Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA V: Az első autók?

2012.04.30 20:25  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: GTAWarehouse.com

Számos érdekességre, illetve találgatásra bukkanhat egy átlagos, internetet böngésző Grand Theft Auto fanatikus manapság, melynek legfőbb oka a következő epizód közeledte. Ez történt ma velem is, és arra gondoltam, érdemes lenne erről hírezni oldalunkon.

A GTAWarehouse.com weboldalán felbukkant egy kisebb terjedelemmel bíró hír, mely feltételezi, hogy a Max Payne 3 eddig napvilágra került jelenetei, jelentősebb információkkal bírhatnak a Grand Theft Auto V járműveit illetően. A feltevés valóban merész, ám nem érdemes ezen hírünket olvasva, egyből elvetni a gondolatot. Lássuk hát, miről is van szó!

G-WizZ, a cikk írója felhívja az oldal látogatóinak figyelmét egy jelenetre, mely a Max Payne 3-ban eléggé átdolgozott, már-már a sorozat védjegyévé vált Bullet Time bemutatására kiadott kisfilmben található, egészen pontosan a tizenegyedik másodpercnél. Az ominózus jelenet azért számíthat a sorozat számára, mivel számos forrásból vélekednek úgy, hogy a pillanatban látható jármű roncsa, eléggé hajaz a Grand Theft Auto IV-ben megismert Cognoscentire, illetve az első trailerben látható kék autóra.

Ez azonban nem minden. A forrásra támaszkodva, az eddigi Technológiai kisvideókban számos más jármű is jelen van, mint például a Creating a Cutting-Edge Action Shooter teaserben, ahol az első 25 másodpercben láthatunk egy Ford Crown Victoria/Chevrolet Caprice hibridet – megjegyezném, hogy tradicionálisan, az előbbi autó a rendfenntartók egyik alapkelléke -, ami feltehetően a GTA V rendőrautója lehet.

Míg az egész feltételezés csupán fiktív alapokra, és találgatásokra épül, fontos kiemelnem, hogy a fejlesztők igen gyakran használtak újra elemeket, teljesen különálló játékokból. Ilyen például a Red Dead Redemption, a GTA sorozat tagjai, illetve a Bully: Scholarship Edition.

ATi0021

Offline
2012. 05. 01. 10:21
Szerintem ezen semmi meglepő nincs. Megosztják az erőforrásokat házon belül, semmi több. Persze lehet erős feltételezés, de szerintem Los Santos városi részeinek nagy részét a Midnight Club LAből átvették esetleg utólag feljavították.

Amúgy hamarosan május 24 lesz. Kíváncsi vagyok lesz-e trailer vagy valami infó.
Mr.Vercetti

Offline
2012. 05. 01. 11:45
meg még ott van a L.A. Noire és a GTA IV is,mint forrás, szóval remélem hogy még idén kiadják,vagy ha nem akkor tényleg ez legyen a valaha készített legnagyobb területű open world játékuk mondjuk szerintem nem fognak sokat átvenni más játékukból,inkább egy teljesen újratervezett város lesz szerintem
Shotgun

Offline
2012. 05. 01. 12:59
Igazad van ATi0021. Egyszerűen csak felvetettem, hogy teljes mértékben spekuláció a dolog, és hiába is került már sor sokszor az erőforrások "házon belüli" megosztására, lehet, hogy teljesen megalapozatlan a feltételezés.
PSP

Offline
2012. 05. 01. 13:10
Ha Caprice, akkor nem annyira áramvonalas mint az igazi, nem hinném hogy az lenne.
Ford Crown pedig biztos hogy nem, mert alapjában véve más a hátsó lámpája... talán az az egyik jellegzetessége neki. Viszont annak nagyon örülnék, ha a kis Crown Victora lenne majd az egyik autó az V-ben, imádom, kár hogy mára már a többségét lecserélték másra.

LTS 3900-at beírva google-be kidobta a GTAWH oldalát, igen, az pedig biztosan egy Cognoscenti, egy az egyben ugyanaz az http://images.wikia.com/g...jpg]első[/url] és [url=http://images1.wikia.noco...i-GTA4-rear.jpg lámpa típusa, és ránézésre az autó hossza, stílusa is. Kérdés, hogy ez nekünk most mit rejt?

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 18 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak