Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA V: Strategy Guide!

2012.03.17 01:18  |  Írta: Ragnar  |  Forrás: MCVUK

Amíg várunk  konkrétabb, avagy "komolyabb" infóra a játék kapcsán, addig is örülhetünk mindennek, ami GTA V-el kapcsolatos. Ma pedig bejelentették, hogy készülni fog a játékhoz, a hivatalos, strategy guidenak nevezett "segédlet", az ezekkel foglalkozó BradyGames cég által.

Ha valaki esetleg nem ismerné, vagy nem hallott róla, akkor: többnyire minden játékhoz készülő, egy könyvszerű, terjedelmes - akár többszáz oldalas - leírás, ami mindent magába foglal. GTA-nál ugye sok minden szóba jöhet és így is van, ugyanis gyakorlatilag mindent leírnak, bemutatnak az adott játékhoz, képekkel, térképekkel megspékelve. - (pl.: minden küldetés teljesen kivesézve, hogy old meg a feladatot, személyes tapasztalatok, járművek, helyszínek, minden amit csak eltudtok képzelni) Általában ezeket egy vagy két ember szokta készíteni, megírni, és iszonyatosan sok munkával, idővel jár természetesen.

A BradyGames tehát hivatalosan is szerződést kötött, miszerint ők fogják majd készíteni a játékhoz ezt a kiadványt -guideot-

Nyilatkozatuk szerint már most "örülnek" és izgatottak is, ugyanis egy ilyen neves és híres játékkal mint a GTA V jó évet zárhatnak majd ők is... (szerk.:  a honlapjukon pedig taláhattok bővebb információt a guideokról, valamint megnézhetitek az eddigi kiadványaikat is...)

kokain2000

Offline
2012. 03. 17. 01:28
Esetleg ez magyar nyelven nem fog megjelenni ?
Ragnar

Offline
2012. 03. 17. 01:35
Sajnos nem valószínű...eddigi tendenciák alapján semmiképp, dehát bizakodni mindig lehet - ha még nem is kerülne fordításra, de kapni lehetne itthon is már az is nagyszó - lehet konzolbolt rendel belőle, az úgy egyszerübb, mint külön magának az ember, de ha más nem akkor majd marad a netes rendelés külföldről...érdekes, bár szerintem korai még rajta filózni.

A kiadvány sem készül még, de lehet rajta gondolkodni, hogy ha most ezt már lefixálták akkor vajon milyen/mekkora távlatban lehet maga a játék a megjelenéstől stb. Nyilván nincs közel a megjelenés, de talán, legalább is szerintem ez is igazolja valamelyest azt, hogy közelíthet a kész állapotához a játék, máskülönben csak nem foglalkoznának még ilyen dologgal
Cube Head

Offline
2012. 03. 17. 13:28
De érdekes...............
Gaby86

Offline
2012. 03. 18. 20:41
Nekem volt hasonló magyarul a GTA IV-ről. A konzolos verziók után jött ki. Minden le volt írva a GTA IV-ről. Fejlesztés, végigjátszás, jármüvek játékban elért internetcímek, az easter eggs-ig minden. Ha megtalálom a nevét is leírom.
kokain2000

Offline
2012. 03. 18. 21:55
Azt megköszönném.
Gaby86

Offline
2012. 03. 22. 20:11
kokain2000: Megvan! Game Mastar GTA IV

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 19 vendég és a következő felhasználók böngészik az oldalunkat:
Kiemelt partnereink
Társoldalak