Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V: Az első autók?

Számos érdekességre, illetve találgatásra bukkanhat egy átlagos, internetet böngésző Grand Theft Auto fanatikus manapság, melynek legfőbb oka a következő epizód közeledte. Ez történt ma velem is, és arra gondoltam, érdemes lenne erről hírezni oldalunkon.

A GTAWarehouse.com weboldalán felbukkant egy kisebb terjedelemmel bíró hír, mely feltételezi, hogy a Max Payne 3 eddig napvilágra került jelenetei, jelentősebb információkkal bírhatnak a Grand Theft Auto V járműveit illetően. A feltevés valóban merész, ám nem érdemes ezen hírünket olvasva, egyből elvetni a gondolatot. Lássuk hát, miről is van szó!

G-WizZ, a cikk írója felhívja az oldal látogatóinak figyelmét egy jelenetre, mely a Max Payne 3-ban eléggé átdolgozott, már-már a sorozat védjegyévé vált Bullet Time bemutatására kiadott kisfilmben található, egészen pontosan a tizenegyedik másodpercnél. Az ominózus jelenet azért számíthat a sorozat számára, mivel számos forrásból vélekednek úgy, hogy a pillanatban látható jármű roncsa, eléggé hajaz a Grand Theft Auto IV-ben megismert Cognoscentire, illetve az első trailerben látható kék autóra.

Ez azonban nem minden. A forrásra támaszkodva, az eddigi Technológiai kisvideókban számos más jármű is jelen van, mint például a Creating a Cutting-Edge Action Shooter teaserben, ahol az első 25 másodpercben láthatunk egy Ford Crown Victoria/Chevrolet Caprice hibridet – megjegyezném, hogy tradicionálisan, az előbbi autó a rendfenntartók egyik alapkelléke -, ami feltehetően a GTA V rendőrautója lehet.

Míg az egész feltételezés csupán fiktív alapokra, és találgatásokra épül, fontos kiemelnem, hogy a fejlesztők igen gyakran használtak újra elemeket, teljesen különálló játékokból. Ilyen például a Red Dead Redemption, a GTA sorozat tagjai, illetve a Bully: Scholarship Edition.

2012.04.30 20:25  ▪ Forrás: GTAWarehouse.com  ▪ Írta: Shotgun

ATi0021
Offline
2012. 05. 01. 10:21
Szerintem ezen semmi meglepő nincs. Megosztják az erőforrásokat házon belül, semmi több. Persze lehet erős feltételezés, de szerintem Los Santos városi részeinek nagy részét a Midnight Club LAből átvették esetleg utólag feljavították.

Amúgy hamarosan május 24 lesz. Kíváncsi vagyok lesz-e trailer vagy valami infó.

Mr.Vercetti
Offline
2012. 05. 01. 11:45
meg még ott van a L.A. Noire és a GTA IV is,mint forrás, szóval remélem hogy még idén kiadják,vagy ha nem akkor tényleg ez legyen a valaha készített legnagyobb területű open world játékuk mondjuk szerintem nem fognak sokat átvenni más játékukból,inkább egy teljesen újratervezett város lesz szerintem

Shotgun
Offline
2012. 05. 01. 12:59
Igazad van ATi0021. Egyszerűen csak felvetettem, hogy teljes mértékben spekuláció a dolog, és hiába is került már sor sokszor az erőforrások "házon belüli" megosztására, lehet, hogy teljesen megalapozatlan a feltételezés.

PSP
Offline
2012. 05. 01. 13:10
Ha Caprice, akkor nem annyira áramvonalas mint az igazi, nem hinném hogy az lenne.
Ford Crown pedig biztos hogy nem, mert alapjában véve más a hátsó lámpája... talán az az egyik jellegzetessége neki. Viszont annak nagyon örülnék, ha a kis Crown Victora lenne majd az egyik autó az V-ben, imádom, kár hogy mára már a többségét lecserélték másra.

LTS 3900-at beírva google-be kidobta a GTAWH oldalát, igen, az pedig biztosan egy Cognoscenti, egy az egyben ugyanaz az http://images.wikia.com/g...jpg]első[/url] és [url=http://images1.wikia.noco...i-GTA4-rear.jpg lámpa típusa, és ránézésre az autó hossza, stílusa is. Kérdés, hogy ez nekünk most mit rejt?

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink