Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA V: Pletykák, helyreigazítások

2012.03.12 11:29  |  Írta: Ben Dover

Az elmúlt napokban / hetekben újabb adag szóbeszéd gyűlt össze a Grand Theft Auto sorozat várva várt következő részével kapcsolatban, ezeket gyűjtenénk most össze a tisztánlátás miatt.

Nemrég elterjedt, hogy a 2K cseh stúdiója segíthet a Rockstar Gamesnek a GTA V fejlesztésében. Ezt azóta a csehek a saját fórumukon cáfolták: állításuk szerint jelenleg nem működnek együtt semmilyen projekten.

A több weboldal által megszellőztetett GTA Vice City Nights nevű PS Vita játék is kamu. Mint utólag kiderült, egy 4chan felhasználó dobta össze a képet, amire sokan azt hitték, hogy a Play.com bakijáról van szó. Ez viszont még nem zárja ki, hogy valamikor az új handheld PlayStationre is érkezik egy GTA.

Továbbra sincs semmi információ a megjelenési dátumról sem, bár a brit MCV egy "kiszivárgott listára" hivatkozva azt állítja, hogy a GTA V idén ősszel kerül a boltok polcaira. Mivel konkrét bizonyítékot erre ők sem tudtak felmutatni, ez is csak kitaláció marad.

Végül pedig a Rockstar nemrég egy kommentben úgy fogalmazott, hogy a "közeljövőben" többet is megtudhatunk majd. Ami viszont biztos, hogy a Max Payne 3 megjelenése után elkezdenek szivárogni az infók, de addig is marad a találgatás és a trailer ismételt nézegetése.

ATi0021

Offline
2012. 03. 12. 16:38
Végre jó hírek. Utálom ezeket az unatkozó majmokat akik ráérnek kamu híreket\képeket gyártani és közbe arra ver.k a ........ hogy megetették a fél netet. Mondjuk a GameStar féle oldalak se különbek akik a nézettség miatt minden hülyeséget kiraknak, amit végül sokan szövegértés hiányában 100%-osan biztos infónak vesznek és ez később még több vitát gerjeszt.

Örülök, hogy nem igaz a VCN. Legalább még van esély egy normális Vicera.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 24 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak