Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Itt az újabb pletyka: GTA Vice City Nights a PS Vitára

GTA

A GTAForums amelett hogy remek közösséggel és lelkes rajongókkal rendelkezik, a sorozattal kapcsolatos extrém kitalációk és trollok melegágya is egyben. Most egy újabb érdekesség bukkant fel a fórumon, mégpedig hogy egy GTA: Vice City Nights nevű új epizód érkezik a PlayStation Vitára.

Régóta keringenek a találgatások a weben arról, hogy a Rockstar Games fejleszt valamit az új handheld PlayStationre. A GTAForums.com egyik felhasználója (név szerint rockstarleakz — kissé trollgyanús név) állítása szerint látott egy placeholder képet a Play.com-on, miközben a PS Vita játékokat böngészte. Erről csinált egy képet is (fent).

Természetesen "leszedték" azóta a Vice City Nightsot, de ettől még nem zárhatjuk ki, hogy esetleg igaz a hír. Azóta már több nagy oldal, mint az IGN, a EuroGamer vagy a CVG is átvették az infót. A Joystiq által nyilvánosságra hozott fejlesztői listán már szerepelt a Rockstar Games, és nemrég megtudtuk, hogy 70 új címet lepleznek le pénteken.

Mit gondoltok, talán lesz köztük egy új GTA is?

2012.03.07 18:07  ▪ Forrás: GTAForums.com  ▪ Írta: Ben Dover

totyak
Offline
2012. 03. 07. 18:45
Nem tudom ez mennyire igaz, de ha az, akkor ütős lesz. Mondjuk legtöbbünk szerintem nem fogja tudni kipróbálni, de azért talán majd akad, aki beszámol róla. Abban szerintem biztosak lehetünk, hogy jön Vita-ra valami GTA. Hogy ez, vagy más, az kérdéses. Viszont az fura, hogy ilyen csapongó módon jönnek egymás után a részek, nincs bennük semmi logika. Mindenki PC-re várta az új Vice City-t, erre San Andreas jön (abból sem a teljes terület). Annak idején meg ugye PSP-re várták a San Andreas Storiest, az nem jött, és most az új PSP-re sem jön. Valahogy úgy tűnik, hogy amit a nép szeretne, azt a Rockstar semmiképpen sem-

Gege
Offline
2012. 03. 07. 19:12
totyak: Szerintem nincs okunk hisztire, a GTA V biztos hogy epic lesz. És nem csak a GTA-ról szól az élet a Rockstarnál.

totyak
Offline
2012. 03. 07. 19:18
Nyilván nem is hisztinek szántam, csak megfigyelés volt. Remélem is, hogy a GTA V ütni fog. De azért fájó szívvel nézek majd a Vita GTA-ra.

Hannibal
Offline
2012. 03. 07. 19:48
Azt azért ne állítsd, hogy mindenki Vice City-t akart, mert ez kicsit túl elfogult. Rengetegen másra számítottak legtöbben talán Londont várták (valami hülye kacsa miatt)

ATi0021
Offline
2012. 03. 07. 20:00
Gege: Szerintem azért van rá ok, mivel a Rockstar elfelejtette Vice Cityt. Igen jól olvasod, csesznek rá. Liberty kapott PSP-s részt és GTA IVbe felújított térképet és grafikát, LS szinte minden második játékba benne volt szintén modern grafikával(MC LA, LA Noire). Addig Miami \ Vice Cityre tesznek. Ja persze volt egy PSP rész a régi (2003-as) map kicsit átalakítva. Az meg hogy Vitára jön jó nagy szívás lesz számomra. Kedvenc GTA városom, és már megint csak kézikonzolra jön. Nem értem miért nem PC és nagy konzolra, mikor sokan vagyunk akik ismét Vice City világát szeretnék.

A sok nyafogó aki görcsösen San Andreast kért, egyik se a játék miatt, hanem a terület méret miatt, mert az már nem jutott el a kicsi agyukig, hogy Vice Cityből is lehet 10 szer akkorát alkotni, mint SA volt. Persze GTA V nagyon epic.

Szerintem viszont Vice City lenne epic egy karibi szigetvilág és everglades mocsárral\parkkal esetleg még dél amerika\cancun... Persze sokan dumálják, hogy semmi nem történt Miamiba a Scarface óta, mert ugye a Bad Boys, CSI Miami (H.Caine), Szállító 2, Casino Royale Miamis része és napjainkban is virágzó drog biznisz, számos banda, pornó stb. tényleg semmi.

(No akkor lehet megint gyűjtögetni, kézi PS-re, ha Vice Cityt akarok. Még jó, hogy olyan sok játékban volt már Miami, hogy már unalmas megcsinálni. Persze LA és New York még új terült.)

Gege
Offline
2012. 03. 07. 20:19
ATi0021: Namost, ez a hír csak pletyka, akkor lenne igazad, ha tény lenne. Én is imádtam az eredeti Vice City-t, és szerintem a Rockstar nem hanyagolná a helyszínt egy handheld konzolra, ezért sem hiszem ezt el egyelőre.

Persze, gyűjtögetni kell majd Vitára, ha nagyon akarsz vele játszani. A technika fejlődik.

ATi0021
Offline
2012. 03. 07. 20:28
Gege: Simán kinézem a Rockstarból, hogy Vitán játsszák csak el. Emiatt is vagyok ennyire felháborodva. Pedig már a GTA Vnél sokan vártuk Vice City-t. A GTAForumson is végig Vice City vezetett a GTAV topik helyszín szavazásán, persze amit később az első GTA V art után hirtelen nagyot ugorva beért SA, gondolom tiszta volt az is.

Arról nem is beszélve milyen sok fan art született, amik 90% Vice volt. Azért még bízok benne, hogy egyszer végre megszánják a Vice fanokat és a 100dik SA és LC feldolgozás után kiadják még 2100 előtt.

Gege
Offline
2012. 03. 07. 20:38
ATi0021: Én szerettem az SA-t és örülök az új Los Santosnak. Ugyanígy örültem volna Vice Citynek is. Viszont Liberty City már a könyökömön jön ki, soha többé nem akarom látni másik GTA-ban

Mr.Vercetti
Offline
2012. 03. 07. 22:39
nem tartom kizártnak a vice city night-ot,sőt! most lesz a vice city kiadásának 10. évfordulója,simán el tudom képzelni,hogy csinálnak ps vitára vice city-t az évfordulóra

stonecold
Offline
2012. 03. 09. 17:29
Tényleg rohadt jó lenne már a VC felújitva pc re ... Szerintem Miami hangulatát semmi sem tudja meg közelíteni olyan fasza hangulata van és kegyetlen jóra meg lehetne csinálni főleg, hogy 2002 ben is ahhoz képest a legjobb volt.

Dancsy
Offline
2012. 03. 11. 13:51
Nem annyira ide illő kérdés, de a Vice Cityhez létezik KRESZ tábla mod? Mert ha kicsit valósághűbb lenne az új vice city grafikája, akkor tanulnék rajta vezetni kormánnyal.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink