Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V: Strategy Guide!

Amíg várunk  konkrétabb, avagy "komolyabb" infóra a játék kapcsán, addig is örülhetünk mindennek, ami GTA V-el kapcsolatos. Ma pedig bejelentették, hogy készülni fog a játékhoz, a hivatalos, strategy guidenak nevezett "segédlet", az ezekkel foglalkozó BradyGames cég által.

Ha valaki esetleg nem ismerné, vagy nem hallott róla, akkor: többnyire minden játékhoz készülő, egy könyvszerű, terjedelmes - akár többszáz oldalas - leírás, ami mindent magába foglal. GTA-nál ugye sok minden szóba jöhet és így is van, ugyanis gyakorlatilag mindent leírnak, bemutatnak az adott játékhoz, képekkel, térképekkel megspékelve. - (pl.: minden küldetés teljesen kivesézve, hogy old meg a feladatot, személyes tapasztalatok, járművek, helyszínek, minden amit csak eltudtok képzelni) Általában ezeket egy vagy két ember szokta készíteni, megírni, és iszonyatosan sok munkával, idővel jár természetesen.

A BradyGames tehát hivatalosan is szerződést kötött, miszerint ők fogják majd készíteni a játékhoz ezt a kiadványt -guideot-

Nyilatkozatuk szerint már most "örülnek" és izgatottak is, ugyanis egy ilyen neves és híres játékkal mint a GTA V jó évet zárhatnak majd ők is... (szerk.:  a honlapjukon pedig taláhattok bővebb információt a guideokról, valamint megnézhetitek az eddigi kiadványaikat is...)

2012.03.17 01:18  ▪ Forrás: MCVUK  ▪ Írta: Ragnar

kokain2000
Offline
2012. 03. 17. 01:28
Esetleg ez magyar nyelven nem fog megjelenni ?

Ragnar
Offline
2012. 03. 17. 01:35
Sajnos nem valószínű...eddigi tendenciák alapján semmiképp, dehát bizakodni mindig lehet - ha még nem is kerülne fordításra, de kapni lehetne itthon is már az is nagyszó - lehet konzolbolt rendel belőle, az úgy egyszerübb, mint külön magának az ember, de ha más nem akkor majd marad a netes rendelés külföldről...érdekes, bár szerintem korai még rajta filózni.

A kiadvány sem készül még, de lehet rajta gondolkodni, hogy ha most ezt már lefixálták akkor vajon milyen/mekkora távlatban lehet maga a játék a megjelenéstől stb. Nyilván nincs közel a megjelenés, de talán, legalább is szerintem ez is igazolja valamelyest azt, hogy közelíthet a kész állapotához a játék, máskülönben csak nem foglalkoznának még ilyen dologgal

Cube Head
Offline
2012. 03. 17. 13:28
De érdekes...............

Gaby86
Offline
2012. 03. 18. 20:41
Nekem volt hasonló magyarul a GTA IV-ről. A konzolos verziók után jött ki. Minden le volt írva a GTA IV-ről. Fejlesztés, végigjátszás, jármüvek játékban elért internetcímek, az easter eggs-ig minden. Ha megtalálom a nevét is leírom.

kokain2000
Offline
2012. 03. 18. 21:55
Azt megköszönném.

Gaby86
Offline
2012. 03. 22. 20:11
kokain2000: Megvan! Game Mastar GTA IV

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink