johnson a GTA San Andreas-ban.
     
  • John Marston (Red Dead Redemption) - Mindenidők szívtiprója, akit úgy tűnik a hölgyek hidegsége ellenére is szeretnek, John Marston. A kemény, megváltozott zsivány, és egy igazán hűséges férj, mesébeillő története alatt, a családhoz fűzött szeretetéből erőt kapva, elkerült mindenféle kísértést. Amikor pedig Abigail kísértette, egy igazi húsevő zombi az Undead Nightmare-ben, azt tette, amit minden úriember tenne - megkötözte, és kereste a gyógyszert...
     
  • Fernando Martinez (GTA sorozat) - A rádióba betelefonálók Rómeója, Fernando Martinez, aki kóbor riporterként kezdte Vice City akkor fénykorát élő, szeretett romantikus rádiócsatornáján, az Emotion 98.3-on, és azóta is a párkapcsolati tanácsadók példaképe.
     
  • Max Payne (Max Payne sorozat) - Végül, de nem utolsó sorban, nehogy megfeledkezzünk Max Payne gyengéd oldaláról, amely heves, amilyen csak lehet. Nem állt ellen Mona Sax varázsának a sorozat folytatásában, a Max Payne 2: The Fall of Max Payne-ben, az úgynevezett "filmbeli noir love story". Bár ügyesen forgat két automata pisztolyt is a kezében, a szerelmben sajnos nincs szerencséje.

Illetve ha kimaradt a te szíved választottja, ne légy rest jelezni egy kommentben a hivatalos oldalon. Kattints ide a szavazáshoz!

Ezúton is szeretnénk boldog névnapot kívánni minden kedves Bálint nevű látogatónknak, akikről ilyenkor hajlamosak megfeledkezni az emberek.

2012.02.14 15:26  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

Ragnar
Offline
2012. 02. 14. 16:12
WTF, egyik se női szereplő o.O no komment

csaba292
Offline
2012. 02. 14. 16:56
Max Payne, ki más... nemrég játszottam végig az első két részt, de sokkal jobban megszerettem mint pl. John Marston-t...

NERO007
Offline
2012. 02. 14. 18:19
Kétségtelenül Niko Bellic
Annyira laza meg minden szerintem eddig ő volt a legnagyobb arc a GTA történelemben.
Na meg persze a San Andreasba Ryder

smatyi
Offline
2012. 02. 14. 20:25
Természetesen Niko Bellic.Szerintem az ö "története" volt a legjobb,vele lehetett a legjobban "azonosulni".

Ragnar
Offline
2012. 02. 14. 21:30
Akkor ezek szerint csak én értettem félre a R* kérdését meg úgy az egészet ?!

doma0
Offline
2012. 02. 14. 22:21
Én is azon gondolkodtam, hogy női karaktert miért nem írnak. Ha azt kérdeznék ki a kedvenc fő hösünk akkor rendben de hogyha azt kérdezik, hogy ki tetszik nekünk akkor a fiúknak is adjanak valami választási lehetőséget.

ATi0021
Offline
2012. 02. 14. 23:37
Így a GTAPlace hír alapján, már kezdtem azt hinni ez csajoknak szól (esetleg melegeknek), de a Rockstar oldalát elnézve, inkább az a kérdés kinek a szerelmi története, vonala tetszik. A listába tudtak volna még tenni:

Tommy és Mercedes vagy Luis Lopez se lenne rossz példa, bár annak nem sok köze van a szerelemhez.

Írhattam volna Cladueot is, de azért nem végződjön úgy ahogy az sejthető a GTA3 végén levő lövés alapján. Szóval ezt én is kihagytam volna.

Szavazást illetően elég nehéz a dolog. Főleg, hogy MP és RDR kimaradt. CJ olyan mint Luis Lopez így szerelem kizárva nem szavaznék rá. Niko története szép, de tragikus. Fernando meg eléggé meleg gyanús. Így végül inkább Nikora szavaznék, még ha drámai is a dolog.

Gege
Offline
2012. 02. 15. 10:45
ATi0021 írta:
de a Rockstar oldalát elnézve, inkább az a kérdés kinek a szerelmi története, vonala tetszik.

Nekem is így tűnt logikusnak.

TamTam
Offline
2012. 02. 15. 13:10
Nekem Niko Bellic!!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink