Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Max Payne 3 PC információk egy német magazintól

2012.03.22 21:28  |  Írta: Visali  |  Forrás: PC Games Hardware

Újabb Max Payne 3 PC információkhoz jutott a német PC Games Hardware magazin. Simon Ramsey-vel, a Rockstar Games PR fejesével készítettek egy interjút.

Az már ismert, hogy a játék személyi számítógépekre írt verziója fejlettebb grafikával rendelkezik majd, mint a konzolos változatok, de ennél többet eddig nem nagyon tudtunk meg. A magazin azonban most azt is megtudta, hogy a játék támogatja majd a DirectX 11-et (ahogyan már az L.A. Noire is - by szerk.).

Fontos, hogy nem egy portról beszélünk, hanem egy teljesen PC-re írt játékról, ezért a technológiák is kellőképpen kidolgozottak. A fejlesztők továbbra is az Nvidia kártyáit részesítik előnyben, a videokártyákat gyártó céggel közösen dolgoznak azon, hogy a játék megfelelően fusson a hardverekkel.

A hírért köszönet Gaby86 nevű felhasználónknak.

Szavazás:

gyuszaa

Offline
2012. 03. 22. 22:09
Szerintem tartsátok meg a jó szokásotokat, hogy minden ami R*.
Powercat

Offline
2012. 03. 23. 14:39
Szerintem írhattok nyugodtan bármilyen R*-os játékról csak azt nem értem , h akk. miért GTA PLACE az oldal neve?
Master P

Offline
2012. 03. 23. 15:06
Ennyi erővel lehetne R*Place.hu is a név, bár szerintem ha legfelül lehetne váltani a játékok közt és nem oldalt legalul (Bully, MP3 stb) akkor sokkal feltűnőbb lenne és látnák, hogy azokkal a játékokkal is foglalkoztok mert így kevésbé észrevehető.

Igaz attól jobban félek, hogy túl nagy fába vágtátok a fejszét, hisz még egyes régebbi GTA részek is elég hiányosan vannak kidolgozva vagy nincs is egyáltalán kidolgozva csak hónapok óta az olvasható, hogy türelem, nem, hogy még az egyéb R* játékokat is kidolgozzátok :/ De ez csak az én véleményem.
Visali

Offline
2012. 03. 23. 15:38
Ha megnézitek a felső menüt, rájöttök. Dolgozunk a RockstarPlace-en, de hogy ne egy üres oldalt nyissunk meg, már most írjuk a híreket és cikkeket, amik értelemszerűen átkerülnek majd. Arról, hogy a RockstarPlace mi mindent takar, egyelőre nem publikus.
Gege

Offline
2012. 03. 23. 17:37
Powercat: Szóval az index.hu-n https://www.google.hu/sea...Bg]irányjelző lámpákról[/url], a Gamekapocs.hu-n pedig [url=https://www.google.hu/sea...iFYqw0QWqiOHeBg kellene írniuk.
Visali

Offline
2012. 03. 23. 20:11
Gege: Azért ennyire ne dramatizáljuk túl. Abban igazuk van, hogy elvileg ez egy GTA-s oldal, és az is, csak egyelőre vendégszálásként szolgál az egyéb Rockstar játékokról szóló híreknek, cikkeknek.
bond71

Offline
2012. 03. 23. 20:53

gtaplace.hu akkor csakis a gta legyen maximum a red dead redemption-röl Írhattok bármit mert az is tiszta gta!!!
De max payne meg a többi a kutyát nem érdekli!!

Ez a véleményem!!! És csakis a gta-k miatt látogatom az oldalt és nekem kifejezetten nemtetszik hogy 10-böl 7 hir nem gta...

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 48 vendég és a következő felhasználók böngészik az oldalunkat:
Kiemelt partnereink
Társoldalak