Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V: Pletykák, helyreigazítások

Az elmúlt napokban / hetekben újabb adag szóbeszéd gyűlt össze a Grand Theft Auto sorozat várva várt következő részével kapcsolatban, ezeket gyűjtenénk most össze a tisztánlátás miatt.

Nemrég elterjedt, hogy a 2K cseh stúdiója segíthet a Rockstar Gamesnek a GTA V fejlesztésében. Ezt azóta a csehek a saját fórumukon cáfolták: állításuk szerint jelenleg nem működnek együtt semmilyen projekten.

A több weboldal által megszellőztetett GTA Vice City Nights nevű PS Vita játék is kamu. Mint utólag kiderült, egy 4chan felhasználó dobta össze a képet, amire sokan azt hitték, hogy a Play.com bakijáról van szó. Ez viszont még nem zárja ki, hogy valamikor az új handheld PlayStationre is érkezik egy GTA.

Továbbra sincs semmi információ a megjelenési dátumról sem, bár a brit MCV egy "kiszivárgott listára" hivatkozva azt állítja, hogy a GTA V idén ősszel kerül a boltok polcaira. Mivel konkrét bizonyítékot erre ők sem tudtak felmutatni, ez is csak kitaláció marad.

Végül pedig a Rockstar nemrég egy kommentben úgy fogalmazott, hogy a "közeljövőben" többet is megtudhatunk majd. Ami viszont biztos, hogy a Max Payne 3 megjelenése után elkezdenek szivárogni az infók, de addig is marad a találgatás és a trailer ismételt nézegetése.

2012.03.12 11:29 ▪ Írta: Ben Dover

ATi0021
Offline
2012. 03. 12. 16:38
Végre jó hírek. Utálom ezeket az unatkozó majmokat akik ráérnek kamu híreket\képeket gyártani és közbe arra ver.k a ........ hogy megetették a fél netet. Mondjuk a GameStar féle oldalak se különbek akik a nézettség miatt minden hülyeséget kiraknak, amit végül sokan szövegértés hiányában 100%-osan biztos infónak vesznek és ez később még több vitát gerjeszt.

Örülök, hogy nem igaz a VCN. Legalább még van esély egy normális Vicera.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink