Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Red Dead Redemption: PS3 Multiplayer Event ma

A legutóbbi GTA IV-es PSN játék után most ismét a PlayStation 3 konzolosoknak kedvez a Rockstar Games, mégpedig a mai Red Dead Redemption Multiplayer Eventtel.

Magyar idő szerint 22:00-től 01:00-ig tart a mostani session, ahol a Game of the Year Edition lesz terítéken, tehát az összes létező DLC-vel lehet majd szerepelni, beleértve az Undead Nightmare-t is. A játék tartama alatt mindkét konzolon Tripla XP lesz aktiválva. A Social Clubon a megszokott módon lesz élő közvetítés és chat is.

Rockstaros PSN ID nevek:

  • RedDeadDev3
  • RedDeadDev4
  • RedDeadDev5
  • RedDeadDev6

Hogyan csatlakozz?

Indítsd el a multiplayert a főmenüből. Ekkor bedob téged a Free Roam-ba. RedDeadDev3, RedDeadDev4, RedDeadDev5, RedDeadDev6 - ezek közül add valamelyiket a barátaid közé, aztán várj, hogy behívjanak egy meccsre.

  1. A főmenüben nyomd meg a "Start" gombot és lépj be az "Online Multiplayer"-be úgy, hogy megnyomod a "Négyzet" gombot, majd válaszd a "Normal-t".
  2. Ha a Free Roam lobby képernyőjén vagy, nyomd meg a "Select" gombot, hogy előhívd az in-game multiplayer menüt.
  3. Nyomd meg "R1" gombot majd a "Háromszöget", hogy behívd a barátaidat a "Show Friends" alatt. A zöld A gomb lenyomásával hívd be legalább egy barátodat az "X" megnyomásával. Legalább egy barátot be kell hívnod.
  4. Ha már bent vannak a barátaid, nyomj mégegyszer a háromszöget, hogy belépj a játékos (Players) menübe, majd jelöld ki őket az "X" gombbal, és válassz, hogy "Propose New Posse" vagy "Send Posse Invite".
  5. Ha készen álltok, indítsátok el azt a játékmódot, amelyikben a Rockstar is játszik. Ezt a chatben tudod figyelemmel követni.

További részletek a Rockstar Games oldalán...

Jó játékot mindenkinek!

2012.04.20 15:25  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Ben Dover

farkasdani97
Offline
2012. 04. 21. 15:47
Hali! valaki megtudná mondani hogy lesz-e red dead PC-re?? előre is kösz

Bence (Visali)
Offline
2012. 04. 21. 17:40
farkasdani97: A fejlesztők maguk mondták, hogy nem terveznek PC verziót. :/

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink