Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Max Payne 3 PC információk egy német magazintól

Újabb Max Payne 3 PC információkhoz jutott a német PC Games Hardware magazin. Simon Ramsey-vel, a Rockstar Games PR fejesével készítettek egy interjút.

Az már ismert, hogy a játék személyi számítógépekre írt verziója fejlettebb grafikával rendelkezik majd, mint a konzolos változatok, de ennél többet eddig nem nagyon tudtunk meg. A magazin azonban most azt is megtudta, hogy a játék támogatja majd a DirectX 11-et (ahogyan már az L.A. Noire is - by szerk.).

Fontos, hogy nem egy portról beszélünk, hanem egy teljesen PC-re írt játékról, ezért a technológiák is kellőképpen kidolgozottak. A fejlesztők továbbra is az Nvidia kártyáit részesítik előnyben, a videokártyákat gyártó céggel közösen dolgoznak azon, hogy a játék megfelelően fusson a hardverekkel.

A hírért köszönet Gaby86 nevű felhasználónknak.

Szavazás:

2012.03.22 21:28  ▪ Forrás: PC Games Hardware  ▪ Írta: Visali

gyuszaa
Offline
2012. 03. 22. 22:09
Szerintem tartsátok meg a jó szokásotokat, hogy minden ami R*.

Powercat
Offline
2012. 03. 23. 14:39
Szerintem írhattok nyugodtan bármilyen R*-os játékról csak azt nem értem , h akk. miért GTA PLACE az oldal neve?

Master P
Offline
2012. 03. 23. 15:06
Ennyi erővel lehetne R*Place.hu is a név, bár szerintem ha legfelül lehetne váltani a játékok közt és nem oldalt legalul (Bully, MP3 stb) akkor sokkal feltűnőbb lenne és látnák, hogy azokkal a játékokkal is foglalkoztok mert így kevésbé észrevehető.

Igaz attól jobban félek, hogy túl nagy fába vágtátok a fejszét, hisz még egyes régebbi GTA részek is elég hiányosan vannak kidolgozva vagy nincs is egyáltalán kidolgozva csak hónapok óta az olvasható, hogy türelem, nem, hogy még az egyéb R* játékokat is kidolgozzátok :/ De ez csak az én véleményem.

Bence (Visali)
Offline
2012. 03. 23. 15:38
Ha megnézitek a felső menüt, rájöttök. Dolgozunk a RockstarPlace-en, de hogy ne egy üres oldalt nyissunk meg, már most írjuk a híreket és cikkeket, amik értelemszerűen átkerülnek majd. Arról, hogy a RockstarPlace mi mindent takar, egyelőre nem publikus.

Gege
Offline
2012. 03. 23. 17:37
Powercat: Szóval az index.hu-n https://www.google.hu/sea...Bg]irányjelző lámpákról[/url], a Gamekapocs.hu-n pedig [url=https://www.google.hu/sea...iFYqw0QWqiOHeBg kellene írniuk.

Bence (Visali)
Offline
2012. 03. 23. 20:11
Gege: Azért ennyire ne dramatizáljuk túl. Abban igazuk van, hogy elvileg ez egy GTA-s oldal, és az is, csak egyelőre vendégszálásként szolgál az egyéb Rockstar játékokról szóló híreknek, cikkeknek.

bond71
Offline
2012. 03. 23. 20:53

gtaplace.hu akkor csakis a gta legyen maximum a red dead redemption-röl Írhattok bármit mert az is tiszta gta!!!
De max payne meg a többi a kutyát nem érdekli!!

Ez a véleményem!!! És csakis a gta-k miatt látogatom az oldalt és nekem kifejezetten nemtetszik hogy 10-böl 7 hir nem gta...

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink