Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Dan Houser 12,5 millió dollárért vett házat

A Rockstar Games társalapítója, Dan Houser mostantól új villában tengeti rocksztárhoz méltó életét. A Grand Theft Auto sorozat atyja a New York-i Brooklyn Heights negyedben vásárolt feleségével egy 12,5 millió dolláros kúriát.

Az átszámítva körülbelül 2,8 milliárd forintot érő háznak ráadásul hírneve is van a környéken: itt élt ugyanis a híres amerikai regényíró, Truman Capote is sok más gazdag ember mellett. Még egy érdekessége a vételnek, hogy Brooklynban soha ennyit nem fizettek még lakóházért, a korábbi rekord is "mindössze" 11 millió dollár volt.

Nicholas Callaway, az előző tulajdonos 1998-ban vásárolta meg 1,25 millióért az épületet, ahol később új vállalkozást alapított. 2007-ben 40 000 dolláros bérleti díjon hirdette a lakást az ingatlanpiacon, és két évvel ezelőtt is megpróbálta már eladni.

Houseréknek 2,5 millió dolláros jelzálogot kell még fizetniük az ingatlan után, derül ki az Observer értesüléséből. A 836 négyzetméteres, 18 szobás monstrumot egy Kft-n keresztül vásárolták névtelenül, de a jelzálog papírjai szerint Houser egy másik apartmanjára regisztrálták a vételt. (Ez utóbbit egyébként 2006-ban vásárolta meg 6,25 millió dollárért.)

Így lehet meggazdagodni a világ legnépszerűbb videójáték-sorozatából.

2012.03.22 00:14  ▪ Forrás: The Observer  ▪ Írta: Ben Dover

kidwao
Offline
2012. 03. 22. 14:15
This is the mansion?
A kertje az marha szép.

Rockstar69
Offline
2012. 03. 22. 17:49
Nemrég pont azon gondolkoztam, hogy vajon a Rockstaros fiúk fényűző életet élnek-e. Most már nem kérdés. Mondjuk megérdemlik.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink